Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مرکز معین هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال و نخستین مرکز نیکوکاری مجازی ایران با حضور رییس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد کشور و معاون منابع انسانی استانداری سمنان افتتاح شد.

سعید زارع‌زاده در این آیین با تقدیر از راه‌اندازی نوآوری قومس، اولین مرکز نیکوکاری مجازی کشور و افتتاح مرکز معین ict هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در سمنان اظهار کرد: برای فقرزدایی و مبارزه با فقر در کشور باید به سمت اجرای طرح‌های نوین برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات برخی کشورهای دنیا برای ریشه‌کنی فقر افزود: در کشوری مثل چین که یک و نیم میلیارد نفر جمعیت دارد تعداد فقرا به کمتر از 90 میلیون رسیده که کمتر از 5 درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد امام خمینی کشور با اشاره به برنامه‌های کشور چین برای فقرزدایی ادامه داد: مطالعات ما نشان می دهد دلیل موفقیت چین در این خصوص بیش از هر چیز به دو برنامه این کشور در خصوص راه‌اندازی یک سامانه رصد و پایش دقیق از فقرا و دیگر رشد اقتصادی بالا در این کشور برمی‌گردد.

وی از هند به عنوان کشور موفق دیگر در این بخش نام برد و گفت: هند که در حال حاضر بیشترین رشد اقتصادی را در بین کشورهای دنیا دارد برای مقابله گسترده با فقر در این کشور به اجرای یک برنامه در حوزه اقتصاد دیجیتال پرداخته است همچنین اجرای برنامه‌های متعدد و بسته‌های نرم‌افزاری از دیگر اقدامات موثر هند در کاهش فقر در این کشور طی سال های اخیر بوده است.

زارع‌زاده بر لزوم توجه به برنامه های آموزشی و توانمندسازی در کشور تاکید و خاطرنشان کرد: شناسایی دقیق و توانمندسازی مددجویان و توجه به تغییر رویکرد در برنامه ریزی و توجه به تغییر ذهنیت افراد از عوامل موثر در کاهش فقر است چرا که بخش عمده ای از فقر ناشی از عدم خودباوری در افراد است.

رئیس مرکز برنامه ریزی و پژوهش کمیته امداد امام به اقدامات موثر صندوق ولایت امداد در سال های اخیر پرداخت و گفت: این صندوق از سال 95 راه اندازی و تاکنون منشا خدمات شایانی در حوزه توانمندسازی و مقابله با فقر بوده است.

وی با اشاره به تلاش گسترده این صندوق در حوزه اعطای تسهیلات خرد و خانوادگی افزود: دسترسی به تسهیلات و ضمانت وثایق مهمترین مشکلات ما در بحث اعطای تسهیلات به مددجویان در کشور است.

وی از تسهیل در اعطای وام به خانواده مددجویان خبر داد و گفت: ما در این صندوق، ضمانت را به ساده ترین شکل آن تغییر دادیم و برای ضمانت تنها به مستمری و یارانه‌ها بسنده می‌کنیم.

زارع زاده از اعطای 4000 میلیارد تومان توسط این صندوق در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: کارمزد تسهیلات تا 10 میلیون تومان در این صندوق به صفر درصد رسیده است.

وی از تلاش برای مردمی‌سازی کمک به مددجویان در کشور براساس منویات رهبری خبر داد و گفت: حفظ کرامت مددجویان و چابک سازی و شفاف سازی از دیگر رویکردها و راهبردها در کمیته امداد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کمیته امداد امام خمینی کمیته امداد سمنان استان سمنان برنامه ریزی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر برهانی نایینی مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران در نشست خبری اظهار کرد: اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است. صندوق ضمانت صادرات هم روی همین برنامه وزارتخانه حرکت می‌کند تا مقاصد صادراتی را متنوع کنیم.

وی افزود: یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند. بنابراین اولین تارگت صادراتی بازگشایی قاره آفریقاست.

برهانی به صادرات دانش بنیان اشاره کرد و گفت: بسته ویژه دانش بنیان تدوین که به همه شرکت‌های دانش بنیان نیز ارائه کردیم. بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با بیان اینکه بازاریابی برای دانش بنیان‌ها مبحث بعدی است، افزود: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

وی ادامه داد: بسته ویژه ای هم مختص نمایشگاه داریم؛ به این شکل که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی را بدون دریافت هزینه‌ای انجام می‌دهیم.

برهانی تصریح کرد: همچنین فردا و پس فردا با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین یکی دیگر از تأکیدات دولت بر توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور است که امروز در این راستا تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته زیرمجموعه وزارت صمت امضا می‌کنیم.

برهانی در مورد میزان بیمه نامه صندوق گفت: کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است.

وی درباره سرمایه ثبتی صندوق هم افزود: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.


تکمیل می‌شود....

کد خبر 6091883 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات