Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد حقوق بشر طی نامه‌ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد، از مصونیت اعطایی کشور‌های غربی به منافقین، به شدت انتقاد کرد.

خبرگزاری میزان- طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، رئیس شورای حقوق بشر، روسای شورا، کمیسیون و پارلمان اروپا از مصونیت اعطایی از سوی کشور‌های غربی به گروهک جنایتکار و تروریستی منافقین انتقاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است: جمهوری اسلامی ایران از بعد از پیروزی انقلاب تا به امروز، یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم و جولانگاه گروه‌های تروریستی داخلی و خارجی بوده و در این مدت، هزاران انسان بی گناه به دست آنان شهید و یا به شدت مجروح شده اند. در این میان، بیشترین ترور‌ها که مصداق جنایت علیه بشریت است، توسط گروهک تروریستی منافقین در ایران انجام شده است.

این نامه با اشاره به جنایت‌های متعدد این گروهک و کشتار مردم بی گناه، می‌افزاید: در معرفی منافقین همین بس که مهمترین اولویت و مبنای اصلی عملکرد آن، ترور و قتل افرادی است که با آنان هم نظر نبوده و آنان را منکر می‌شدند. این مسئله را می‌توان به طور مشهود، در اسناد و بیانیه‌های منتشره توسط آنان مشاهده نمود. حال آنکه قتل و کشتن افراد بی گناه آن هم به شیوه‌های ناجوانمردانه، مانند بمب گذاری در مراکز تجمع غیرنظامیان، آشکارترین و فاحش‌ترین نقض حقوق بشر می‌باشد.

در بخش دیگری از این نامه در خصوص جنایت منافقین در حق مردم کشور‌های منطقه از جمله عراق و سوریه، آمده است: نیرو‌های منافقین، پس از استقرار در عراق و در همکاری با رژیم صدام، جنایات گسترده‌ای علیه اقوام مختلف این کشور از جمله شیعیان و اکراد مرتکب شدند و پس از آغاز فعالیت گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق از سال ۲۰۱۱، همراه با تروریست‌ها در سوریه، دست به کشتار گسترده مردم سوریه زده و ضمن آموزش نیرو‌های تروریستی، جنایات گسترده‌ای را در این منطقه انجام دادند.

این نامه می‌افزاید: این نهاد تروریستی با چنین کارنامه سیاهی، از همان ابتدا در برخی کشور‌های اروپایی تشکیلات اداری داشته و عوامل آن علیرغم درخواست‌های بی شمار و مستند جمهوری اسلامی، بدون هیچ محدودیت و پیگرد قضائی، آزادانه در کشور‌های اروپایی تردد نموده و برخی از این کشور‌ها تبدیل به مکانی امن برای آنان شده اند. با توجه به مصونیت اعطایی از سوی کشور‌های غربی به این گروهک و پهن نمودن فرش قرمز برای حضور در جلسات و نشست‌های دولت و پارلمان و حتی حمایت مادی و معنوی از آنان، در کمال تأسف مدتی است شاهد آن هستیم که سران این نهاد جانی و خطرناک، چهره حقوق بشری به خود گرفته و خود را حامی حقوق بشر معرفی می‌نمایند.

این نامه با بیان این که در اسناد رسمی منتشره از سوی نهاد‌های دولتی و امنیتی وابسته به کشور‌های غربی، بار‌ها به ماهیت تروریستی گروهک منافقین اذعان شده و از سوی این نهاد‌ها تحریم شده اند، تصریح می‌کند: پس از خروج مشکوک، تأسف بار و سیاسی نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی اتحادیه اروپا، متأسفانه مشاهده می‌شود برخی نمایندگان پارلمان اروپایی و همچنین مقامات دولتی و نمایندگان پارلمان کشور‌های اروپایی، ضمن نادیده گرفتن دروغ پردازی‌های آشکار این گروهک در مسئله حقوق بشر و همچنین جنایات ارتکابی، با موضع گیری و صدور بیانیه از این نهاد تروریستی حمایت می‌کنند.

این نامه با تاکید بر این که گسترش مصائب و خطرات تروریسم و شیوع آن به کشور‌های اروپایی و همچنین پیامد‌های منفی برآمده از آن، ضرورت عزم جدی واقعی در مبارزه با آن را بیش از پیش روشن ساخته، می‌افزاید: دیدگاه دوگانه در مسئله حقوق بشر و نگاه ابزاری به آن، و حمایت از گروهکی که سالیان سال دستانش به خون هزاران نفر آلوده می‌باشد و نفرت آن‌ها در دل مردم ایران نهادینه شده است، به هیچ وجه قابل پذیرش نمی‌باشد.

غریب آبادی در پایان از مقامات سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا خواست با در نظر گرفتن جنایت‌های گسترده ارتکابی توسط گروهک تروریستی منافقین، ضمن اقدام جدی برای جلوگیری از فعالیت آزادانه عناصر این گروهک تروریستی در اروپا و کشور‌های مناطق دیگر و همچنین تردد و حضور در سازمان‌های بین المللی تحت عناوین پوششی، سران و عوامل جنایتکار آن را به پای میز محاکمه کشانده و پاسخگو نماید.

متن کامل این نامه را می توانید اینجا مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: دبیر ستاد حقوق بشر در ژنو تاکید کرد: مخالفت با استفاده ابزاری از حقوق بشر/ لزوم تقویت روند مفهوم سازی توسط جنبش عدم تعهد

انتهای پیام/

برچسب ها: غریب آبادی حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: غریب آبادی حقوق بشر کشور های اروپایی سازمان ملل متحد ستاد حقوق بشر کشور های غربی غریب آبادی کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان

دریافت 11 MB

دیگر خبرها

  • غریب آبادی: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • ترکیه ۴۱ نفر را به ‌اتهام ارتباط با گروهک داعش بازداشت کرد
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • اعترافات عضو بازداشت شده گروهک تروریستی انصارالفرقان
  • ویدئو| روایتی تلخ از عملیات‌های تروریستی گروهک انصارالفرقان
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان