Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر فیلم «بوتاکس» گفت: به طور کلی وضعیت تولیدات خوب نیست، اکثر سرمایه گذاران کنار کشیده اند و به هیچ عنوان برای تولید در شرایط فعلی ریسک نمی کنند، دیگر به هیچ وجه به سینما و تئاتر امسال امیدی نیست و اما امیدوارم سال آینده اتفاق متفاوتی حادث شود.

سوسن پرور در گفت‌وگو با میزان ، درباره سختی‌های بازیگری در ایام کرونا گفت: البته که شرایط برای بازی در این ایام بسیار سخت است اما انصافا گروه بچه محل به طور کامل و بسیار وسواس گونه پروتکل‌های بهداشتی را در هنگام ضبط این اثر رعایت کردند و من به نوعی خیالم در بازیگری راحت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در همین راستا ادامه داد: در پشت صحنه مجموعه بچه محل پروتکل‌های بهداشتی تماما رعایت می‌شد، همه عوامل ماسک می‌زدند، در هر جای صحنه مقادیر نامحدودی الکل و مواد ضدعفونی وجود داشت و ما به راحتی می‌توانستیم برای ضدعفونی از آنها استفاده کنیم. 

پرور درباره شرایط پیشکسوتان عرصه بازیگری اظهار کرد: بحث بر سر حمایت از پیشکسوتان نیست زیرا بسیاری از بازیگران که هنوز میانسال هم نشده اند در چرخه سینما حذف شده اند. بازیگران پیشکسوت نیازمند کار هستند نه کمک مالی. ما تعداد زیادی بازیگر داریم که همه بیکار مانده اند، از سویی میزان تولیداتمان بسیار کمتر از تعداد بازیگران است و از طرفی در آن تعداد محدود تولیدی هم چند بازیگر محدود حضور دارند. وقتی حرف از حمایت می زنیم باید ریشه ای به قضیه نگاه کنیم و اگر پرداخت پول یا وام حل کردن صورت مسئله است. 

وی در همین راستا ادامه داد: به طور کلی وضعیت تولیدات خوب نیست، اکثر سرمایه گذاران کنار کشیده اند و به هیچ عنوان برای تولید در شرایط فعلی ریسک نمی کنند، دیگر به هیچ وجه به سینما و تئاتر امسال امیدی نیست و اما امیدوارم سال آینده اتفاق متفاوتی حادث شود.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین خبرها از معاونت سیما اینجا کلیک کنید

کارگردان نمایش «هایلایت» درباره بازگشایی تئاتر اظهار کرد: از نظر من باز بودن تئاتر در شرایط فعلی به هیچ درد نمی‌خورد، به نظرم با این نوع از بازگشایی تئاتر سر خودمان کلاه می گذاریم زیرا وقتی می‌توانیم تئاتر را باز اعلام کنیم که درآمدی از آن حاصل شود، وقتی بازگشایی تئاتر در امرار معاش عوامل تاثیری نداشته باشد، باز و بسته بودن این هنر هیچ فرقی نمی کند. 

وی در همین رابطه تصریح کرد: همین که سالن نمایش باز باشد اما مخاطبی نداشته باشد به معنای بازگشایی تئاتر نیست، این هنر در بحران به شدت بدی برخورد کرده که بعید می دانم به این زودی هم برطرف شود.

پرور با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی خاطرنشان کرد: متاسفانه موج جدید کرونا نشان می‌دهد که باید برای کنترل بیماری کرونا قوانین محکمی وضع شود زیرا خود من در راس همه فرهنگ درست رعایت اصول بهداشتی را ندارم و همین امر باعث شده تا این بیماری وارد موج های بعدی شود. 

پرور پیرامون تلاش خود برای درخشش در تمام ژانرها عنوان کرد: تمام تلاشم را می‌کنم که در هر ژانری توانمندی خود را به چالش بکشم و این برایم بسیار جذاب و هیجان‌انگیز است که مخاطب من را در هر نقشی بپذیرد، اما اگر مجبور به انتخاب باشم، نقش برای من تعیین کننده است.

سوسن پرور خاطرنشان کرد: به عنوان بازیگر مشتاق بازی در نقش‌های متفاوت هستم، اما این امر منوط به ریسک پذیری کارگردانان است که کمتر اتفاق می‌افتد. مظاهری این ریسک را پذیرفت و برای بازی من در این فیلم مصر بود. امیدوارم این شرایط برای من و بازیگران دیگر فراهم شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما اخبار تئاتر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار سینما اخبار تئاتر بازگشایی تئاتر شرایط فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ قرار بر این بود که بانک‌ها در سال نخست فعالیت دولت سیزدهم و در راستای تحقق مهم‌ترین وعده اقتصادی دولت جدید، یعنی سال ۱۴۰۰، در مجموع ۳۶۰ همت برای تامین مالی پروژه نهضت ملی مسکن اختصاص دهند. موضوعی که در پایان سال ۱۴۰۰، با درصد بسیار ناچیزی همراه شد؛ به گونه‌ای که تنها رقمی در حدود ۵ هزار میلیارد تومان از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌های عامل پرداخت شد و این روند ناامید کننده در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز تداوم داشت.

حال با شروع سال جدید و در شرایطی که رهبر انقلاب بر مشارکت مردم در تولید تاکید دارند؛ یکی از بستر‌های مهم تحقق این شعار، ساخت و ساز مسکن است. رویکردی که البته از پایه‌های وعده مهم اقتصادی دولت سیزدهم یعنی ساخت چهار میلیون خانه طی چهار سال نیز بوده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران معتقد است؛ ۷۰ درصد هزینه سبد هر خانوار تهرانی را تشکیل می‌دهد که این مساله در نتیجه‌ی کاهش تولید مسکن و دور شدن مردم از تسهیلات بانکی برای ساخت مسکن است.

به بیان دیگر با توجه به افسارگسیختگی قیمت‌ها در بازار مسکن و کاهش معنادار توان مردم برای خرید خانه، حداقل انتظار از شبکه بانکی تحت نظارت بانک مرکزی این بوده تا در عمل به ماده ۴ از قانون جهش تولید مسکن، جدیت داشته باشد. قانونی که تاکید دارد بانک‌ها مکلفند حداقل بیست درصد از تسهیلات پرداختی در هر سال را با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن اختصاص دهند. اما متاسفانه در این سال ها، اجرای این قانون در بسیاری از بانک‌ها در اولویت‌های پایانی برنامه هایشان قرار دارد.

به گونه‌ای که شخص رئیس جمهور در جلسات متعدد نسبت به کم کاری بانک‌ها انتقاد داشته اند؛ به عنوان نمونه رئیس جمهور یک سال قبل در ششمین نشست شورای عالی مسکن اظهار داشت: "اگر بانکی به جای پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن، این ثروت را صرف کار‌ها و سرمایه‌گذاری‌های کاذب کرده، نمی‌توان از آن گذشت. "

حال جدیدترین گزارش عملکردی بانک‌ها در نخستین ماه سال نشان می‌دهد که همچنان روال سابق در بسیاری از بانک‌ها درجریان است که بیان گر این است که درب این بانک‌ها بر همان پاشنه می‌چرخد!

بررسی آمار منتشر شده نشان می‌دهد در نخستین هفته‌های امسال، ۱۸ بانک از بیست و شش بانک، تا ۳۱ فروردین سال جاری یک ریال هم برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تسهیلات پرداخت نکرده‌اند و در مقابل بانک‌های مسکن، سپه، ملی، تجارت، ملت، صادرات، صنعت و معدن و توسعه صادرات تنها بانک‌هایی بودند که در تاریخ منتهی به ۳۱ فروردین ماه امسال جمعاً ۶۵۷.۵۹۶ میلیارد ریال تسهیلات در نهضت ملی مسکن پرداخت کرده‌اند. روندی که نیازمند نظارت جدی از سوی بانک مرکزی و بخش نظارتی این بانک است.

در این شرایط قانون گذار برای برخورد با بانک‌های متخلف در اجرای قانون جهش تولید مسکن، جریمه مالیاتی در نظر گرفته است. به گونه‌ای که سال گذشته و در جریان بی توجهی بسیاری از بانک‌ها در ارائه تسهیلات ساخت مسکن در طرح دولت، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف در نظر گرفته شد.

در این باره وزیر اقتصاد اظهار داشت: بر اساس گزارش تهیه شده از عملکرد ۲۵ بانک تا ۱۵ آبان ماه سال ۱۴۰۲ بر مبنای رای تجدید نظر دادرسی انجام شده، ۲۶ هزار و ۲۶۳ میلیارد تومان جریمه برای بانک‌های متخلف نهایی شده است. خاندوزی تاکید داشت: مبلغ مطالبه شده از بانک‌های متخلف در پرداخت تسهیلات مسکن، بر مبنای قانون جهش تولید مسکن ۶۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بوده که در مرحله بدوی ۵۹ هزار و ۱۵۲ میلیارد تومان برای آن‌ها رای صادر شده است و با نهایی شدن برخی دیگر از این آرا، جریمه ۲۶ هزار میلیارد تومانی گفته شده، بیشتر خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • واکنش سوسن پرور و صهبا شرافتی به قضاوت مردم (فیلم)
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون