Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@15:35:49 GMT

پایانی بر شایعات پرونده شکدم؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۵۲۸۵۹

پایانی بر شایعات پرونده شکدم؟

« کاترین شکدم» نامی است که این روزها جنجال زیادی در فضای مجازی به پا کرده است. اولین مطلب را وب سایت تایمز اسرائیل کار کرد. در این یادداشت کاترین شکدم مدعی شد که به دنبال نفوذ در ایران بوده و از زمانی که در رسانه های ایران از منطق انقلاب اسلامی دفاع می کرده باوری به این حرف‌ها نداشته است. بعد از این در روزهای اخیر یک اکانت جعلی در فضای مجازی مطلبی را با عنوان «ترجمه مصاحبه جدید شکدم در اسرائیل» منتشر کرد که در این مطلب خیالی اتهامات جنسی علیه برخی از چهره های سیاسی کشور مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالب بارها در فضای مجازی بازنشر شد. سومین مطلبی که از کاترین شکدم به اسم «متن صحبت‌های شکدم در کلاب هاوس» منتشر شد ادامه همان مصاحبه جعلی بود که قصه های جنسی کاترین شکدم را با جزئیات بیشتر توضیح داده بود و بدون آن که کسی اصل صحبت های شکدم و صحت آن را بررسی کند در فضای مجازی این متن بارها بازنشر شد. در روزهای گذشته رسانه هایی همچون تسنیم  دسترسی این زن به اطلاعات و منابع محرمانه را تکذیب کردند و گفتند صرفا بابت مواضع او یادداشت هایش منتشر شده و خبری از نفوذ نیست. قوه قضاییه هم نوشت این زن تنها 18 روز در ایران حضور داشته است. در این زمان کوتاه امکان ارتباط گسترده با مقامات و داستان پردازی های فضای مجازی امکان پذیر نیست. در عین حال  کاترین شکدم در آخرین اظهار نظر خود در گفت و گو با بی بی سی هرگونه اتهام جاسوسی را رد کرد و گفت مامور کشوری نبوده و فقط به عنوان تحلیلگر به ایران رفته است. خانم شکدم که در خانواده‌ای یهودی به دنیا آمده، می‌گوید هیچ گاه به اسرائیل سفر نکرده است. او همچنین در این گفت و گو  ابراز کرد :« در هیچ زمانی من سعی نکردم به رسانه‌های ایران نفوذ کنم یا وارد دالان‌های قدرت شوم. آن ها از من خواستند تحلیل بنویسم و مصاحبه کنم. از من برای کنفرانس فلسطین دعوت کردند و من رفتم.» کاترین  شکدم در بخش دیگری از سخنان خود رابطه نزدیک شخصی با مقام‌های بلند پایه کشورمان  را رد کرد و گفت مقام‌های ایرانی به او اسراری نداده‌اند. این مصاحبه  با واکنش سردار جوانی معاون سیاسی سپاه نیز همراه شد و  او که در این چند روز آماج تهمت ها و شایعاتی در ارتباط با کاترین شکدم قرار گرفته بود، در اطلاعیه ای در این باره نوشت :« مصاحبه شبکه بی‌بی‌سی فارسی با خانم کاترین پرز شکد م، به صورت خواسته یا ناخواسته راه را برای نمایش پرده‌های دیگر این نقشه شیطانی مسدود ساخت... خداوند متعال را به خاطر نعمت آرامش که در این روزها بر قلب من و همسر و فرزندانم جاری ساخت، هزاران بار شکر می‌کنم... عمده نگرانی‌ام در این روزها،‌ آلوده شدن عده‌ای هموطنان به گناه از طریق قضاوت‌های نادرست و نشر اکاذیب در فضای حقیقی و مجازی بود. تا آن جا که به این جانب برمی‌گردد، در این موضوع به جز شیادان دست‌اندرکار طراحی و اجرای این نقشه شیطانی و راهزنان عقیده و باورهای مردم، همه را می بخشم و حلال می‌کنم.»/ خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: جاسوس مقامات ایرانی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • ببینید/شادی جالب یک جفت لک‌لک‌ بعد از اولین تخم‌گذاری
  • (ویدیو) احضار برخی چهره‌های فضای مجازی
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد