Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمایه گذار احیای خانه تاریخی یزدی گفت: صیانت از هویت فرهنگی و آثار تاریخی و کمک به اشتغال مهمترین رویکرد سرمایه گذاران در عرصه گردشگری است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عصر سه شنبه در مراسمی با حضور هادی میرزائی، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره صندوق احیاء و بهره‌ برداری از بناها و اماکن تاریخی و فرهنگی، پیله فروش معاون اقتصادی استانداری و خزائلی مدیرکل میراث فرهنگی استان، خانه تاریخی یزدیها به عنوان هتل سنتی ارغوان افتتاح شد و فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید یزدانی در این مراسم گفت: با نگاه فرهنگی برای حفظ خانه های تاریخی وارد سرمایه گذاری در این عرصه شده ایم و امیدواریم نقش کوچکی در صیانت از این آثار تاریخی و هویت فرهنگی خود ایفا کنیم.

وی اضافه کرد: بدون تردید در شرایطی که کرونا بسیاری از کسب و کارها بویژه سفرهای داخلی و خارجی را تحت تاثیر قرار داده موضوع اقتصاد گردشگری هم زیان دیده و فعالیت سخت شده اما نگاه ما کمک به فرهنگ و هنر استان و کشور است و با علاقه وارد این عرصه شده ایم و امیدواریم رسالت فرهنگی خود را درست انجام دهیم.

این سرمایه گذار احیای خانه تاریخی یزدی تصریح کرد: بنای این خانه متعلق به دوره قاجار است و بازسازی آن کمی سخت و هزینه بر بود اما سعی کردیم با نظارت میراث فرهنگی نکات فنی بدقت رعایت شود تا بنا درست بازسازی و مرمت شود.

یزدانی گفت: به دلیل بافت تاریخی خانه یزدی و وجود تنها یک سرویس بهداشتی در کل مجموعه ، برای این که این خانه را تبدیل به هتل اقامتی کنیم بایستی در هر اتاق به صورت مستقل یک سرویس بهداشتی ساخته می شد که این کار با حفظ اصالت بنا کمی سخت و با هزینه های سنگین بود اما آن را عملی کردیم.

وی اظهارداشت: در حال حاضر 41 تخت اقامتی در این خانه تاریخی راه اندازی شده و امیدواریم با راه اندازی خانه های تاریخی این محدوده شاهد رونق گردشگری در بافت های تاریخی قزوین هم باشیم.

در ادامه خانه تاریخی احیا شده یزدی افتتاح شد.

این خانه تاریخی به صورت هتل سنتی ارغوان با 773 متر عرصه و 980 متر اعیانی دارای فضای پذیرایی سنتی به مساحت 120 مترمربع با  10 اتاق و ظرفیت اقامت با 41 تخت، رستوران و فضای اداری، آشپزخانه، تاسیسات و بخش خدمات است.

برای مرمت و راه اندازی این هتل خانه سنتی 2 میلیارد و 730 میلیون تومان و برای تامین تجهیزات آن یک میلیارد و 760 میلیون تومان توسط بخش خصوصی هزینه شده است.

بنای خانه یزدی ها در خیابان امام خمینی، گذر صالحیه و مجموعه بازار سنتی قزوین واقع شده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا معاون مدیرکل میراث فرهنگی سرمایه گذاری آثار تاریخی اقتصاد فرهنگ و هنر سرمایه میراث فرهنگی گردشگری بخش خصوصی سعید یزدانی خانه تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ به گفته مدیر کل میراث فرهنگی اصفهان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان اصفهان با محوریت کارخانه عظیم و تاریخی ریسباف در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نمایشگاه ایران اکسپو به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی شد.
امیر کرم‌زاده، مجموعه تاریخی کارخانه ریسباف را یکی از مهمترین و زیباترین بنا‌های صنعتی و تاریخی کشور معرفی کرد وافزود: مقرر است این کارخانه به موزه بزرگ اصفهان تبدیل شود.
نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ درتهران بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رویداد تجاری به‌منظور نمایش توانمندی‌های صادراتی با بازار‌های بین‌المللی است که در این دوره از نمایشگاه، غرفه اصفهان به معرفی توانمندی‌های صادراتی استان با رویکرد و ارائه زنجیره ارزش‌های راهبردی به‌ویژه در بخش گردشگری و صنایع دستی و ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخت.
دراین رویداد همچنین بیش از ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری گردشگری به‌ویژه ۱۲ طرح برتر گردشگری در غرفه اصفهان معرفی شد.
روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان اعلام کرد: تفاهم‌نامه‌های توسعه گردشگری با ۶ استان تهران، یزد، فارس، کرمان، قم و خراسان رضوی به‌منظور تعامل و همفکری بیشتر و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های استان‌ها در این نمایشگاه منعقد شد.

دیگر خبرها

  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • مراسم آیینی سنتی کومسای در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود