Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی روز پنجشنبه به همراه فرماندار، دادستان و برخی از دستگاه‌های متولی شهرستان در جریان بازدید از طرح آزادراه مراغه-هشترود در محدوده موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور اظهار داشت: مرجع حل اختلاف دستگاه‌های اداری در استان استانداری است و بر همین اساس همه موظف به تمکین در قبال تصمیم‌های استانداری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این راستا جلسه‌ها و بازدیدهای مختلفی با مسئولان راه و شهرسازی و موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور برگزار و توافق شده بود که عملیات اجرایی عبور آزادراه از ایستگاه اصلی تحقیقات اجرایی شود که متاسفانه این موسسه پس از گذشت چندین ماه مانع اجرا می‌شود.

رحمتی اضافه کرد: در این راستا استاندار آذربایجان‌شرقی دستور اجرا برای توافق طرفین را صادر کرده و اختیار لازم به معاونت عمرانی استانداری جهت اجرای آزادراه مراغه-هشترود از محل مشخص شده تفویض شده است.

وی ادامه داد: طبق توافقی که اوایل امسال و قبل از فصل کشت موسسه انجام شده، قرار بود که آزادراه مراغه-هشترود به طول یک کیلومتر و ۷۰۰ متر و عرض ۷۶ متر از ایستگاه تحقیقاتی موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در مراغه عبور کند و پیمانکار طرح، سوله، زیرگذار، دیوارکشی و انتقال تاسیسات آبرسانی را اجرا کند.

رحمتی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر شاهد مقاومت رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور هستیم و این موسسه مانع اجرای طرح شده و قصد وقت‌کشی و خرید زمان دارد.

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی اظهارکرد: مسئولان به همین علت مجبور به اعمال ماده ۹ از سوی دادستانی مراغه هستند و در این راستا راه‌وشهرسازی درخواست اجرای ماده ۹ را پیگیری خواهد کرد.


همه در قبال سوانح جاده‌ای مراغه - هشترود مسئول هستند

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز در این بازدید بیان کرد: متاسفانه روزانه شاهد وقوع سوانح رانندگی بسیاری در جاده قدیمی مراغه-هشترود هستیم.

داود اسدیان بیان کرد: در طول سه سال گذشته ۱۳۵ نفر در جاده هشترود - مراغه جان باخته‌اند که بیشتر سوانح منجر به فوت آنان در ۲۵ کیلومتر اول اتفاق افتاده است و بر همین اساس با بهره‌برداری از قطعه‌های ۲ و سه این آزاد راه شاهد کاهش تلفات، تصادفات و تبعات اجتماعی خواهیم بود.

به گزارش ایرنا «خشنود علیزاده» رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور پیش از این با تاکید بر اینکه تولید بذر با توجه به اهمیت کشت دیم در امنیت غذایی از حساسیت ویژه برخوردار است، به خبرنگار ایرنا گفته بود که «عبور پروژه آزادراه مراغه – هشترود از اراضی ایستگاه اصلی این موسسه در حوالی مراغه پس از برداشت محصول و طی تیرماه سال آینده قابل اجراست» اما مسئولان اجرایی استان معتقدند که این موضوع بهانه‌ای برای وقت‌کشی از سوی این موسسه است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی مراغه آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی مراغه موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور آزادراه مراغه هشترود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است

علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص‌ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت ها‌ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • شمارش معکوس برای اتمام آزادراه مراغه- هشترود+ فیلم
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی