Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی گفت: پاسخ دادن به شبهات ضد انقلاب نوعی جهاد تبیین است و یک کار همگانی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ حجت‌الاسلام والمسلمین روح‌الله حریزاوی عصر امروز در اختتامیه جشنواره "حبیب" ویژه تولیدات رسانه تشکل‌های دینی و فعالان رسانه گیلان اظهار داشت: امام(ره) اسلام انقلابی را معرفی کردند و فرمودند اسلام دین مجاهدانی است که به‌دنبال حق و عدالت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون جهاد تبیین تصریح کرد: جهاد تبیین وظیفه قطعی و فوری است که رهبر معظم انقلاب به آن تاکید دارند و در این مسیر به شبهات ضدانقلاب باید پاسخ داد.

حریزاوی با اشاره به اینکه مصداق امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی کامنت‌گذاری است ابراز داشت: پاسخ دادن به شبهات ضد انقلاب نوعی جهاد تبیین است و ربطی به بودجه‌های دولتی ندارد بلکه یک کار همگانی است.

وضعیت سرمایه‌گذاری بر فضای مجازی و صنعت بازی‌سازی در استان گیلان نامطلوب استفرمانده سپاه گیلان: سپاه سال آینده 500 واحد مسکن محرومان گیلان را احداث می‌کند"اندیشگاه میرزاکوچک جنگلی" راهکار حل مشکلات استان گیلان را به دولت ارائه می‌دهد

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان نیز در این مراسم با بیان اینکه جنگ رسانه باید جدی گرفته شود اظهار داشت: "رسانه" یکی از مهم‌ترین ابزارها در تهاجم جدید جبهه باطل علیه حق و جنگ نرم به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید مهدوی تصریح کرد: مردم ولایتمدار گیلان در دوران کرونا در گوشه و کنار خطه معنوی گیلان حماسه‌ها آفریدند که لازم بود انعکاس داده شود و جشنواره استانی "حبیب" با هدف انعکاس این فعالیت‌ها و حماسه‌های تشکل‌های دینی برگزار شد.

وی با بیان اینکه مردم گیلان در اکثر حوزه‌های انقلابی همواره نقش‌آفرین بوده‌اند و در زمان جنگ تحمیلی نیز بزرگترین کامیون‌های کمک‌های مردمی را به جبهه‌ها فرستادند ابراز داشت: گیلانیان در حماسه 8 دی برای دفع فتنه وارد صحنه شدند و پیش‌قراول دیگر شهرها شدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به عملیات‌های دشمن با استفاده از ابزار رسانه و انعکاس وسیع رسانه‌ای دشمن تصریح کرد: در سال نخست، استقبال خوبی از جشنواره حبیب شد و همزمان با برگزاری دومین جشنواره حبیب فرایند رو به رشد را از جهت کیفی بودن آثار نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.

مهدوی اهداف جشنواره حبیب را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: جشنواره حبیب برای سامان‌دهی لشکر مومنانه در فضای مجازی در تقابل با شبیخون دشمن است که از ابزار رسانه و هنر درصدد مسخ کردن جامعه هستند و هویت زنان، مردان و جوانان ایران را نشانه گرفتند.

وی با بیان اینکه دشمن در جنگ رسانه "تحریف تاریخ" را دنبال می‌کند افزود: اهل ایمان امروز باید مسلح به رسانه و بیان هنرمندانه باشند و جشنواره استانی حبیب نیز درصدد جهت‌دهی تشکل‌های دینی برای جهاد تبیین است تا هیئت‌ها و مجموعه‌های مذهبی وارد یک عملیات برای مقابله با جنگ رسانه‌ای شوند.

به گزارش تسنیم، در پایان مراسم از برگزیدگان دومین جشنواره استانی حبیب در گیلان تقدیر به‌عمل آمد.

انتهای پیام/612/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی جشنواره حبیب جهاد تبیین فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: چک‌های بی محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد وجود ندارد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • دستگیری عامل انتشار محتوای نامتعارف در فضای مجازی در رشت
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • امام صادق (ع) مبانی درست اسلام را دقیق تبیین کرد