Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، الهام یاوری عصر سه‌شنبه در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از اهداف سمپاد برداشتن دیوارهای میان این مدارس با سایر مدارس و گسترش ارتباطات است افزود:برگزاری کلاسهای مشترک المپیاد با حضور دانش آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس  و نیز اجرای طرح "همیار سمپاد" در این راستا عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به رشد ابعاد اعتقادی و پرورشی دانش آموزان و همکاران شاغل در مدارس سمپاد، ادامه داد: اجرای طرح "بی نهایت" به منظور آموزش اصول اعتقادی در مدارس سمپاد در دستور کار قرار گرفت و آثار مطلوبی هم در بر داشت.

رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان اظهار کرد:رویکرد حوزه سمپاد متمرکز بر توانمندسازی دانش آموزان برای اثربخشی در حوزه های مختلف است، در این راستا چهارچوب خوبی طراحی و مهارتهایی از قبیل فن بیان و تصمیم گیری در کنار انگیزه بخشی به دانش آموزان آموزش داده می‌شود.

یاوری با تاکید بر لزوم ارتقاء تعاملات و همکاریهای میان حوزه مدارس استعدادهای درخشان با سایر حوزه‌های آموزش و پرورش گفت: هر کجا مدارس سمپاد رشد یابند این رشد به بدنه آموزش و پرورش منتقل می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این جلسه با بیان اینکه رشد و ترقی مطلوبی را در حوزه سمپاد خراسان رضوی شاهد هستیم اظهار کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های این حوزه باید منطبق بر سند تحول بنیادین، پژوهش محور، نتیجه محور و مبتنی بر تعلیم و تربیت تمام ساحتی باشند.

سید امیرشوشتری با بیان اینکه یک هزار و ۶٠٠ همکار فرهنگی رسالت تعلیم و تربیت ١١ هزار و ٧٠٠ دانش آموز را در ۴۶ دبیرستان سمپاد دوره اول و دوم استان بر عهده دارند ، گفت:این استان در حوزه سمپاد مهارتی در کشور پیشتاز است و امسال شاهد فارغ التحصیلی نخستین گروه از این دانش آموزان خواهیم بود.

هادی محمدپور، رییس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز با بیان اینکه دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان استان در حوزه پرورشی و قرآنی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده اند، گفت: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته، رشد خوبی را در حوزه کسب عنوان های برتر جشنواره خوارزمی شاهد بوده ‌ایم و سال گذشته پنج دانش آموز استان موفق به کسب رتبه‌های اول تا سوم این جشنواره شدند.

وی اظهار کرد:از مجموع ۹ هزار دانش آموز استان که در المپیادهای علمی ثبت نام کردند، یک هزار و ۸۰۰ دانش آموز به مرحله دوم این المپیادها راه پیدا کرده و در نهایت ۶۹ دانش آموز موفق به کسب مدال شدند ضمن این که دانش آموزان سمپادی استان خراسان رضوی ، سال گذشته با کسب پنج رتبه تک رقمی کنکور ،موفق به کسب جایگاه دوم کشور شدند.

همچنین امروز طی مراسمی با حضور رییس سازمان ملی استعدادهای درخشان از مدال آوران کنگره سراسری قرآن کریم سمپاد،المپیادهای علمی،جشنواره جوان خوارزمی در خراسان رضوی تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها مشهد وزارت آموزش و پرورش مدارس سمپاد دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد وزارت آموزش و پرورش مدارس سمپاد مشهد وزارت آموزش و پرورش مدارس سمپاد دانش آموزان استعدادهای درخشان آموزش و پرورش خراسان رضوی دانش آموزان مدارس سمپاد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری