Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - دکتر حسینی معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در آیین رونمایی از سامانه دریافت غیرحضوری و الکترونیکی قرارداد تسهیلات و برقراری ارتباط آنلاین و افتتاح هم‌زمان 25 باجه بانکی روستایی پست‌بانک ایران، از فعالیت‌های این بانک در توسعه خدمات بانکی نقاط محروم و کم‌برخودار تقدیر و بر اجرای پنج دستور رئیس‌جمهور به بانک‌ها برای بهبود عملکرد، اجرای عدالت و اصلاح آن‌ها تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، در این مراسم که در حاشیه جلسه بررسی عملکرد، برنامه‌های آتی و پیشنهادهای این بانک برگزار شد، دکتر حسینی گفت: اقدامات پست‌بانک ایران برای توسعه خدمات بانکی در سراسر کشور و مناطق کم‌برخوردار که در مسیر عدالت است، شایسته تقدیر است که نشان از عزم و اراده راسخ مدیران و کارکنان این بانک برای خدمت به مردم و مشتریان دارد.

دکتر حسینی اظهار داشت: باید تلاش شود این خدمات با توسعه و آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم و فناوری‌های روز، بهتر و با وسعت بیشتر گسترش یابد و حمایت از این کار در اولویت مجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به پنج دستور رئیس‌جمهور به نظام بانکی که با محوریت عدالت می‌باشد، افزود: پرداخت تسهیلات خرد بدون ضامن یکی از این دستورات بوده که پست‌بانک ایران نیز آن را در دستور کار دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: دستور دوم، اعطاء نسخه الکترونیکی قرارداد تسهیلات اعطایی به مشتریان توسط بانک‌ها است که امروز در پست‌بانک ایران سامانه آن رونمایی شد.
دکتر حسینی با اشاره به دستور سوم رئیس‌جمهور به بانک‌ها مبنی بر استرداد سودهای مازاد بر نرخ‌های مصوب به مشتریان اضافه کرد، مطابق رأی وحدت رویه 794 بانک‌هایی که نرخ سود مازاد بر نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار از مشتریان دریافت کرده‌اند، باید آن را به مشتریان خود بازگردانند و اطلاع‌رسانی لازم را در این زمینه به عمل‌آورند.
وی در ادامه با یادآوری تبیین دستور چهارم مبنی اعلام اسامی بدهکاران بزرگ و بدحسابان بانک‌ها، افزود این دستور با رویکرد شفافیت نظام بانکی و لزوم جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو و به‌منظور تقویت نظارت مردمی صادر شده است و همه بانک‌ها مکلف به اجرای آن هستند.
دکتر حسینی دستور پنجم ابلاغی ریاست جمهوری را اصلاح نظام بانکی کشور اعلام کرد و گفت: اصلاح نظام بانکی با محوریت استانداردها، الزامات، قوانین و مقررات حاکم بر آن است که در این زمینه از همه مدیران و دست‌اندرکاران نظام بانکی، درخواست می‌شود دیدگاه‌ها و نقطه نظرات پیشنهادی و اصلاحی خود را به وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال نمایند.
وی ضمن تأکید بر افزایش کفایت سرمایه پست‌بانک ایران گفت: اصلاح اساسنامه بانک دغدغه همه ما هست و باید با تأمین الزامات آن را به شورای پول و اعتبار ارائه نماییم.
دکتر حسینی به‌کارگیری مدیران جوان را جزء سیاست‌های دولت سیزدهم و وزارت امور اقتصادی و دارایی ذکر کرد و گفت: در این راستا، استفاده از نیروهای جوان، پرتلاش و باانگیزه در پست‌بانک ایران نیز دنبال می‌شود.
معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پایان سخنان خود بر رعایت قوانین و مقررات، پاک دستی و شفافیت در پست‌بانک ایران، تأکید کرد.
 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: وزارت امور اقتصادی و دارایی پست بانک ایران رئیس جمهور نظام بانکی دکتر حسینی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ارهای الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

او تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

همچنین این مقام مسئول اظهار کرد: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده