Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@10:10:02 GMT

چرا پروانه نمایش «لامینور» را تمدید نمی‌کنید؟

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۹۳۷۸

چرا پروانه نمایش «لامینور» را تمدید نمی‌کنید؟

آیا فکر می‌کنید تحت عنوان تعامل با تهیه‌کننده و کارگردان امکان سانسور و جرح و تعدیل فیلم فراهم می‌شود؟ آیا مصمم هستید پروانه نمایش‌های صادر شده در دولت قبل  را از اعتبار ساقط کنید؟ آیا متوجه آثار ویرانگر این جنگ‌های جناحی هستید که چشم شما را به روی واقعیت‌ها بسته است و در شرایطی که بازار سیاه فرهنگ بر بازار قانونی غلبه پیدا کرده و انبوه فیلم‌های بازاری و وارداتی فضای دیداری شنیداری مملکت را تسخیر کرده به جای تقویت تولید کننده و تامین امنیت او در بازار نمایش ، استاد نویسندگی، کارگردانی و تولید فیلم‌های برجسته و نمونه سینمای ایران و فیلم آخر او را زیر ضرب و زور گرفته‌اید؟

آیا این راهیست که برای تحول در وضعیت رسانه‌ای ضعیف و مخاطب گریز کشور انتخاب کرده‌اید؟ آیا چهل سال تجربه و هزینه و آزمون و خطا کافی نبوده تا دریابید عرصه فرهنگ عرصه پادگان نیست و مدیریت نیروی انسانی خلاق با مدیریت‌های کارخانه‌ای و کارمندی تفاوت دارد؟ آیا بر این باورید که واگذاری بازارهای فرهنگی و هنری و رسانه‌ای ایرانی به رقیبان منطقه‌ای و حریفان جهانی بهتر از آن است که متفکران و هنرمندان همین مملکت با دل خوش و احساس امنیت شغلی به کار خلق و تولید آثار هنری و رسانه‌ای و ارائه آن به هموطنان خود بپردازند؟

شما مگر مدعی پیروی از بنیان‌گذار جمهوری اسلامی نیستید؟ او عقیده داشت که «بدترین فیلم ایرانی بهتر از بهترین فیلم خارجی است»؛ با این وصف شما پیروان چگونه می‌توانید با فیلمسازی که فیلمش را او آموزنده خوانده و همچنین بخشی از بهترین فیلم‌های سینمایی ایران را ساخته است اینگونه رفتار کنید؟ دنبال چه هستید؟ چه هدفی را دنبال می‌کنید؟ چرا پروانه نمایش صادر شده فیلم «لامینور» را تمدید نمی‌کنید و به دست تهیه کننده آن نمی‌دهید!؟

۵۷۲۴۵

کد خبر 1610589.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: داریوش مهرجویی علیرضا داوود نژاد رضا درمیشیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند

محمدعلی نیکبخت در پایان جلسه هیئت در پاسخ به سؤال مبنی بر کنترل قیمت بازار گوشت و مرغ گفت: «برای تنظیم بازار بسترسازی تولید را دنبال می‌کنیم تا بتوانیم از طریق یکنواختی تولید، نوسانات بازار را از نظر کمی و قیمتی به حداقل برسانیم. عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

به گزارش ایلنا، وزیر کشاورزی با بیان اینکه برخی کار‌های بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالا‌های اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالا‌های اساسی بود و ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت با اشاره به اینکه تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان ۷۰ هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است، یادآورشد: در هیچ میوه فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالا‌ها تامین شده و گرانی برخی کالا‌ها ناشی از کمبود کالا نیست.

وی بیان داشت: وقتی حداکثر سازی تولید اتفاق می‌افتد قطعا بر اساس قانون عرضه و تقاضا، قیمت به تعادل می‌رسد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تک به تک محصولات را رصد می‌کنیم، گفت: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش بینی‌های که صورت می‌گیرد اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم ما بدون هیچ گونه محدودیتی صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

نیکبخت در مورد خرید تضمینی محصولات کشاورزی گفت: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را به سمت صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم در سنوات آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا می‌کنیم، اضافه کرد: صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسئولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد مورد توجه ما است و باید در خدمت تولید کننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی بیان داشت: با هماهنگی که با صاحبان صنایع به صورت مرتب انجام می‌شود به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی بروند که محصولات مازاد کشاورزان را بخرند.

نیکبخت افزود: در مورد برخی از محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی سیاست ما بر این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی ورود پیدا نکند تا بازرگانانی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند و یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

دیگر خبرها

  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