Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از برنامه‌ریزی‌های مدیریت شهری برای افزایش ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی خبر داد و گفت: به تازگی ۲۰ دستگاه اتوبوس وارد این ناوگان شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بهرام نکاحی با اشاره به افزایش ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی‌شهر تهران، اظهار کرد: از ۶۵ دستگاه اتوبوسی که قرار بود به ناوگان اتوبوسرانی وارد شود، ۲۰ دستگاه اتوبوس اخیراً تحویل داده شده و امید است تا پایان سال سایر اتوبوس‌ها به ناوگان اتوبوسرانی تحویل داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص مجوز کمیسیون تلفیق برای ورود اتوبوس‌های کم کار کرده از کشورهای همسایه، افزود: تا به امروز چنین مجوزی ابلاغ نکرده‌اند اما یکی از روش‌ها استفاده از ظرفیت‌های مازاد دیگر نقاط است که می‌تواند بخشی از کمبودهای شهر را جبران کند.

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در خصوص آخرین آمار اتوبوس‌های فعال در سطح شهر تهران، خاطرنشان کرد: اکنون پنج هزار دستگاه اتوبوس داریم اما اتوبوس‌های فعال دو هزار دستگاه است و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گازسوز داشتیم که تعویض مخازن آنها را انجام می‌دهیم.

نکاهی با بیان اینکه برای تعویض مخازن بیش از ۲۰۰ اتوبوس قرارداد بستیم که ۵۰ دستگاه تحویل شده و منتظریم این اقدام را انجام دهند، تصریح کرد: یکی از برنامه‌های ما فعال کردن ناوگان متوقف و خرید اتوبوس‌ها است که موضوع خرید اتوبوس آغاز شده و امیدواریم یک هزار دستگاه در سال ۱۴۰۱ وارد شود و تلاش داریم ظرفیت‌های موجود ناوگان را به نوعی فعال کنیم تا بتوانیم از مرز حداقلی به مرز مطلوب برسیم.

وی با بیان اینکه شرایط حمل‌ونقل در تهران به گونه‌ای است که باید برنامه‌ریزی‌ها به سمت توسعه حمل‌ونقل عمومی برود، ادامه داد: با تدبیر شورای شهر و نگاهی که شهردار به موضوع حمل‌ونقل عمومی دارد، برای سال ۱۴۰۱ اقدامات و اعتبارات خوبی در حوزه نوسازی ناوگان پیش‌بینی شده است.

سرپرست واحد اتوبوسرانی شهر تهران، گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۱ علاوه بر خرید دستگاه‌های جدید در حوزه بهسازی و بازسازی، اقدامات خوبی برای ناوگان عمومی موجود انجام دهیم. دولت هم در صدد است عقب ماندگی‌های اساسی سال‌های اخیر و فرسودگی ناوگان، و به تبع آن کیفیت پایین خدمات‌رسانی را جبران کند.

نکاهی در خصوص اخبار منتشر شده درباره ورود یک هزار اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی تهران، افزود: خبر خوبی که رئیس شورای شهر تهران مطرح کرد، موضوع تخصیص اتوبوس درون‌شهری برای تهران از محل سیاست‌گذاری در کشور است که عدد هزار دستگاه را اعلام کرده و امیدواریم برای سال آینده بخش اول آن وارد شود تا برای سال ۱۴۰۱ تحول خوبی در حوزه حمل‌ونقل داشته باشیم.

کد خبر 560373

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اتوبوسرانی حمل و نقل عمومي ناوگان اتوبوسرانی شهرداري تهران حمل و نقل شهري شوراي شهر تهران مدیریت شهری نوسازی ناوگان اتوبوسرانی بودجه 1401 منابع و مصارف بودجه ۱۴۰۱ کلانشهر تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ناوگان اتوبوسرانی دستگاه اتوبوس هزار دستگاه شهر تهران اتوبوس ها حمل ونقل سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا می‌شوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریع‌تر به ان مهم دست یابیم. 

وی با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودرو‌های برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.


نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمد‌ها و هزینه‌ها محقق شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.

دیگر خبرها

  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها