Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: از طرف رئیس جمهور اعلام شد که برای رفع فقر مطلق به فوریت برنامه ریزی شود نه اینکه دو هفته‌ای فقر مطلق رفع شود، این خبر استنباط اشتباهی است که در برخی از رسانه‌ها شکل گرفته است.

به گزارش خبرگزاری برنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور چهاردهم اسفند ماه امسال در مراسم «رونمایی از دستاوردهای کمیته امداد» گفت که «نهادها برای رفع فقر مطلق، هماهنگ باشند و در این راستا اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که در مشهد بودم، دیدم که بیشترین خیریه‌ها در مشهد و خراسان هستند.»


او افزوده که «یک لحظه و یک شب نباید از حال فقرا غفلت شود. اولویت ما ریشه‌کن کردن فقر مطلق در کشور است و به آقای بختیاری اعلام کردم در رفع فقر مطلق اقدام کنید.»


 رفع فقر مطلق اولویت همیشگی
او در حالی به مرتضی بختیاری رئیس «کمیته امداد امام» «اعلام کرده» که در رفع فقر مطلق «اقدام» کند که در ادامه افزوده «به‌ عنوان یک طلبه نمی‌توانم ببینم که مردم مشکل دارند! از کمیته امداد، بنیاد مستضعفان، خیریه‌ها و وزیر رفاه می‌خواهم که رفع فقر مطلق در اولویت باشد و این مشکل را رفع کنیم؛ این فقط با طراحی و کار جهادی انجام می‌شود. از استانداران و همه بخش‌های کمیته امداد در سراسر کشور می‌خواهم از همین امروز اقدام کنند.


گفته های رئیس جمهور در چهاردهم اسفند ماه حواشی زیادی ایجاد کرد، اما منظور اصلی سید ابراهیم رئیسی چه بود؟!


سید پرویز فتاح در حاشیه بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در جمع خبرنگاران درباره سخنان اخیر رئیس جمهور در خصوص رفع فقر مطلق گفت: من در همان جلسه‌ای که آیت الله رئیسی درباره رفع فقر مطلق دستور داد، حضور داشتم. از طرف رئیس جمهور اعلام شد که برای رفع فقر مطلق به فوریت برنامه ریزی شود نه اینکه دو هفته‌ای فقر مطلق رفع شود.


 توزیع بسته های معیشتی در اطراف تهران و البرز
وی افزود: استنباط اشتباهی در برخی از رسانه‌ها شکل گرفته مبنی بر اینکه رئیس جمهور دستور داده فقر مطلق دو هفته‌ای لغو شود، این گونه نبود بلکه دستور تشکیل کارگروهی برای برنامه ریزی رفع فقر مطلق را صادر کرد.


فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان یادآور شد: رفع فقر مطلق قطعاً زمان بر است و مدبرانه باید حل شود. برخی تصمیمات مسئولان دولتی فقر آفرین است که باید در آن تجدیدنظر شود. در تصویب قوانین به عدالت توجه شود.


فتاح بیان کرد: ما اراضی بنیاد را به رایگان در اختیار نهضت ملی مسکن قرار دادیم. همچنین قرار است ۶۰ هزار واحد برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بسازیم.


وی از آغاز اهدای بسته‌های معیشتی خانواده‌های مستضعف از هفته آینده خبر داد و گفت: همه کالاهای این بسته معیشتی به قیمت دولتی از وزارت صمت خریداری شده که شامل برنج، روغن، مرغ و دیگر اقلام می‌شود که ۴۰ منطقه محروم، مرزی و اطراف تهران و البرز به ما گفته شده که این بسته‌ها در اختیار ساکنان این مناطق محروم قرار بگیرد.


تورم فقر آفرین است
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: تاکنون چند صد مدرسه ساخته ایم و باز هم خواهیم ساخت اما باید جلوی تورم گرفته شود چون تورم فقر آفرین است و این کار دولت و مجلس است.


وی درخصوص ارزیابی خود ازمصوبه حذف ارز ترجیحی در مجلس گفت: هنوز ارزیابی در این خصوص نکردیم اما دامداری‌ها و مراکز پرورش دام که بنیاد در اختیار دارد، به شدت متأثر خواهند شد. خصوصاً در زمینه شیر و لبنیات که مورد نیاز مردم است و دولت در اجرای این مصوبه باید به کالاهای لبنی توجه کند.


فتاح یادآور شد: امسال ۴۲۰۰ میلیارد تومان پول نقد برای محرومیت زدایی هزینه کرده ایم. در هیئت امنای بنیاد مستضعفان این رقم به هفت هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس جمهور فقر مشهد کمیته امداد سید ابراهیم رئیسی پرویز فتاح مسکن پوشش بهزیستی تورم انقلاب اسلامی مدرسه دولت و مجلس ارز مجلس شیر لبنیات دولت پول پوشش دستور رئیس جمهور رئیس جمهور رسانه فقر برای رفع فقر مطلق بنیاد مستضعفان کمیته امداد برنامه ریزی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۰۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش‌وپرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش‌وپرورش دانش آموزان هستند.

وی همچنین بر ضرورت به کارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش‌وپرورش استفاده کنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.

معاون اول رئیس‌جمهور، آموزش‌وپرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش‌وپرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش‌وپرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین‌نامه‌های مرتبط با انسداد بی‌سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش وارد مرحله اجرا شود.

مخبر افزود: به هر میزان که در بخش آموزش‌وپرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه‌گذاری است که بهره‌وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه‌گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش‌وپرورش در جهت مهارت‌آموزی، کارهای انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار می‌رود و مهارت‌آموزی یکی از بهترین ابزارها برای پر کردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.

در این جلسه که وزیر آموزش‌وپرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت‌آموزی و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست همچنین راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی‌سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش‌وپرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی‌سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند.

همچنین در این جلسه مقرر شد آیین‌نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه‌ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • پردیس های فرهنگیان خراسان جنوبی تبدیل به دانشگاه می شود
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان
  • شمسایی با قدرت ادامه می دهد/فضای خوبی در تیم ملی فوتسال وجود دارد
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد