Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:27:04 GMT

جزئیات معافیت مددجویان قمی از پرداخت قبوض

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۰۰۹

جزئیات معافیت مددجویان قمی از پرداخت قبوض

ایسنا/قم رئیس کمیته امداد استان قم گفت: معافیت از پرداخت هزینه‌های انشعابات آب، برق و گاز مددجویان از مهم‌ترین بخش سبد هزینه‌های آن‌ها بود که با تلاش و رایزنی‌های امدادگران و سازمان‌های ذی ربط محقق شد.

بخشنده بودن بیش از آن که توانایی مالی بخواهد
قلب بزرگ می‌خواهد، قلبی به وسعت سقف آمال و آرزوهایی که برای خود می‌پسندیم آنچنان که علی (ع) می‌فرماید: «هرچه برای خود می‌پسندی برای دیگران نیز بپسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

آری این دستان توست که وسیله می‌سازد برای دیگری، گاهی خدا می‌خواهد با تو دست دیگر بندگانش را بگیرد و روزی دهد بنده‌ای را که عزت نفس خود را حفظ و تنها به آن یگانه ارحم‌الراحمین توکل می‌کند، وقتی دستی را به یاری می‌گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست و چه سعادتی از این بالاتر که خدا روی تو حساب کند!


آدمی دل بسته است به دیگری و این نوع‌دوستی ما انسان‌ها است که به صفات و ارزش‌های والای انسانی رنگ و معنا می‌بخشد، چنان که بر صفحه‌های فطرت‌مان نوشته‌اند که
بی هم بودن تلخ است و تحمل ناپذیر که دوری و انزوا و پریشان خاطری را پیشکش می‌کند.

از من تا تو فاصله‌ای نیست، جز برداشتن یک قدم به عشق، یک قدم به خیرخواهی و کمک به حفظ فطرت و پاک ذاتی خویش، ما آدم‌ها تشنه‌ جرعه‌ای محبت هستیم، آری ما بنده محبت و عطوفتیم که هر چه نتواند سنگ خارای قلب‌های ما را بگشاید، محبت می‌تواند آن را میسر کند.

این زمستان‌های سرد و سوزان ۴ فصل را تنها به هم پیوستن دست‌های ما می‌تواند گرم و پر حرارت کند، زمین سرد است اما آتش مهر قلب‌های مؤمن در سراسر گیتی نه تنها کلبه‌های خویش که کلبه همسایگان را نیز برقرار و برافروخته نگه خواهد داشت.

سیاره خاکی ما بر مدار وحدت دل‌های عاشق می‌گردد؛ دل‌هایی که زنده به عشق انسانیت و نوع دوستی ما آدم‌ها خواهد بود، و چه زیباست اگر همه ما این صفات انسانی را در خود پرورش داده و ابراز کنیم و برای رسیدن به بلندای بخشندگی از وجود خویش گذر کنیم، چرا که دستی که کمک می‌کند، از دستانی که برای دعا بالا می‌رود مقدس‌تر است.

کمیته امداد امام خمینی (ره) همان یاری‌گر تهی‌دستانی است که تنها یک لبخندشان می‌تواند گره‌های زندگی پر مشغله انسان امروزی را بگشاید، پویش عظیمی که با تلاش رهبر کبیر انقلاب به منصه ظهور رسید و با تلاش مسئولانی دلسوز از دیرباز تاکنون، به طور جد دنبال می‌شود تا امیدی ناامید و چشمانی از تهی دستی پر نشود.

این مرکز در همه حوزه‌های زندگی مددجویان از پرداخت هزینه‌های زندگی و مخارج معیشتی تا پرداخت قبوض و مشاوره‌های تحصیلی و روانشناسی، وارد شده تا آن‌ها حس تنهایی و پوچی را کنار زده و بتوانند همچون دیگر مردمان به زندگی خود با پویایی و نشاط ادامه دهند.

در ادامه رئیس کمیته امداد استان قم درخصوص کمک‌های معیشتی به مددجویان این استان به گفت‌وگو پرداخت.

محسن مسعودیان راد در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: براساس بند «ی» تبصره ۸ ماده قانون واحده بودجه ۱۴۰۰، یک امتیازی برای خانواده‌های کم مصرف در حامل‌های انرژی مصوب شد و خوشبختانه با پیگیری‌های کمیته در صحن مجلس انجام شد که این بند درخصوص مددجویان کم مصرفی است که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند و شامل بهره‌مندی تسهیلات و تخفیفات ویژه سازمان آب و فاضلاب و برق و گاز خواهند شد.

وی افزود: سعی ما براین بوده با رایزنی با سازمان‌های ذی ربط اطلاعات تمام مددجویان را در اختیار این سازمان‌ها قرار دهیم و براساس تحقیقاتی که انجام شد احتیاج بود علاوه بر مشخصات فردی، شماره اشتراک و انشعاب گاز، آب و برق نیز در دسترس باشد و مددجویان با درج این موارد در سامانه سها(سامانه امداد و نجات) به رقم خوردن این اتفاق کمک کرده و خانواده‌های کم مصرف از این امتیاز بهره‌مند شوند.

مسعودیان راد این معافیت را از مهم‌ترین اقلام سبد هزینه مددجویان برشمرد و تصریح کرد: معافیت از این هزینه‌ها که بخش عظیمی از سبد هزینه مددجویان را دربر می‌گیرد، کمک بزرگی به این خانواده‌هاست که بزرگ‌ترین دغدغه آن‌ها را کان لم یکن می‌کند، لذا از طرفی دیگر خانواده‌ها نیز به نوعی ترغیب به رعایت صرفه‌جویی و کم‌تر کردن مصارف خود شده که این مورد خود فرهنگ‌سازی موثری قلمداد می‌شود تا مصارف انرژی مدیریت شود.

وی با اشاره به زحمت زیادی که بر دوش امداد و امدادگران واقع شد، اظهار کرد: باوجود سختی این پروسه و طی کردن این مراحل، خشنودی و رضایت مددجویان و کاهش دغدغه‌های آن‌ها این مسیر هموار و رضایت امدادگران را نیز به دنبال داشته، لذا تلاش ما بر این است که با پیگیری‌های لازم لینکی در اختیار مددجویان قرار گیرد تا مجبور به حضور فیزیکی در کمیته امداد نباشند و به صورت مجازی مشخصات خود را بارگزاری کنند.

رئیس کمیته امداد استان قم تمامی افراد ثبت نامی در این سامانه را، چه آن‌ها که ابتدای سال مشخصات خود را وارد کردند و چه آن‌هایی که پس از این وارد سامانه خواهندشد، هر دو مشمول مزایای یکسانی هستند که برای مددجویان در نظر گرفته شده‌است.

وی درخصوص کمک خانواری که جهت پرداخت قبوض حامل‌های انرژی هر ماه به این خانواده‌ها می‌شود، خاطرنشان کرد: این مورد نیاز به آمار دقیق‌تری دارد که بتوان گفت هزینه انشعاب گاز و یا برق و آب مددجویان به چه میزان است، اما به طور حدودی مبلغی حدود ۲۰۰ هزارتومان جهت این انشعابات به خانوارها پرداخته می‌شد.

مسعودیان راد طریقه محاسبه هزینه این انشعابات را قبل از تصویب این طرح همانند دیگر هم استانی‌ها برشمرد که به هر میزانی که مصرف داشتند باید پرداخت می‌کردند، اما بعد از این مصوبه و اعمال مشوق‌های صرفه‌جویی در مصرف انرژی این هزینه‌ها صفر خواهدشد.

تلاش برای رفاه زندگی هم‌نوعان خود از تقدس والایی برخوردار است که هیچ عبادت و فضیلتی جایگزین آن نخواهد بود بطوریکه قلب یک انسان نمی‌گذارد از کنار محنت دیگران بی‌تفاوت گذر کرد، این یک امتحان الهی است که با تکیه بر باورها و ارزش‌های خود می‌توان آن را سربلند پشت سر گذاشت، چرا که خدا خیره به دستان پر محبت توست تا وسیله شوی براس بنده‌ای که راه بهشت را برایت هموار می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه قم استان قم کمیته امداد امام خمینی کمیته امداد خانواده ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • اعطای ۹۱۰ میلیارد تومان تسهیلات به مدد جویان البرز
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان