Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام نصیرایی با بیان اینکه ظرفیت و فرصت بررسی طرح در کمیسیون مشترک به مراتب بیشتر از صحن مجلس است، گفت: تمام دستگاه‌ها و نهادها به صورت همزمان در جلسات کمیسیون مشترک شرکت می‌کنند و در فرایند بررسی و اظهارنظرها حضور دارند و جلسات نیز پخش می شود بنابراین هیچ چیز مخفی و پوشیده‌ای نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجید نصیرایی، نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خاورستان، با اشاره به طرح تنظیم مقررات فضای مجازی با موضوع «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی»، اظهار کرد: این موضوع مهم همچنان در حال پیگیری است و این انگیزه وجود دارد که با هماهنگی و هم افزایی یکی از دغدغه های جدی همه دلسوزان و آحاد جامعه رفع شود چون همه اتفاق نظر دارند که برای این فضای مجازی رها و بی در و پیکر و محیطی که در اشغال دشمنان انقلاب و نظام است و آن را مدیریت می کنند، باید فکری اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم موضوع جمعیت و فضای مجازی را براساس مطالبات رهبر معظم انقلاب که بارها تأکید داشتند، تکلف خود می دانیم و در اولویت برنامه ها قرار دادیم.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح تنظیم مقررات فضای مجازی در مجلس با یک انسجام و هماهنگی و هم افزایی پیگیری خواهد شد، افزود: تاکنون دو مرتبه اکثریت نمایندگان با همان نگاه گفتمانی و انقلابی که الحمدالله در این مجلس پررنگ است در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران خواستند که این موضوع دنبال شود و این اختیار را صحن و اکثریت نمایندگان دادند که چون موضوع اهمیت دارد باید به صورت دقیق در کمیسیون مشترک بررسی شود.

حجت الاسلام نصیرایی در ادامه تصریح کرد: حدود ۶ ماه است که این موضوع مهم در کمیسیون مشترک دنبال می شود و اقتضای این نوع طرح ها و قوانین همین است که باید ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، فنی و همه جهات آن با حضور کارشناسان بخش های مختلف بررسی شود و به همین جهت این راهکار در قانون اساسی پیش بینی شده است که نمایندگان این اختیار را دارند که در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، طرح ها مهم را بررسی کنند که خوشبختانه پیگیری شد.

وی در واکنش به بررسی طرح صیانت در صحن علنی مجلس، تأکید کرد: قطعاً در صحن مجلس چون باید به موضوعات متعددی پرداخته شود، بررسی این طرح زمان می برد و در قالب کمیسیون مشترک و در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی فرصت بیشتری برای بررسی وجود دارد.

نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت بررسی طرح در کمیسیون مشترک به مراتب بیشتر از صحن مجلس است، افزود: همه جلسات رسمی و علنی کمیسیون مشترک صیانت به صورت زنده مانند صحن مجلس پخش شده و دستگاه های مختلف از وزارت ارتباطات، دستگاه های فرهنگی، مجموعه های اجتماعی و تخصصی، شورای عالی فضای مجازی و همه کشانی که رسالتی در این حوزه دارند در جلسات کارشناسی و بررسی مفاد طرح حضور دارند و دیدگاه های خود را مطرح کردند.

حجت‌الاسلام نصیرایی گفت: معتقدم در همین کمیسیون مشترکی که اکنون طرح بررسی می شود دقیقاً ظرفیت صحن مجلس را دارد چون ظرفیت صحن، برگزاری جلسات علنی و رأی دادن اکثریت نمایندگان است و عیناً همین ظرفیت در کمیسیون مشترک وجود دارد زیرا اکثریت نمایندگان دو مرتبه رأی دادند که این طرح براساس اصل ۸۵ قانون اساسی بررسی شود ضمن اینکه تمام دستگاه ها و نهادها به صورت همزمان در جلسات کمیسیون مشترک شرکت می کنند و در فرایند بررسی و اظهارنظرها حضور دارند و جلسات نیز پخش می‌شود لذا هیچ چیز مخفی و پوشیده‌ای نیست.

وی با تأکید بر  اینکه حریم فرهنگی، اجتماعی، علمی و منافع اقتصادی کاربران در فضای مجازی باید حفظ شود، تصریح کرد: کاربران ایرانی در فضای مجازی می خواهند کسب و کار و فعالیت اقتصادی داشته باشند، بنابراین نمی تواند کسی پلتفرمی را بی ضابطه و بی قاعده ایجاد کند و افراد به آن مراجعه کنند اما از آنها کلاهبرداری شود؛ بنابراین از کجا باید این امور را دنبال کرد؟ باید فعالیت کاربران تسهیل شود و بتوانند به راحتی فعالیت های خود را مراقبت کنند و افراد هم بتوانند به راحتی به آن کسی که پلتفرم و درگاه اینترنتی را ایجاد کرده و خدمات ارائه می‌دهد، اعتماد کنند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم ایجاد قوانین و مقرراتی برای تسهیل فعالیت کاربران و ضمانت حقوق آنان در پلتفرم‌ها و درگاه‌های اینترنتی، گفت: ساماندهی فضای مجازی یک ضرورت است و کشورهای دیگر هم قوانین مختص خود را در فضای مجازی دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اصل ۸۵ قانون اساسی اکثریت نمایندگان کمیسیون مشترک فضای مجازی حجت الاسلام بررسی طرح دستگاه ها صحن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • عرضه زمین راهگشا برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی در ساخت مسکن است
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس