Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@10:55:13 GMT

کتاب «دکترین موعود ادیان» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۰۱۴

کتاب «دکترین موعود ادیان» منتشر شد

کتاب «دکترین موعود ادیان» به قلم آیت الله سید عباس اسلامی کاشانی در ۶۸۸ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.

به گزارش ایسنا، آیت الله سید عباس اسلامی‌کاشانی مؤلف کتاب «دکترین موعود ادیان» در گفت و گویی اظهار کرد: در خصوص ضرورت و اهمیت پرداختن به موعود ادیان، پیامبر اکرم(ص) در حدیث متواتری در باب اهمیت شناخت امام زمان(عج) که در جلد ۸ کتاب شریف بحار الانوار نقل شده، می‌فرمایند «من مات و لم یعرف امام زمانه، مات میته الجاهلیه؛ کسی که بمیرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلیت از دنیا رفته است»؛ مرحوم علامه مجلسی (اعلی الله مقامه الشریف) این حدیث مبارک را در ، جلد ۸، صفحه ۳۶۸ نقل نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: انگیزه اصلی در تألیف کتاب «دکترین موعود ادیان»، رفع ابهام‌های گوناگون از دامن عرفان دینی و ایجاد پدید آوردن تحول ذهنی و عینی ارزنده ای در خوانندگان این اثر است.

مؤلف کتاب «دکترین موعود ادیان» در خصوص نوآوری این اثر نسبت به دیگر آثار تصریح کرد: همانطور که در بیانیه مرجع عالیقدر آیت‌الله ‌العظمی‌نوری همدانی در ابتدای کتاب آمده است، ایشان می‌فرمایند: به نظر بنده امروز که در قسمت مهمی‌از دنیا مخصوصاً جهان غرب که مشکلات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی آنها را به زانو درآورده است؛ لازم است فضلای محترم حوزه‌های علمیه با ارائه راه‌ها و برنامه حیاتبخش اسلامی‌بشریت را به حیات طیبه راهنمایی کنند و جهت راهنمایی بشریت به حیات طیبه باید منجی واقعی بشریت به عالم معرفی گردد.

وی افزود: ویژگی دیگری که این اثر نسبت به آثار مشابه دارد، در تقریظی که آیت‌الله بجنوردی بر کتاب «دکترین موعود ادیان» نوشته‌اند، تصریح نموده اند؛ از آنجا که تا کنون اثری که مبین نظرات جامع ادیان الهی درباره موعود ادیان باشد، به شکل کتاب حاضر تألیف نشده است؛ در مجموع بخش‌ها و عناوین زیر مجموعه‌های هر بخش این اثر علمی‌و پژوهشی، که ارتباط مستقیم با موعود ادیان دارد، ویژگی بارز آن می‌باشد.

آیت الله اسلامی‌کاشانی در خصوص موضوع کتاب گرانسنگ «دکترین موعود ادیان» اظهار داشت: با طولانی شدن غیبت کبری حضرت مهدی(عج) سؤالات و شبهات درباره وجود آن حضرت رو به فزونی گذاشته و نیاز به پاسخگویی به آنها بیش از گذشته احساس می‌شود.

وی با اشاره به هدف از پژوهش این اثر گفت: تفاوت عمده میان شیعیان و اهل سنت در مورد حضرت مهدی(عج) در این است که «اهل سنت می‌گویند گر چه ظهورش قطعی است، تولدش در آخر الزمان خواهد بود» و شیعه می‌گوید «او متولد شده، هم اکنون زنده است و برکات وجودش شامل حال شیعیان و غیر شیعیان می‌شود».

مؤلف کتاب «دکترین موعود ادیان» به ساختار پژوهش این اثر پرداخت و تصریح کرد: بخش اول تحت عنوان «امام مهدی منتظر(عج) در متون محوری ادیان» است که اشاره به منابع اسلامی‌و کتب آسمانی و نیز منابع زرتشتیان و هندیان گردیده است؛ سپس به بیان امام مهدی(عج) در آیینه روایات و نگاه اهل سنت و روایت متون امامیه پرداخته و اشاراتی به فلسفه غیبت و نمونه‌های وصال و موعود در اندیشه شیعه و بیان نشانه‌های حتمی‌و رخ دادن علائم پیش از ظهور و نشانه‌های غیر حتمی‌و حکومت جهانی در هنگامه ظهور و ویژگی‌های حکومت جهانی و شهادت حضرت مهدی(عج) و آغاز حیات آسمانی ائمه (ع) و موضوع رجعت در آیینه روایات و نهایتاً موضوع کتاب را به مرجعیت علمی‌و اجتهاد در عصر غیبت کبری خاتمه داده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این اثر ویژه گروه مخاطب تخصصی طلاب و دانشحویان است که در ۶۸۸ صفحه و در قطع رقعی و به همت مؤسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
علاقه مندان جهت خرید اینترنتی این کتاب می‌توانند به نشانی اینترنتی www.bustaneketab.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مؤسسه بوستان کتاب آیت الله مهدی عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، باکو پایتخت آذربایجان از چهارشنبه (12 اردیبهشت) لغایت جمعه (14 اردیبهشت) میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

همچنین نشست رهبران ادیان با حضور رهبران ادیان و نمایندگان سازمان‌های دینی و اجتماعی از سراسر جهان با عنوان «تقویت اعتماد از طریق گفتمان بین ادیان» در باکو برگزار خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • باکو، میزبان ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد