Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از بهبود ۲۴ پله‌ای رتبه تورم کرمانشاه از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

به گزارش ایران آنلاین ، بهزاد باباخانی با بیان اینکه کرمانشاه در ابتدای امسال رتبه اول تورم کشور را داشت و این موضوع به دغدغه عمومی مردم تبدیل شده بود، اظهار داشت : از همان زمان کاهش نرخ تورم را در برنامه داشتیم و برای این امر راهبرد های متعددی را اجرایی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دلایل بالا بودن نرخ تورم کرمانشاه یاد کرد و ادامه داد: ۱۰ رسته صنفی را شناسایی کردیم که نرخ تورم آنها بنا به دلایلی بالاتر از میانگین کشور بود و با دعوت از روسای این اتحادیه ها توانستیم این مشکل را حل کنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از این بالا بودن نرخ تورم ناشی از ضعف نظارت ها بود، یادآور شد: تشدید نظارت را نیز با همکاری بخش مختلف در برنامه داشتیم.

وی همچنین از برگزاری مستمر جلسات تنظیم بازار یاد کرد که گاهی حتی دو بار در هفته برگزار می‌شد و یادآور شد: در کنار آن کمیته اقدام مشترک را نیز تشکیل دادیم که جلسات آن نیز به صورت مستمر برگزار می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بخشی از بالا  بودن نرخ تورم را نیز ناشی از مشکلات ساختاری دانست که برای اصلاح آنها نیز چهاره اندیشی شده است.

وی یکی دیگر از مواردی که به افزایش نرخ تورم دامن می‌زد را بازدارنده نبودن جرائم دانست که البته مختص به کرمانشاه نیست و در سراسر کشور به این شکل است.

وی ادامه داد: این موضوع را حتی در سطح ملی پیگیری کردیم اما برای آن در استان نیز برنامه داریم.

باباخانی افزود: بنا داریم از ظرفیت کمیسیون نظارت اصناف استفاده کنیم که واحدهای صنفی که تخلفات پرتکرار دارند مشمول جرایم بازدارنده مانند پلمب و حتی در مراحل بعد ابطال پروانه شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: مجموع موارد باعث شده اکنون در جایگاه ۲۵ نرخ تورم کشور قرار داشته باشیم و میانگین نرخ تورم کرمانشاه از وضعیت کشور بهتر باشد.

وی بر لزوم حفظ این جایگاه تاکید کرد و ادامه داد: برای این منظور باید همه دستگاه‌ها پای کار بیایند و به علاوه برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدتی را تدوین کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از مهمترین این برنامه‌ها را تنظیم بازار در روستاها دانست و ادامه داد: بنا داریم با ورود فروشگاه‌های بزرگ به دهستان‌ها و همچنین ایجاد روستا بازارها، به تعدیل قیمت ها در روستاها نیز کمک کنیم.

بهبود فضای کسب و کار راه کمک به اشتغال کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه به وضعیت فضای کسب و کار کشور و به تبع آن استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه فضای کسب و کار کشور چندان مناسب نیست و رتبه ۱۲۸ جهان را داریم.

به گفته این مسئول از همین‌رو با تاکید مقام معظم رهبری مقرر شد برای این موضوع چاره اندیشی شود و در همین راستا هیئت مقررات‌زدایی ذیل وزارت اقتصاد و دارایی تشکیل شده است.

باباخانی معتقد است اگرچه وضعیت در حال بهتر شدن است اما روند آن کند است و باید تسریع شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا در استان ها از جمله کرمانشاه پنجره واحد استعلامات الکترونیک آغاز به کار کرده، یادآور شد: در این پروسه همه دستگاه‌ها مکلف هستند پاسخگویی داشته باشد و بسته به نوع دستگاه سقف زمانی برای پاسخ به استعلامات در نظر گرفته می‌شود که بیشترین میزان آن ۱۴ روز است، در غیر این صورت دستگاه ها در صورت عدم پاسخگویی معرفی خواهند شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بهبود فضای کسب و کار را برای جذب سرمایه‌گذاری در کشور و خصوصا استان کرمانشاه بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: اکنون شرایط کشور و دولت به گونه ای است که باید به سمت سرمایه گذاری بخش خصوصی برویم و مهمترین نکته در این زمینه برای جذب جریان سیال سرمایه بهبود فضای کسب و کار است.

باباخانی با بیان اینکه تنها راه برای کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه بهبود فضای کسب و کار برای جذب سرمایه گذاری است، یادآور شد: بخشی از دلایل نامناسب بودن فضای کسب و کار ناشی از بروکراسی اداری و کاغذبازی است که باید اصلاح شود.

باباخانی اضافه کرد: بخش دیگرآن مربوط به مسائل فرهنگی است که  در این زمین مدیران باید فضا را برای جذب سرمایه گذار فراهم کنند.


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تاکید کرد : تلاش برای جذب سرمایه گذاری یکی از شاخص های انتصاب مدیران استان خواهد بود.

وی نکته دیگری که می توان آن را به تلاش برای جذب سرمایه گذار به ایجاد اشتغال در استان نسبت داد  را لزوم استفاده از نیروهای بومی در سرمایه‌گذاری‌ها و خصوصاً پروژه بزرگ مانند پتروشیمی ها و فولاد ها دانست و افزود: اگر برنامه ای برای جذب نیروهای بومی نداشته باشیم تلاش برای ایجاد اشتغال و سرمایه‌گذاری در استان بی‌فایده است.

وی ادامه داد: در همین راستا در تدوین صنعت نفت و گاز  استان پیوست آموزشی برای ۲۵۰۰ نیروی بومی استان تعریف شده است تا بتوان آنها را با کمک مرکز فنی و حرفه‌ای آموزش داد.

تشریح آخرین وضعیت سند نفت، گاز و پتروشیمی کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از آخرین وضعیت سند نفت و گاز استان کرمانشاه هم یاد کرد و ادامه داد: این سند بسیار مهم است و از همین رو اولین مکاتبه استاندار کرمانشاه در بدو ورود به استان نیز پیگیری  این سند مهم بود.---

به گفته باباخانی اگرچه این سند تدوین شده اما اجرایی شدن آن بسیار از تدوین آن مهمتر است.

وی با بیان اینکه این سند متشکل از چندین طرح است، ادامه داد: از این تعداد ۴ طرح بالادستی و در زمینه توسعه میادین نفت و گاز ،  ۹ طرح شامل پتروشیمی، پالایشگاه و صنایع پایین دست پتروشیمی، یک طرح در زمینه آموزش و یک طرح نیز در ایجاد زنجیره ارزش قیر طبیعی است که در این زمینه پتانسیل های زیادی داریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه ادامه داد: در زمینه طرح‌های بالادستی و توسعه میادین که کاملا توسط بخش دولتی انجام می شود کارهای خوبی انجام شده و از جمله کار افزایش ظرفیت در میادین نفت شهر به انجام رسیده است.

وی ادامه داد : در بخش طرح‌های میانی نیز  دو پتروشیمی سنقر و اسلام آباد غرب در حال اجرا است و امیدواریم در موعد مقرر به نتیجه برسد.

باباخانی ادامه داد: دو پتروشیمی روانسر و کنگاور که قرار است توسط هولدینگ خلیج فارس اجرا شود نیز تا جای خوبی پیش رفته به گونه‌ای که پتروشیمی روانسر در مرحله انتخاب پیمانکار است و به محض مشخص شدن پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد. به علاوه پتروشیمی کنگاور نیز مرحله تهیه اسناد مناقصه است و به زودی کارهای آن نیز انجام خواهد شد.

به گفته باباخانی  بقیه این طرح ها نیز در دست اقدام و پیگیری است.

تدوین سند چهار ساله اشتغال کرمانشاه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در ادامه از تلاش و پیگیری برای کاهش معضل بیکاری استان یاد کرد و ادامه داد: استاندار کرمانشاه نیز در بدو ورود به استان کاهش نرخ بیکاری را اولویت اصلی خود اعلام کرد.

باباخانی با بیان اینکه در استان کرمانشاه هیچ کاری مهمتر از ایجاد اشتغال نداریم، گفت: همه دستگاه‌ها نیز باید این مهم را در اولویت خود قرار دهند.

وی از برنامه ریزی برای تهیه سند اشتغال استان برای چهار سال آینده  خبر داد و تاکید کرد: این سند هم نقشه راه اشتغال چهار ساله است و هم برنامه هر سال در آن مشخص شده است.

به گفته باباخانی فرق این سند با اسناد قبلی این است که در آن موضوع راستی آزمایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کرمانشاه دیده شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به جای خالی اطلس سرمایه گذاری در استان کرمانشاه از پیگیری برای این موضوع خبر داد و افزود: برنامه بنا داریم که کتاب فرصت های سرمایه گذاری استان را به چند زبان تدوین کنیم.

وی همچنین از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارج از کشور درخواست کرد فرصت سرمایه گذاری در کرمانشاه از دست دادند و افزود: در استان کرمانشاه ۱۱ شهرستان با معافیت مالیاتی ۲۰ ساله داریم.

باباخانی اضافه کرد: با پیگیری های انجام شده در سال آینده شرایط برای فعال شدن منطقه آزاد تجاری قصرشیرین نیز فراهم است و وجود دو منطقه ویژه اقتصادی، پتانسیل های کشاورزی، صنایع تبدیلی وجود مرز و امکان تکمیل زنجیره تولید تا صادرات و ... از دیگر جذابیت های کرمانشاه برای جذب سرمایه‌گذار است.

آمادگی کرمانشاه برای بازار عید

باباخانی در ادامه از آمادگی کرمانشاه برای بازار شب عید خبر داد و افزود: مقدمات این امر از ماه‌ها قبل فراهم شده است.

به گفته باباخانی هم اکنون تمهیدات لازم برای تامین میوه شب عید و سایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم اندیشیده شده و نظارت ها با همراهی جهاد کشاورزی و بسیج تشدید خواهد شد.

وی نظارت را یکی از مهمترین اولویت‌های   تنظیم بازار دانست و یادآور شد: تلاش می‌کنیم بازار شب عید مردم آرام و بدون مشکل باشد.

ظرفیت‌های بی نظیر گردشگری کرمانشاه

موضوع دیگری که معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با آن اشاره کرد،  ظرفیت‌های گردشگری استان بود و با بیان اینکه اخیرا شاهد  ثبت جهانی منطقه اورامانات بودیم، عنوان کرد:  خود کرمانشاه نیز به لحاظ پتانسیل های تاریخی جاذبه های گردشگری فراوانی دارد.---

باباخانی یکی از مهم‌ترین نواقصی که در زمینه جذب گردشگر در کرمانشاه داریم را ضعف در معرفی کامل و مناسب استان دانست و یادآور شد: بسیاری از استان‌های دیگر که در زمینه جذب گردشگر موفق شدند به اندازه کرمانشاه ظرفیت و پتانسیل ندارد.

وی به یکی دیگر از ملزومات جذب گردشگر در استان را فراهم کردن زیرساخت‌ها دانست و ادامه داد: بخشی از تسهیلات را به سمت مراکز گردشگری، هتل‌ها، مراکز  خدمات رفاهی و ... سوق دادیم.

باباخانی توسعه گردشگری را یکی از راه های ایجاد اشتغال در استان دانست و عنوان کرد: باید با همراهی میراث فرهنگی تبلیغات مناسب در این زمینه انجام شود.

امیدواری برای بازگشایی « تیله کوه»

نکته پایانی که معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه به آن اشاره کرد پتانسیل های مرزی استان کرمانشاه بود و با اشاره به وجود پنج مرز  رسمی به یک بازارچه مرزی در استان یادآور شد: نزدیک به  ۵۳ درصد صادرات ایران به عراق با احتساب صادرات غیر نفتی گاز و برق از کرمانشاه صورت میگیرد و در زمینه کالاهای غیر نفتی ۴۳ درصد سهم داریم که جایگاه مناسبی است.

وی با بیان اینکه این میزان صادرات  می‌تواند تا دو برابر میزان فعلی ارتقا یابد، ادامه داد: در این زمینه باید زیرساخت‌های لازم بیشتر فراهم شود.

باباخانی  معتقد است کرمانشاه پتانسیل وورود به بازارهای صادراتی دیگر جهان از جمله سوریه، روسیه و کشورهای اروپایی را دارد.

باباخانی با بیان اینکه پیگیری برای بازگشایی مرز تیله کوه نیز در دست انجام است، یادآور شد:  تمامی زیرساخت‌ها در طرف ایران فراهم است و مشکل در طرف عراق و ناشی از عدم هماهنگی بین بخش مرکزی و اقلیم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه تاکید کرد: امیدواریم به زودی این مشکلات مرتفع شود و شاهد بازگشایی این بازارچه مرزی باشیم.

وی سپس به یکی از مشکل های موجود در مرزها که ناشی از اختلاف بین گمرکات و راهداری  به عنوان متولیان فراهم کردن زیرساخت‌ها است اشاره کرد که مشخص نیست چه کسی باید زیرساخت ها را فراهم کند و ادامه داد : برای این موضوع فرمول استانی تعریف کردیم که در بخش پایانه‌ها راهداری متولی باشد و قرار است در بخش پسکرانه نیز بخش خصوصی پای کار بیاید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بهبود فضای کسب و کار برای جذب سرمایه سرمایه گذاری استان کرمانشاه تورم کرمانشاه ایجاد اشتغال زیرساخت ها دستگاه ها یادآور شد چهار سال نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری

مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، در دیدار نمایندگان جامعه کارگری با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته، گفت : اگرچه کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته امیدوارکننده است، اما کافی نیست و قرار است امسال با جدیت بیشتری در این زمینه کار کنیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا از محل‌های مختلف شامل بند ب تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، تسهیلات سفر ریاست جمهوری، مشاغل خانگی، نهاد‌های حمایتی و ... در استان پرداخت شده است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۶ تعاونی با اشتغالزایی ۱۸۵۰ نفر در استان تشکیل شد، گفت: همچنین سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی هم ۱۲ هزار مجوز به صورت برخط و آنلاین صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به انجام حدود هشت هزار بازرسی توسط بازرسان اداره کار در سال گذشته، گفت: عمده این بازرسی‌ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار انجام شده که منجر به کاهش ۲۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان در سال گذشته شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در کارگاه‌های ساختمانی رخ می‌دهد، افزود: انتظار داریم شهرداری و نظام مهندسی برای کاهش حوادث ناشی از کار همکاری بیشتری با هم داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه هیئت‌های حل اختلاف استان کرمانشاه در سال گذشته هفت هزار رای در جهت حمایت از جامعه کار و کارگری صادر کردند، گفت: ۳۰ درصد این رای‌ها به صورت سازشی حل و فصل شده که رضایتمندی بیشتر جامعه کار و کارگری استان را به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایتی حوزه کار و کارگری در استان در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده که این عدد در پایان سال ۱۴۰۲ به ۴۰ روز رسیده است.

تشکیل شورای توسعه تعاون استان، بهره مندی حدود ۳۰۰۰ نفر از مقرری بیمه بیکاری، بهره مندی ۱۸ هزار نفر از کارگران ساختمانی از بیمه تامین اجتماعی، اجرای طرح کالابرگ در قالب طرح فجرانه و اتصال بیش از ۳۵۰۰ فروشگاه استان به طرح کالابرگ الکترونیکی و ... از دیگر اقدامات مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان در سال گذشته بود که احمدی از آنها یاد کرد. 

 اولیا علی بیگی دبیر خانه کارگر کرمانشاه نیز با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: معتقدم اگر در طول این سال‌ها به فرامین رهبری بیشتر توجه می‌شد، همانطور که در ابعاد نظامی توانستیم هیمنه دشمنان را بشکنیم، در حوزه‌های اقتصادی هم می‌توانستیم موفق‌تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که در حوزه اقتصادی مشکلات فراوانی داریم که باید برای حل آنها چاره اندیشی شود.

علی بیگی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات جامعه کارگری، گفت: برای بهتر کردن حال جامعه کارگری باید در وهله اول کرامت جامعه کارگری را حفظ کرده و نشان بدهیم همانطور که دین اسلام برای کارگران احترام و ارزش قائل است، مسئولین هم به این قشر اهمیت می‌دهند و در این راستا باید رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری در اولویت مسئولین قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه نداشتن امنیت شغلی و داشتن قرارداد‌های موقت موضوع دیگری است که جامعه کارگری را آزار می‌دهد، گفت: بیش از ۹۸ درصد جامعه کارگری با قرارداد‌های یک ماهه و سه ماهه و بعضا شش ماهه کار می‌کنند که اصلا شایسته نیست.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت شغلی کارگران وظیفه مسئولین است، گفت: جامعه کارگری خواهان این است که امنیت شغلی آنان تامین شود.

 دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه در ادامه ایمنی و بهداشت را خواسته دیگری جامعه کارگری در استان برشمرد و گفت: توجه به سلامت و بهداشت جامعه کارگری باید به دید سرمایه گذاری نگاه شود، نه هزینه.

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیر با اشاره به افزایش حدود دو برابری هزینه نگهداری واحد‌های تولیدی در مقایسه با سال گذشته، گفت: اگر بانک‌ها برای تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی پای کار نباشند، این واحد‌ها نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی تاکید کرد: باید با در نظر گرفتن تسهیلات ارزان قیمت و نیز معافیت‌های مالیاتی در جهت تقویت واحد‌های تولیدی استان تلاش شود، چون اگر واحد‌های تولیدی حمایت نشوند قاعدتا نمی‌توانند حقوق و مزایای کارگران خود را هم بالا ببرند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد "پاک" است
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • عطر گل‌محمدی در گلستان‌های کرمانشاه پیچید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور