Web Analytics Made Easy - Statcounter

می‌توانید دیجیتال مارکتینگ را یک موجود پر از انرژی، با نشاط و بسیار تغییر پذیر تصور کنید که همیشه برای رشد کسب و کار یا برند شما حرف‌هایی تازه و راه‌هایی کاربردی در آستین دارد.

 در این مقاله، شما را با ۶ مورد از روش‌های دیجیتال مارکتینگ آشنا می‌کنیم. سپس برای یادگیری واقعی این ماجرا سایتی را به شما نشان می‌دهیم که دنیای دیجیتال مارکتینگ را به شکلی ساده به شما معرفی می‌کند و در طول این مسیر قدم به قدم همراهتان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سفر کوتاه اما کاربردی با ما همراه باشید.

ما به چه چیزی دیجیتال مارکتینگ می‌گوییم؟

توضیحی که کمی قبل در مورد دیجیتال مارکتینگ دادیم اشاره‌ای خیلی کوچک به ماجرای دیجیتال مارکتینگ بود. بهتر این است که برای شروع، به سرآغاز آن یعنی نقطه صفر این ماجرا بروید و از چیستی با خبر شوید. پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ «دیجیتال مارکتینگ چیست؟» را مطالعه کنید تا درست و حسابی سر از چیستی این ماجرا در بیاورید.

با سرشاخه‌های دیجیتال مارکتینگ آشنا شوید

بازاریابی دیجیتال شاخه‌های بسیار گوناگونی دارد. در ادامه گفتگویمان نگاهی گذرا به مهم‌ترین آنها می‌اندازیم:

بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی

بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی – مثل بازاریابی در «اینستاگرام»، «لینکدین»، «توییتر»، حتی «سوپر مسنجر تلگرام» - یکی از روش‌های بازاریابی دیجیتال است. پتانسیل این شاخه از بازاریابی آنقدر زیاد است که حتی در فضای سرشار از محدودیت ایران هم بسترهای بسیار زیادی برای رشد در این زمینه وجود دارند.

بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی به دو ماجرا گره خورده است که بدون دانستن آنها نمی‌توانیم روی موفق شدن در این مسیر حساب باز کنیم. این ماجراها عبارتند از:

استراتژی
مشتری، مخاطب و شناخت او

بازاریابی محتوایی

در بازاریابی محتوایی به دنبال این هستیم که با کمک محتوا مسیری برای برقرار کردن ارتباط با مخاطبانمان باز کنیم و در فضای دیجیتال با آنها وارد تعاملی سازنده شویم. جالب اینکه این ماجرا نه فقط در فضای آنلاین بلکه در فضای آفلاین هم به وجود می‌آید.

پیشنهاد می‌کنیم در این باره برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر و خواندن مثال‌هایی برای آشنایی عمیق‌تر، مقاله «بازاریابی محتوایی چیست؟» را با دقت، مطالعه کنید.

بازاریابی ایمیلی

معمولا وقتی اسم ایمیل مارکتینگ به میدان باز می‌شود، آن را یک روش از کار افتاده و حتی مُرده حساب می‌کنند. این در حالی است که ایمیل مارکتینگ در ایران و حتی خارج از ایران کاملا زنده و سلامت است. البته باید توجه داشته باشید که برای چه کسب و کاری و با چه شیوه‌ای از بازاریابی ایمیلی استفاده می‌کنید.

بازاریابی پیامکی

بازاریابی پیامکی شیوه‌ای بسیار جالب برای بازاریابی است که در فضای ایران می‌توان کارهای جالب بسیاری را در آن انجام داد و قدمی قابل توجه برای رشد و رونق کسب و کار برداشت.

البته به شرط اینکه مخاطب را دوست خودمان تصور کنیم و بهترین خدمات را بدون آزار رساندن به او ارائه دهیم. با وجود مزیت‌هایی که بازاریابی پیامکی دارد باز هم در نهایت فقط یک ابزار است که نتیجه گرفتن از آن به هنر و نگاه ما بستگی پیدا می‌کند.

بازاریابی در موتورهای جستجو

در اینجا منظور ما «بازاریابی در گوگل» است. شما می‌توانید با کمک موتور جستجوی قدرتمند گوگل، مخاطبانی که به دنبال کلمه‌های کلیدی مربوط به کسب و کار شما می‌گردند را قلاب کرده و به سمت سایت خودتان هدایت کنید.

اینفلوئنسر مارکتینگ

بازاریابی با کمک افراد تاثیرگذار یا «اینفلوئنسر مارکتینگ» روش دیگری است که در دیجیتال مارکتینگ از آن استفاده می‌کنیم. این روش هم شیوه‌های خاص خودش را دارد. شما باید اینفلوئنسر مناسب کسب و کار خودتان را پیدا کنید و با کمک بلندگوی بیان او پیام خودتان را به مخاطبانتان بدهید.

از کجا شروع کنیم؟

چیزهایی که تا اینجای ماجرا برایتان گفتیم، فقط نوعی دست‌گرمی بودند. شما برای شروع واقعی این مسیر باید به سراغ یادگیری دانش دیجیتال مارکتینگ بروید و قدم به قدم در این مسیر گام بردارید. اینجا همان بخشی است که سایت دیجیتالینگ به آدرس digitaling.org می‌تواند به شما کمک کند. «کمک‌حال شما در مسیر یادگیری دیجیتال مارکتینگ» این شعار دیجیتالینگ است.

دیجیتالینگ از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

این سایت برای هموارتر کردن مسیر یادگیری دیجیتال مارکتینگ به بخش‌های زیر تقسیم شده است:

نقشه راه‌ها

در نقشه راه یادگیری دیجیتالینگ، آموزش ۱۲ بخش مختلف دیجیتال مارکتینگ قرار گرفته‌اند. تمام این بخش‌ها از صفر شروع شده‌اند و تا قسمت‌های خوبی ادامه پیدا کرده‌اند. بخش نقشه‌راه‌ها نقش آشنایی شما با دنیای دیجیتال مارکتینگ را بر عهده دارند.

دوره‌های آموزشی

دوره‌های دیجیتالینگ به صورت ویدیویی و پروژه‌محور هستند. به این معنی که شما با شرکت کردن در این دوره‌ها فقط یک فیلم سینمایی نگاه نمی‌کنید.

 بلکه وارد گود می‌شوید و خودتان پروژه‌هایی واقعی را انجام می‌دهید تا راه و چاه کار دستتان بیاید. سپس نتیجه پروژه‌ها و تمرین‌هایی که برایتان در نظر گرفته شده است را به مدرس دوره نشان می‌دهید تا با رفع اشکال از درست بودن مسیر یادگیری‌تان مطمئن شوید.

بازارچه دیجیتالینگ

بعد از آنکه قدم برداشتن در مسیر دیجیتال مارکتینگ را آغاز کردید به تعدادی ابزار کاربردی احتیاج پیدا می‌کنید که می‌توانید آنها را در بازارچه بیابید. این ابزارها به شما کمک می‌کنند تا مسیر پیش روی خودتان برای رشد و توسعه کسب و کارتان را با قدرت بیشتری بردارید.

چطور به دیجیتالینگ اعتماد کنیم؟

پیشنهاد ما این است که خودتان وارد این سایت شوید و بخش‌های رایگان آن مانند: «نقشه راه‌ها»، «پادکست‌ها» و حتی برخی از محصولات بازارچه را مورد استفاده قرار دهید. در بخش دوره‌ها هم معمولا یک فصل رایگان از هر دوره در سایت قرار داده شده است تا کاربران بتوانند با بررسی آن قسمت در مورد خرید تمام دوره، راحت‌تر تصمیم بگیرند.

عجله نکنید. با صبر و حوصله این سایت و محتواهای آن را زیر ذره‌بین ببرید. اگر دیدید که دیجیتالینگ واقعا با هدف شما برای رشد کسب و کارتان همسو است فرصت همراهی این کمک‌حال دلسوز را غنیمت بشمارید.

منبع: فارس

کلیدواژه: دیجیتال دیجیتال مارکتینگ کسب و کار نقشه راه برای رشد دوره ها راه ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکی از راهکارهای پیشنهادی، استفاده از ارزهای دیجیتال بانک مرکزی و دارایی‌های مالی دیجیتال است که محسن رحیمی، وابسته بازرگانی سفارت ایران در مصاحبه با رسانه‌های روسی به آن اشاره کرد.

رحیمی تاکید کرد: استفاده از روبل‌ دیجیتال و ریال‌ دیجیتال می‌تواند فرآیندهای تجاری بین دو کشور را ساده‌تر و به کاهش تاثیر تحریم‌های موجود کمک کند.

او در اواخر ماه آوریل از برنامه‌های ایران برای راه‌اندازی پروژه آزمایشی با هدف پذیرش کارت‌های پرداخت میر روسی خبر داد.

٢٢٣٢٢٣

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902296

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • نقش بازاریابی محتوا در ساخت یک حضور آنلاین پرقدرت
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند