Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، شهروز شجاعی مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج فارس ظهر امروز در یک نشست خبری اظهار کرد: این شرکت در سال 99 با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی استان تاسیس شد و اکنون با ۷ سهام‌دار به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی با بیان اینکه از بین سهام‌داران سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با سهم 16 درصدی، نقش کلیدی را ایفا می‌کند و شرکت‌های فولاد هرمزگان جنوب، پالایشگاه بندرعباس، صبا فولاد خلیج فارس، صنایع ملی مس ایران، فولاد ستاره سیمین هرمز و گروه سرمایه گذاری ارزش در این شرکت سهام دارند، افزود: این شرکت متمرکز بر اجرای طرح انتقال پساب فاضلاب بندرعباس به صنایع غرب این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شجاعی درباره وضعیت فاضلاب شهر بندرعباس در زمان شروع بکار این شرکت، افزود: 60 درصد تاسیسات در زمان بهره برداری مجدد از مدار خارج شده بود و همچنین با توسعه شهری فاضلاب تولیدی نیز افزایش داشت و در شرایطی که ۲۰ سال از عمر تاسیسات گذشته بود و ما روی بهره برداری کار کردیم تا شرایط پایداری ایجاد کنیم.

مدیرعامل این شرکت بیان داشت: اکنون پس از یک سال برخی از اصلی‌ترین شاخص‌های آلاینده در پساب خروجی تاسیسات همچون COD در بعضی از ماه‌های سال‌جاری به حد استاندارد رسیده و اوضاع به مراتب بهتر از گذشته است.

به گفته شجاعی در تلاشیم تا بتوانیم مشکلی که سال‌هاست زندگی مردم بندرعباس و استان را تحت تاثیر قرار داده است حل کنیم و برای این امر الگوسازی در کشور صورت گیرد. 

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی فاز دوم این طرح گفت: پروژه بازسازی و ارتقا ظرفیت تصفیه خانه موجود و ایستگاه پمپاژ اصلی (از ۶۴ هزار متر مکعب در شبانه روز به ۱۰۰ هزار متر مکعب در شبانه روز) پنجشنبه صبح کلنگ‌زنی خواهد شد.

تاکنون دوازده میلیارد تومان از سه هزار میلیارد تومان بودجه این پروژه عظیم از صنایع سهام‌دار دریافت شده است که رسیدن به فاز هفتم و فاز نهایی پس از 36 ماه، ادامه‌ی حمایت و همکاری صنایع استان را می‌طلبد چرا که علاوه بر حل بخش قابل توجهی از مشکلات زیست محیطی هرمزگان، صرفه جویی ارزی برای صنایع را به دنبال دارد. 

شجاعی در پایان تاکید کرد: این پروژه تضمین کننده پایداری متوازن مستمر توسعه پایدار صنعت و کلان شهر بندرعباس با رویکرد شهر پایدار و زیست محور خواهد بود و با بازچرخانی پساب شاهد عدم ورود فاضلاب به خلیج فارس خواهیم بود و نیاز صنعت به آب سدها و حق آبه مردم و کشاورزان کمتر خواهد شد.

انتهای پیام/ ۸۸۰۵۵

منبع: فارس

کلیدواژه: هرمزگان بندرعباس ساماندهی و انتقال فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۰۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی، پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع این استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه‌جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در این استان، خاطرنشان کرد: کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در زمستان ۱۴۰۲، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

یگانه ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو و تنگ کنشت لایروبی شد.

وی اضافه کرد: موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی، گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

یگانه ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

وی از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی ارائه شد و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 748465

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح