Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد با بیان این که راز ماندگاری اعضای هیئت علمی، ایجاد شرایط مساعد است، اظهار کرد:  از دیگر اقدامات معاونت آموزشی تفویض اختیار به دانشگاه‌ها در تایید صلاحیت‌ها و ارتقاهاست.

معاون آموزشی وزیر بهداشت تصریح کرد: تدوین برنامه صلاحیت برخی از دستیاران، تدوین برنامه سهمیه دستیاران بومی ، افزایش ظرفیت پزشکی برای حل مشکل مناطق محروم، درخواست بودجه جهت ایجاد زیرساخت برای مناطق محروم، تقویت و توسعه مراکز آموزشی سلامت و انتقال آموزش از بیمارستان به خط مقدم (مراکز آموزش سلامت) و تدوین برنامه آموزش سلامت معنوی مطابق با اخلاق و معارف از دیگر اقدامات معاونت آموزشی است به نحوی که همپوشانی با سایر برنامه‌های درسی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استفاده از ظرفیت ۲ درصدی سرآمد آموزش، ظرفیتی است که همه دانشگاه‌ها می‌توانند از آن استفاده بهینه کنند و این یک ظرفیت و عامل افزایش انگیزه است که کمتر دانشگاه‌ها از این ظرفیت استفاده می‌کنند و بر این اساس اگر استاد شرایط لازم آموزشی را داشته باشد؛ می‌توان ارتقا پیدا کند و ٢ درصد با این قانون می‌توانند ارتقا پیدا کنند و این انگیزه آموزشی ایجاد می‌کند.

باقری فرد در مورد تغییر نحوه محاسبه حقوق و دستمزد اعضای هیئت علمی پایه و بالینی بیان کرد: مکاتبات مختلفی با مجلس و سایر نهادهای ذیربط انجام شده است؛ این دو گروه جداشدنی هستند، زیرا اگر اتفاقی در حقوق، فوق العاده جذب و ... اعضای هیئت علمی علوم پایه رخ بدهد؛ اثرات خود را بر بالین خواهد داشت و ما با حقوق پایین تر گروه‌های علوم پایه موافقت نکردیم. 

وی افزود: علاوه بر اینکه اعضای هیئت علمی علوم پایه، ساعت درسی و بالینی متفاوتی با اعضای هیات علمی وزارت علوم دارند در زمان کرونا نیز آموزش در وزارت بهداشت به صورت حضوری بوده است. لذا اساتید و اعضای هیئت علمی علوم پایه به اندازه اعضای هیات علمی بالینی ارزشمند هستند و این دو گروه جدایی ناپذیرند و در صورتی که قانون جدایی این دو گروه وضع شود؛ وزارت بهداشت با ارائه راهکار، این کمبود را جبران خواهد کرد تا زندگی و آینده این عزیزان دچار آسیب نشود و وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید دارند و وزارت بهداشت برنامه‌ریزی‌های لازم را در این راستا انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1132985 برچسب‌ها حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حقوق اعضای هیئت علمی علمی علوم پایه وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • تعداد اساتید بعد از انقلاب رشد مناسبی پیدا کرده است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • احقاق حقوق کارگران شهرداری، خط قرمز شورای ششم
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد