Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان دامپزشکی کشور از کاهش کانون های بیماری تب برفکی و طاعون نشخوارکنندگان کوچک در سال ۱۴۰۰خبر داد.

امین اسدی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه اقدامات انجام شده در راستای کنترل بیماری های دامی منجر به کاهش کانون های تب برفکی شده است، گفت: سال ١٣٩٩، ۹۲۵ کانون تب برفکی گاوی  و ۶۸۴کانون تب برفکی گوسفندی در کشور شناسایی شد و این تعداد کانون تب برفکی گاوی در سال ۱۴۰۰ در  ۵۰۱ و در گوسفندی به ۱۱۱ کانون رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با واکسیناسیون حدود ۹۰درصد از جمعیت دام سبک کشور علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک میزان کانون این بیماری هم کاهش یافته است؛ به طوری که در سال ١٣٩٩ تعداد کانون های شناسایی شده از ۵۵۴ به  ۲۵۷ کانون در سال ۱۴۰۰ رسیده است.

مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی‌کشور اضافه کرد:در راستای دستیابی به اهداف بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در مبارزه و کنترل بیماری های دامی، مرکز ملی تشخیص و آزمایشگاه های مرجع  با تمرکز زدائی، تسهیل و تسریع فرآیندهای تشخیص بیماری های دام به منظور افزایش سرعت پاسخ دهی آزمایشگاه های تابعه سازمان دامپزشکی در ادارات کل استان ها خدماتی را ارائه می دهند.

وی در ادامه گفت: این مراکز در راستای کوتاه تر کردن زمان به اجرا درآمدن عکس العمل های بهداشتی پیشگیرانه در هنگام  بروز بیماری های دام و طیور به ویژه عوامل بیماری‌زای حاد با سرعت انتشار بالا و یا دارای مخاطره بیماری مشترک با انسان به آموزش، تجهیز، راه اندازی آزمون تشخیص مولکولی و سرولوژی بیماری های تب برفکی، آبله گوسفندی و بزی و بیماری لومپی اسکین، طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)، مشمشه در تک سمیان اقدام می کنند.

به گفته وی ۶ استان کشور در گستره جغرافیای مناسب و با قابلیت پوشش الزامات تشخیصی بیماری های مذکور با استاندارد کیفی بین المللی، مجهز به این توانمندی و قادر به ارائه خدمت شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تب برفكي طاعون نشخوارکنندگان کوچک سازمان دامپزشکی تب برفکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۹۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد امین باقری ظهر سه شنبه در نشست شورای اجتماعی و کارگروه تخصصی، اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که در محل فرمانداری ساوه برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات مناسبی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در این استان صورت گرفته اما این حوزه نیازمند تلاش بیشتر است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی افزود: سیاست‌گذاری و ارائه برنامه‌ها، متناسب با نیاز جامعه است و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها بهره گیری می‌شود.

باقری با اشاره به برنامه‌های دفتر امور اجتماعی در راستای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی، گفت: در این راستا برای سه ماه نخست سال جاری، بیش از ۱۰۰ برنامه در سطح استان هدفگذاری شده و برنامه‌های هر شهرستان هم به فراخور نیاز ارائه شده است.

وی با بیان اینکه برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از بروز آنها ۱۹۱ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است، افزود: آسیب‌های اجتماعی در استان اولویت بندی شده و برای هر کدام نیز بودجه‌ای در اختصاص یافته است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی، اعتیاد، فرزند آوری، خانواده، سقط جنین، ازدواج و طلاق را از آسیب‌های مهم این استان عنوان کرد.

باقری ادامه داد: همچنین برگزاری جشنواره و برنامه‌های هفته فرهنگی در شهرستان‌ها در راستای کاهش و کنترل آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط اجتماعی و سرمایه اجتماعی پیش بینی شده است.

۶ محله حاشیه شهر در اراک و ساوه ساماندهی می‌شود

وی ادامه داد: در راستای ساماندهی مناطق حاشیه شهرها نیز سال گذشته، ۳۳۰ منطقه در سطح کشور شناسایی شده که سهم استان مرکزی ۶ محله در شهر اراک و ساوه است.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی تصریح کرد: علاوه بر موضوع کاهش آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌هایی در راستای افزایش سرمایه‌های اجتماعی با عنوان نهضت مشارکت اجتماعی در سطح این استان پیش بینی شده است.

باقری افزود: در این راستا ۱۱۶۰ گروه مختلف اجتماعی، سازمان‌های مردم نهاد در سامانه ثبت نام کردند که از این حیث رتبه نخست در سطح کشور را کسب کردیم و امید است این آمار به ۲ هزار گروه برسد.

وی اجرای طرح شهروند ارزشمند را از دیگر اقدامات دفتر امور اجتماعی استانداری در راستای افزایش سرمایه اجتماعی عنوان کرد و گفت: در این طرح از افراد و شخصیت‌هایی که تعهدات اجتماعی خود را انجام دادند با حضور مسؤولان در مرکز استان تجلیل می‌شود.

کد خبر 6099385

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • کاهش ۲۱ درصدی حوادث ناشی از کار در ایلام
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • هلال سفید انتهای ناخن را جدی بگیرید + رازهای مهم