Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی فرمانداری شهرستان ری، حسین توکلی کجانی در آئین رونمایی از طرح تابلو شناسنامه آثار تاریخی این شهرستان اظهار داشت: مطابق هماهنگی های صورت گرفته و با تامین اعتبار مالی مورد نیاز توسط فرمانداری مقرر شد این تابلوها در محوطه آثار تاریخی ثبت شده شهرستان نصب و در اختیار بازدیدکنندگان و گردشگران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنا به دلایل مهمی که پیرامون اهمیت صیانت از آثار تاریخی و تلاش در جهت معرفی این آثار برای توسعه گردشگری و جذب توریست بیان شد، یکی از نیازهای مهم محوطه های تاریخی شهرستان ری طراحی و نصب شناسنامه های فنی معرفی میراث فرهنگی و آثار تاریخی در قالب تابلوهای همسان و یک شکل بوده است.

معاون استاندار تهران خاطرنشان کرد: براساس هماهنگی های انجام شده و با تامین اعتبارات مالی توسط منابع فرمانداری ویژه ری این کار توسط اداره میراث فرهنگی شهرستان انجام شد که امروز اولین مورد آن همزمان با ایام فرخنده ماه شعبان در محوطه تاریخی برج طغرل نصب و رونمایی شد.

آئین رونمایی از طرح تابلو شناسنامه آثار تاریخی و میراث فرهنگی ری با حضور حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، رؤسای ادارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان ری در محوطه تاریخی برج طغرل برگزار شد.

برج طغرل از بناهای عصر سلجوقی و قدیمی‌ترین برج تاریخی استان تهران در شهرستان ری است.

به گزارش ایرنا، وجود ۱۹۸ اثر باستانی، بیانگر میراث با ارزش فرهنگی شهرستان ری است از جمله برج و باروی ری شهر باستانی مامورین، برج طغرل، آتشکده تپه میل و قلعه دیر، وجود ۳۲ بقه متبرکه از جمله حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) (سالانه بالغ بر ۱۱ میلیون زائر دارد) و امامزادگان مجاور و مقابر عالمان و مشاهیر دین علم ادب همچون محمد بن زکریای رازی، شیخ صدوق، شیخ ابوالفتح رازی و شیخ کلینی که نشان از جایگاه والای تاریخی ری دارد.

شهرستان ری با یک میلیون نفر جمعیت در جنوب تهران واقع است.

برچسب‌ها شهرستان ری گردشگری آثار تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان ری گردشگری آثار تاریخی شهرستان ری گردشگری آثار تاریخی میراث فرهنگی آثار تاریخی شهرستان ری برج طغرل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز