Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر امروز در آیین عملیات اجرایی پروژه طرح توسعه گندله‌سازی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز، با هدف افزایش ظرفیت تولید خوراک آهن با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در این مراسم گفت: این طرح توسعه با ۳۰۰۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری اجرایی شده است و با بهره‌برداری از آن ظرفیت تولید ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تن گندله آهن و اشتغالزایی ۱۴۰ نفر به صورت مستقیم فراهم می‌شود.

حمیدرضا ایزدی در رابطه با دغدغه و خواسته‌های روحانیون این شهرستان مبنی بر ایجاد صنایع پایین‌دستی در این منطقه، گفت: قطعا یکی از اهداف اصلی مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز و مردم و همچنین مسئولان ملی و محلی تلاش برای ایجاد صنایع پایین‌دستی و بالادستی جهت تکمیل زنجیره است که با توجه سیاست‌های در پیش گرفته قطعا ما در آینده شاهد جذب سرمایه لازم برای تعریف و اجرای پروژه‌های مختلف خواهیم بود.

ایزدی بر اهمیت جذب سرمایه در واحد‌های تولیدی به ویژه در صنایع و معادن بومی هر منطقه تاکید و گفت: با توجه به ضرورت صنعتی شدن فارس به دلیل کمبود منابع آبی لازم در بخش کشاورزی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری متعدد و منحصربفردی که در نقاط مختلف استان وجود دارد در تکمیل زنجیره ارزش صنایع بزرگ ما طرح و برنامه‌های تخصصی و هدفمند و همچنین جذب جریان سرمایه بسیار اهمیت دارد که در این مجتمع به دلیل شفافیت عملکرد و در پیش گرفتن مسیر حرفه‌ای در پیشبرد امور نیز این فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی فراهم شده است.

نماینده مردم نی‌ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر اینکه ایجاد صنایع پیشین و پسین در این منطقه بسیار اهمیت دارد، گفت: تلاش داریم با یک برنامه زمان‌بندی مشخص در راستای تکمیل زنجیره ارزش در بخش تولید بتوانیم صنایع مختلف را این منطقه ایجاد و توسعه بدهیم.

فرهاد طهماسبی، گفت: این پروژه باید به عنوان یک الگو در بین مردم معرفی بشود تا ضمن اشتغالزایی باعث درآمدزایی برای افراد بومی باشد.

طهماسبی توجه به سلامت مردم و حفظ محیط‌زیست را یکی از خواسته‌های مهم مردم دانست و گفت: لازم است آلایندگی در زمینه کاهش آلایندگی صنایع و کاستن آثار مخرب زیست‌محیطی نیز از بهترین و پیشرفته‌ترین تجهیزات و تکنولوژی‌های روز دنیا بکارگیری شود تا سلامت مردم منطقه با تهدید مواجه نشود.

مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر نی‌ریز نیز در رابطه با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های این مجموعه تولیدی، گفت: در مسیر تولید علی‌رغم مشکلات متعدد در زمینه‌های مختلف از جمله آب و برق و سایر زیرساخت‌های لازم برای ایجاد و توسعه طرح و برنامه‌ها که با حداقل راندمان و ظرفیت انجام می‌گرفت، اما با همت بلند همکاران و همراهان ملی و محلی کار کردن در مجتمع فولاد غدیر متوقف نشد.

محسن مصطفی‌پور سلامت مالی و شفافیت در مدیریت این کارخانه در سطح ملی را حائز اهمیت دانست و گفت: این مجمتع در حوزه فروش محصولات با عرضه آن در بورس به عنوان یک واحد تولیدی پیشرو در سطح کشور شناخته شده است که مطابق با دستورالعمل‌ها و ضوابط لازم این رویه انجام شود.

به گفته مصطفی‌پور، همچنین بیشترین و بالاترین نرخ در بورس را مجموعه فولاد غدیر نی‌ریز دارد که نشان از شفافیت مالی در این کارخانه است.

او در رابطه با میزان ذخیره خوراک و افزایش سرمایه در این مجموعه، گفت: در حال حاضر ۳۰۰ هزار تن خوراک را ذخیره‌سازی کرده‌ایم و میزان سرمایه لازم را به ۱۵ هزار میلیارد ریال افزایش داده‌ایم که برای اجرای طرح‌های توسعه نیازمند حتی تامین اعتبار از طریق بانک‌های عامل نظیر ملی، ملت و تجارت برای اخذ تسهیلات مورد نیاز هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجتمع فولاد غدیر نی ریز سازمان صمت فارس فولاد غدیر نی ریز مجتمع فولاد غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»