Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت اظهار کرد: شهرستان سروآباد به عنوان یکی از مناطق بکر و سرسبز استان دارای جاذبه‌های طبیعی و گردشگری است.

وی افزود: با در نظر گرفتن موقعیت خاص و ورود گردشگران به این منطقه، اقدامات توسعه‌ای و زیرساختی قابل توجهی از ابتدای سال جاری تا کنون در این شهرستان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تقویت و ارتقای تکنولوژی سایت‌های تلفن همراه به 4G و 3G را یادآور شد و اظهار داشت: این مهم شرایط انجام کسب و کارهای بومی، حضور دانش آموزان و دانشجویان در کلاس‌های آنلاین در زمان همه گیری ویروس کوید ۱۹، ارسال پیام از طریق دیتا و VOICE به صورت همزمان و … را در بستر فضای مجازی و الکترونیکی با کیفیت بالاتر مهیا ساخته است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان به ایجاد مرکز مخابراتی، نصب تجهیزات مخابراتی جدید، ایجاد مرکز ADSL و ظرفیت سازی پورت‌های جدید اینترنت پرسرعت مخابرات در این شهرستان اشاره کرد و گفت: اجرای این سه پروژه در حوزه سیستم‌های مخابراتی موجب ایجاد و تقویت زیرساخت‌ها در سروآباد شده است.

حکمت به برقراری ارتباط در شرایط سخت و یخبندان با توجه به ارتفاعات منطقه اورامان در شهرستان سروآباد اشاره کرد و افزود: همکاران منطقه کردستان به واسطه رعایت اصل مشتری مداری و جلب اعتماد آنان نسبت به محصولات و خدمات مخابراتی همواره در تلاش هستند تا شرایط بهره مندی از سرویس‌های مخابراتی در سطح کلاس جهانی را برای ساکنین این منطقه فراهم آورند.

وی تصریح کرد: اجرای پنج پروژه با اختصاص ۹۶ میلیارد ریال در نقاط روستایی شهرستان سروآباد از جمله استراتژی‌های منطقه کردستان در راستای برقراری عدالت اجتماعی و ارائه یکسان خدمات مخابراتی است.

حکمت اظهار داشت: توسعه و ارتقای زیرساخت‌های مخابراتی از برنامه‌های دارای اولویت مخابرات منطقه کردستان است که برای تحقق این مهم و تأمین تجهیزات لازم در شهرستان سروآباد، سرمایه گذاری ویژه را در دستور کار قرار داده ایم.

وی عنوان کرد: با اجرای پروژه‌های در دست اقدام، در سال آینده شاهد ارتقای سطح کیفی و کمی سرویس‌ها و خدمات مخابراتی به صورت قابل ملاحظه در این شهرستان خواهیم بود.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در پایان سخنان خود اعلام کرد: در حال حاضر ساکنین شهرستان سروآباد از مزایای سرویس‌های ADSL، تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت همراه بهره مند هستند.

کد خبر 5442124

منبع: مهر

کلیدواژه: بازرگانی استانها شهرستان سروآباد مخابرات کردستان آزاد حکمت بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه درختکاری سفر استانی گرد و غبار عکس استانها شیوع کرونا ایلام جهاد تبیین مشهد مخابرات منطقه کردستان شهرستان سروآباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۷۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی