Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:تعامل بین دانشگاه و صنعت را به روش‌های مختلف از جمله با توسعه پایان نامه‌های تقاضا محور می‌توان گسترش و افزایش داد. محمدسعید سیف در گفت‌وگو با میزان در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: از آنجایی که پتانسیل‌ها و امکانات زیادی در دانشگاه‌ها فراهم شده است و دستاورد‌های خوبی نیز داشته است این ارتباط  می‌تواند به بهبود وضعیت کشور کمک کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: از این جهت ما تلاش کردیم تا تعامل بین دانشگاه و صنعت را به روش‌های مختلف از جمله با توسعه پایان نامه‌های تقاضا محور، اعزام اعضای هیئت علمی به فرصت‌های مطالعاتی برای ارتباط بیشتر با جامعه و صنعت را گسترش و افزایش دهیم تا بتواند در این زمینه کمک کننده باشد.

سیف در پاسخ به این سوال که در این زمینه چه رشته‌ها و دانشگاه‌هایی در اولویت هستند، گفت: دنبال این هستیم که نسخه‌های متفاوتی در این زمینه ارائه شود تا هم دانشگاه‌های بزرگ و هم دانشگاه‌های کوچک بتواند در جهات مختلف در منطقه خود مثمر ثمر باشند.

وی ادامه داد: از این رو  هر دانشگاهی می‌توانددر منطقه خود مثلاً دانشگاه‌هایی که در شهرستان هستند از آن‌ها درخواست کردیم که برای استان خود و با توجه به مزیت‌ها و فرصت‌هایی که در آنجا وجود دارد برنامه‌ریزی کنند و امکانات دانشگاه را با همکاری استانداری‌ها جهت بدهند تا بتواند به کسب و کار مردم در آن استان و استفاده از آن از امکانات استان کمک کند و اثربخشی دانشگاه‌ها در استان بیشتر کند.

مدیرکل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم گفت:در این زمینه نیز دانشگاه‌های بزرگ در تهران نیز می‌توانند در زمینه سائل ملی کشور ماموریت گرا بوده  و به بحران‌ها و چالش‌های کشور بپردازند که در این زمینه نیز در حال رایزنی با وزارتخانه‌ها هستیم تا ماموریت‌های مشخصی را در حوضه‌های بزرگ کشور به آن‌ها محول کنند.

وی در خصوص رشته‌های علوم انسانی نیز گفت: در حوزه علوم انسانی این موضوع شاید کمرنگ‌تر باشد، اما با استفاده از فرصت‌های مطالعاتی داخلی به وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها به عنوان فرصت مطالعاتی و آشنایی با مسائل و مشکلات و تنگنا‌های حوزه علوم انسانی و مسائل اجتماعی کشور باشند و طبیعتا وقتی این امر در دانشگاه‌ها نیز به صورت پژوهش دنبال شود کمک بزرگی را نیز می‌توانیم به کشور کنیم.   بیشتر بخوانید: یک نخبه می‌تواند به اندازه تمام چاه‌های نفت برای کشور آورده داشته باشد   انتهای پیام/ برچسب ها: پژوهش صنعت سیف

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پژوهش صنعت سیف دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در راستای ایجاد و گسترش تعامل و همکاری‌های علمی - تحقیقاتی و آموزشی، تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس با امضای آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و حمید قاطع مدیرعامل شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس منعقد شد.

این تفاهم‌نامه با هدف راه‌اندازی مرکز تحقیق، توسعه و توانمندسازی شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس و استفاده بهینه از توانمندی‌های علمی، فنی، آموزشی و پژوهشی با محور سکوی «ست» منعقد شده است.

همکاری در زمینه برگزاری همایش مشترک و تشکیل دوره‌های تخصصی و آموزشی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و مطالعاتی، همکاری در زمینه تألیف، ترجمه اسناد، کتب و مدارک علمی - آموزشی، ارائه دوره‌های آموزشی مشترک به‌منظور تربیت نیروی انسانی متخصص در مقاطع مختلف تحصیل، همکاری در زمینه دوره‌های کارآموزی و کارورزی دانشجویان و انجام پروژه‌های پژوهشی در قالب پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیاز‌های شرکت از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

این تفاهم‌نامه در ۱۴ ماده و به مدت یک سال به امضای طرفین رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تربیت نیروی ماهر در گرو ارتباط دانشگاه و صنعت
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد