Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس سیاست خارجی گفت: همان‌طور که در سال ۲۰۱۵ نیز پی‌ام‌دی یکی از مسائل و موضوعاتی بود که مذاکرات و توافقنامه برجام را به تعویق انداخت، امروز نیز می‌تواند مذاکرات را به تاخیر بیندازد.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به موضوع پی ام دی در مذاکرات، اظهار داشت: موضوع پی‌ام‌دی، یعنی استفاده غیرصلح‌آمیز از صنعت هسته‌ای و اورانیوم غنی‌شده؛ بنابراین پی‌ام‌دی موضوعی است که همیشه و در همه شرایط می‌توان برایش حاشیه درست کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همان‌طور که در سال ۲۰۱۵ نیز پی‌ام‌دی یکی از مسائل و موضوعاتی بود که مذاکرات و توافقنامه برجام را به تعویق انداخت، امروز نیز می‌تواند مذاکرات را به تاخیر بیندازد.

کارشناس سیاست خارجی با بیان اینکه اخیرا هیئت‌های غربی با اشاره آمریکایی‌ها، موضوع پی‌ام‌دی را مطرح می‌کنند و تلاش‌شان معطوف به این است که از طریق اصرار بر این موضوع، اصل توافقات را به حاشیه ببرند، افزود:  اصل توافقات در دو محور رفع تحریم‌ها و استفاده صلح‌آمیز هسته‌ای توسط جمهوری اسلامی بود درحالی‌که مسئله پی‌ام‌دی موضوعی کاملا حاشیه‌ای است.

وی تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد با توجه به افزایش اصرار جمهوری اسلامی روی دو موضوع راستی‌آزمایی و تضامین ، طرف غربی مجددا به خواست آمریکایی‌ها مساله پی‌ام‌دی را مطرح کرده‌است؛ بنابراین متونی که جمهوری اسلامی براساس توافقنامه برجام به اعضای تیم مذاکره‌کننده ارائه کرده، دارای اعتبار است و مسئله اصلی مذاکرات این متون است.

صدرالحسینی افزود: بر همین اساس به‌نظرم بیشترین اطلاعات غلط و ناصحیح راجع به پی‌ام‌دی، توسط مقامات رژیم‌صهیونیستی مطرح شده‌است و از این طریق طرف غربی و آمریکایی به‌دنبال طولانی‌کردن توافق و مذاکرات هستند.

کارشناس سیاست خارجی گفت: موضوع عدم اشاعه و مسئله‌ای به‌نام استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای، به‌عنوان پیش‌درآمد و ورود همه کشورهایی است که در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عضویت دارند.

وی ادامه داد: مسئله پی‌ام‌دی جزء موضوعات ضروری برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای است و درحقیقت نظارت‌های آژانس برای این موضوع که غرب درخواست می‌کند کافی است و نیازی به باز ماندن پرونده‌اش نیست.

وی بیان کرد: در همین مذاکرات اخیر هم پذیرفته شده بود که مسئله پی‌ام‌دی جزء موضوعات تمام شده است، اما این روز‌ها دوباره طرف غربی پشت میز مذاکره این موضوع را مطرح کرده‌است. علت این مطرح‌کردن هم گزارش‌های ناقص و دروغی است که جریان‌های وابسته به رژیم‌صهیونیستی اعلام کرده‌اند.

وی با اشاره به مسئله تضامین، گفت: این موضوع تقریبا در چند روز گذشته ازسوی طرف غربی و آمریکایی پذیرفته شده است؛ اما اینکه سانتریفیوژ پیشرفته به چه تعداد یا به‌صورت قطعات منفصله یا قطعات متصله در ایران نگهداری شود، جزء مواردی است که هنوز درمورد آن گفتگو می‌شود.

صدرالحسینی با اشاره به تعیین ضرب الاجل از سوی طرف غربی عنوان کرد: این مسئله در قالب عملیات روانی است که در شبکه‌ها و کانال‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌شود. ما قبلا هم پیش‌بینی کرده بودیم که هرچقدر به بخش‌های مهم و حساس مذاکرات نزدیک شویم، شدت عملیات روانی و رسانه‌ای طرف غربی و آمریکایی افزایش می‌یابد؛ بنابراین این‌گونه عملیات‌ها برای تحت‌تاثیر قرار دادن فضای داخلی ایران و فشار به افکارعمومی و مذاکره‌کنندگان ایرانی پشت میز مذاکره است.

 

بیشتر بخوانید: تماس تلفنی وزیر امورخارجه با سفیر کشورمان در لهستان

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مذاکرات برجام وین پی ام دی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مذاکرات برجام وین پی ام دی طرف غربی پی ام دی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۲۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشکار شدن فریبکاری غرب در پیچیدن نسخه‌ آزادی‌خواهی برای دیگران
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • پاری سن ژرمن ۳ - ۳ لوآور/ قهرمانی چند روز به تاخیر افتاد+ فیلم
  • لوآور رده پانزدهمی، جشن قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن را به تاخیر انداخت