Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@17:16:14 GMT

توزیع اقلام اساسی در فامنین/ بازرسی‌ها تشدید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۱۷۳۲

توزیع اقلام اساسی در فامنین/ بازرسی‌ها تشدید می‌شود

 گزارش خبرگزاری فارس از همدان، عصر امروز به همت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، تور رسانه‌ای و بازدید از مزارع کشت و صنعت شهرستان همچون گاوداری ۴۰۰ راسی، پرورش شتر مرغ مولد و پرواری و گلخانه سبزی و صیفی فامنین برگزار شد.

در حاشیه این بازدید مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین سیمای کشاورزی این شهرستان را ترسیم کرد و گفت: مراتع فامنین ۵۷ هزار و ۱۴۲ هکتار است که ۶ درصد وسعت مراتع استان را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر کاویانی با بیان اینکه سطح زیر کشت شهرستان حدود ۵۳ هزار هکتار است اظهار کرد: این میزان ۷ درصد سطح زیر کشت استان را به خود اختصاص داده و تولیدات آن چهار درصد از تولیدات استان محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در شهرستان ۵ هزار و ۳۱۵ بهره‌بردار کشاورز فعال است افزود: کشاورزی و دامپروری مشاغل اصلی این شهرستان به شمار می‌رود و مجموع تولیدات این منطقه ۳۰۸ هزار و ۶۴۳ تن است.

 مدیر جهاد کشاورزی فامنین با اشاره به اینکه میزان تولیدات دام، طیور و شیلات بالغ بر ۱۷۶ هزار تن است یادآور شد: علاوه بر تولیدات گوشت سفید و قرمز شهرستان، ۱۷۳ هزار تن تولیدات زراعی و ۵ هزار و ۴۱۶ تن  تولیدات باغی ارزیابی شده است.

وی از فعالیت ۶۱ بهره‌بردار و پرورش‌دهنده زنبور عسل خبر داد و گفت: ۵ هزار و ۱۲۷ فروند کندو با تولید سالانه بیش از ۴۰ تن عسل از تولیدات شهرستان به شمار می‌رود.

کاویانی مشکل اصلی فامنین را کمبود آب دانست و تصریح کرد: سطح آب منابع زیرزمینی به شدت کاهش یافته اگرچه ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی فامنین آبی است که از این میزان حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار آن قابلیت اجرای سامانه نوین آبیاری را دارد و ۹۸ درصد آن مجهز شده است.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۱۲۷ هکتار از اراضی به سامانه نوین آبیاری مجهز شده است خاطرنشان کرد: البته ۵۰۰ هکتار از اراضی مستعد شناسایی و طراحی شده که منتظر ابلاغ مصوبه هستند.

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین با تأکید بر اینکه در راستای تامین آب مورد نیاز ۶ قنات روستایی را بازسازی و مرمت کردیم اضافه کرد: این مهم با اعتباری بیش از یک‌میلیارد تومان انجام شده همچنین اعتبار پنج مورد انتقال کانال آبرسانی معادل ۵۸۰ میلیون تومان تخصیص پیدا کرده است.

وی در بخش دیگری از این بازدید به اقلام اساسی و تنظیم بازار اشاره کرد و افزود: جلسات مستمر برای ارائه هر چه بیشتر و بهتر اقلام اساسی در دستور کار قرار گرفته و بازرسی‌ها نیز در اولویت بوده به طوری که ماه گذشته ۴۵۰ مورد بازرسی در شهرستان صورت گرفته است.

وی تعداد تخلفات انجام شده را ۲۴ مورد دانست و متذکر شد: جریمه واحدهای متخلف ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان تعیین شده است.

