Web Analytics Made Easy - Statcounter



با اعلام فیفا روسیه از حضور در جام جهانی قطر محروم شد.

به گزارش ورزش سه، چندی پیش بود که روسیه به خاک کشور اوکراین حمله کرد و از آن زمان تا به حال این جنگ به تیتر اصلی خبرگزاری‌های دنیا تبدیل شده و به‌طور کلی جهان را تحت تأثیر قرار داده است.

پس از آن که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، تهاجم تمام عیار به اوکراین را از طریق زمین، هوا و دریا آغاز کرد، هیئت حاکمه فوتبال هم وارد عمل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان‌های دیگر هم اقداماتی را انجام دادند تا روسیه را به‌عنوان تنبیه حمله پوتین به اوکراین، تبدیل به یک منزوی ورزشی و فرهنگی کنند. فینال لیگ قهرمانان اروپا در ماه می از سن پترزبورگ به پاریس منتقل شد و مسابقات جایزه بزرگ فرمول یک که برای سپتامبر در سوچی برنامه ریزی شده بود، لغو شد؛ همچنین چندین و چند محرومیت دیگر که همچنان ادامه دارد.

از طرفی روسیه قرار بود در مرحله پلی‌آف جام جهانی مقابل لهستان به میدان برود. با این حال فدراسیون فوتبال لهستان و پس از آن سوئد و جمهوری چک اعلام کردند که حاضر نیستند با این تیم روبه‌رو شوند.

فیفا در ابتدا به دنبال این بود که در کمال آرامش این موضوع را حل و فصل کند و اعلام کرد که بازی‌های روسیه در زمین بی طرف برگزار می‌شود و این تیم نمی‌تواند با نام کشور خود به میدان برود اما بعد از اعلام این تصمیم، حملات زیادی نسبت به این نهاد مطرح شد و چندی پیش به شکل رسمی اعلام شد که همه تیم‌های ملی و باشگاهی روسیه از حضور در همه رقابت‌ها محروم شده‌اند.

نهایتا فیفا تصمیم نهایی خود را درباره تیم ملی بزرگسالان روسیه اتخاذ و طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور از حضور در رقابت‌های پلی‌آف جام جهانی محروم شده است. به این‌ترتیب لهستان که اعلام کرده بود مقابل روسیه به میدان نمی‌رود به شکل مستقیم راهی دیدار نهایی پلی‌آف شد تا این جنگ یک شوک جدید به روس‌ها و ورزش این کشور وارد کرده باشد.

در بیانیه فیفا در این زمینه آمده است: "در 3 مارس 2022، اتحادیه فوتبال اوکراین به فیفا نامه نوشت و درخواست کرد که مسابقات مقدماتی به دلیل عدم امکان سازماندهی سفر و تمرین تیم در شرایط فعلی، تغییر کند. پس از مشورت با یوفا و چهار انجمن عضو شرکت کننده در مسیر A پلی آف مقدماتی اروپا، به اتفاق آرا در راستای روحیه همبستگی با پذیرش این درخواست موافقت شد.

بازی بین اسکاتلند و اوکراین که ابتدا برای 24 مارس 2022 برنامه ریزی شده بود، اکنون به پنجره ژوئن موکول خواهد شد و در نتیجه، بازی بین برندگان اسکاتلند-اوکراین و ولز-اتریش نیز به همان زمان موکول خواهد شد. همچنین توافق شد که بازی بین ولز و اتریش طبق برنامه در 24 مارس 2022 باقی بماند.

برنامه‌های جایگزین برای تیم‌های آسیب‌دیده در پنجره مارس توسط طرف‌های مربوطه در حال بررسی است. به‌طور مشابه، جزئیات بازی‌های تغییر زمان‌ یافته در زمان مقرر اعلام می‌شود و تقویم مسابقات ملی ژوئن یک بار برای تیم‌های مربوطه تطبیق داده می‌شود. این جزئیات نهایی شده است."

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

به نقل از ایسنا کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901253

دیگر خبرها

  • صعود جنجالی الهلال ۱۰نفره به فینال جام حذفی عربستان
  • ارتش تک‌نفره قایدی برای صعود به فینال کافی نبود
  • صعود بایرلورکوزن به فینال لیگ قهرمانان اروپا با تساوی 1-1 مقابل منچستریونایتد (30 آوریل 2002)
  • صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان اروپا با پیروزی 3-2 مقابل لیورپول (30 آوریل، 2008) / فیلم
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی
  • والورده: برای صعود به فینال می‌جنگیم
  • جادوگر آرژانتینی یکی یکی جام‌ها را درو می‌کند
  • جام جهانی پاراتیراندازی|رقیه شجاعی از صعود به فینال بازماند
  • صعود اینتر به فینال لیگ قهرمانان اروپا و حذف بارسلونا در نیوکمپ (2010/4/28) / فیلم