مدیر جهاد کشاورزی فامنین با تأکید بر اینکه ۹۰ تن برنج، ۳.۵ تن گوشت قرمز، ۸ تن گوشت مرغ، روغن پنج تن، شکر ۱۹ تن تامین شده اما میوه هم محدودیت ندارد گفت: تاکنون ۴۷ تن سهمیه برای شهرستان لحاظ شده که در قالب ۶ غرفه توزیع می‌شود.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: محصولات کم آب بر آبیاری نوین توزیع اقلام اساسی تشدید بازرسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود

معاون روابط کار وزارت کار از بازرسی از کارگاه های پرخطر خبر داد و گفت:امسال کارگاه‌های پرخطر و دارای حوادث، بیشتر بازرسی می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ یکی از اقدامات موثر معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا کنون، گسترش نظارت بر کارگاه‌های مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی بوده است. این موضوع در اساسنامه سازمان بین المللی کار (ILO)  آمده و از  تمامی کشورهای عضو خواسته شده تا نسبت به برقراری نظام بازرسی کار اقدام کنند.بازرسی کار موثر و کارآمد، یکی از مولفه ها و نشانه‌های ضروری هر دولت مترقی و اقتصاد موفق به شمار می‌رود.

برابر گزارش ها، حوادث ساختمانی و معدنی بیشترین آمار تلفات نیروی کار و بیشترین سهم آسیب شغلی را به خود اختصاص داده و بیشترین تعداد بازرسی‌های ویژه از کارگاه‌های پر خطر در صنایع ساختمان، نفت و گاز، پتروشیمی و معدن بوده است.

علی حسین رعیتی فرد, معاون روابط کار درباره حوادث ناشی از کار دربخش ساختمان و صنعت گفت:حدود 38 درصد حوادث در بخش ساختمان و 37 درصد در بخش صنعت است و صنایع دیگر همانند رشته‌های تولیدی عدد کمتری را به خود اختصاص داده‌اند.  

وی تاکید کرد: در سال 1402 نسبت به سال  1401 حدود 4 درصد فوتی‌های کل حوادث ناشی از کار کاهش یافته است .  840 بازرس کار در کشور وجود دارد. سالانه حدود 400 هزار بازرسی موردی از کارگاه‌ها انجام می شود که امسال به دلیل کاهش ریسک از کارگاه‌های دارای حوادث بیشتر، بازرسی دقیق‌تر و بیشتری انجام می شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش حدود 5درصدی حوادث کار در سال گذشته نسبت به سال 1401 خبر داد و تاکید کرد که این رقم نیز باید کاهش یابد . 

وی تاکید کرد: به دلیل پیوستن به مقاوله‌¬نامه ایمنی و بهداشت شغلی 155 و مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت باید بتوانیم تمامی فعالیت‌های اقتصادی را تحت پوشش حوزه ایمنی و بهداشت قرار دهیم . 

رعیتی‌فرد افزود: مطابق با آمار سازمان بین اللملی کار تغییرات اقلیمی برای 70درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می کند؛ در کشور نیز در تلاش هستیم در شورای عالی حفاظت فنی و کمیته‌های حفاظت فنی در واحدهای تولیدی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها را با شرایط تغییرات اقلیمی تطبیق دهیم تا از آسیب رسیدن به کارگران پیشگیری کنیم. 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تعداد کل واحدهای تولیدی و کارگاه‌های زیر 10 نفرو بالای 10 نفر حدود یک میلیون و 330  هزار کارگاه در کشور است که 87 درصد این واحدها زیر 10 نفر کارگر و بقیه بالای 10 نفر هستند. 

وی ادامه داد: در واحدهای تولیدی بالای 25 نفر نیز موظف هستیم که کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار را تشکیل دهیم.

رعیتی‌فرد به کارگاه‌هایی که قوانین ایمنی را رعایت نمی کنند هشدار داد مطابق با قانون کار در واحدهایی که جان کارگران در خطر باشد با کمک دادستان پلمپ می شوند.  با اقدامات صورت گرفته  و استفاده از ظرفیت های واحدهای تولیدی و مسئولان، سطح ایمنی کارگاه ها را افزایش دهیم. 

رعیتی فرد همچنین از کارفرمایان خواست با اصلاح ساختار و بازبینی تجهیزات ایمنی و حفاظت فنی محیط ایمن‌تری را برای کارگران فراهم کنند تا جان کارگران در خطر نباشد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز دوشنبه دهم اردیبهشت
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود