Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال احتمال داد تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای، به‌خاطر مشکلات این کمیته در گذشته باشد.

به گزارش قدس آنلاین، سعید عباسی درباره تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال با حکم کنفدراسیون فوتبال آسیا اظهار داشت: این خبر در سایت AFC منتشر شد و ما منتظر ایمیل این کنفدراسیون و دلایل این تصمیم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاقاً امسال، بهترین سال کمیته صدور مجوز حرفه‌ای بوده و ما مطابق قانون عمل کردیم. در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از عبارت «کارگروه ویژه» استفاده شده و نوشته نواقص باید برطرف شود که باید آن را برطرف کنیم.

احتمال می‌دهیم تعلیق مربوط به تصمیمات گذشته باشد

وی با بیان اینکه نواقص فوق باید به طرف ایرانی اعلام شود، گفت: شاید سال‌های گذشته تأییدیه‌هایی داده شده و حالا مغایرت‌هایی مشاهده شده است. ما مجوز حرفه‌ای گل‌گهر را تأیید کردیم و AFC تنها به یک نکته ایراد گرفت که آن هم به زمان‌بندی پرداخت پول مربی تیم مربوط می‌شد. این چیزی نیست که کمیته‌های بدوی یا استیناف را زیر سؤال ببرد و احتمال می‌دهیم مربوط به موارد گذشته باشد. فدراسیون هم دخالتی در موضوع ندارد، اما AFC نام فدراسیون فوتبال را آورده بود.

خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس نتیجه حذف از لیگ قهرمانان آسیا بود

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، این کمیته را مستقل و زیرمجموعه AFC دانست و به تسنیم گفت: پیش از این مبلغ 120 هزار دلار جریمه شدیم که 90 هزار دلارِ آن تعلیقی بود و شاید پرداخت نشدن پول باعث این تعلیق شده است. کمترین نتیجه اقدام کمیته بدوی که هیچ لابی و فشاری را به تصمیم‌گیری خود راه نداد، این بود که خصوصی‌سازی دو باشگاه آغاز شد و آنها مجبور شدند بر مسیر قانون حرکت کنند.

مدیران ما قبلاً مشکلات را با رایزنی با شیخ سلمان حل می‌کردند

عباسی با بیان اینکه AFC نشان داده می‌خواهد سطح فوتبال آسیا را بالا ببرد، خاطرنشان کرد: به دنبال مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هستیم تا آیین‌نامه‌ای که تدوین می‌کنیم، مجوز بگیرد و آن را برای AFC هم بفرستیم. مدیران ما قبلاً با شیخ سلمان رایزنی می‌کردند تا مشکلات حل شود، اما حالا کار از این قالب خارج شده است. دیدیم که امسال باشگاه‌هایی از ایران، تاجیکستان، چین، عربستان و استرالیا به دلیل عدم رعایت استانداردها، از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند.

اگر لازم است، تعداد تیم‌های لیگ برتری کم شود

وی با انتقاد از دیده نشدن شرایط حرفه‌ای در باشگاه‌های لیگ برتری بیان کرد: باشگاه‌ها در صورت پول نداشتن اصلاً جلو نیایند. اگر 

اگر لازم است، تعداد تیم‌ها در لیگ برتر کاهش یابد و کیفیت کار بالا برود. تیم‌هایی در لیگ برتر بازی می‌کنند که مجوز حرفه‌ای ندارند. این باشگاه‌ها با مشکلاتی چون پرداخت پول، بازیکن خارجی و عدم رعایت مقررات درگیر هستند. زمین یک تیم خراب است و آن تیم در مشهد بازی می‌کند.

امیدوارم شرایطی که AFC ایجاد می‌کند، ما را به مسیر درست بازگرداند

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه حضور در لیگ برتر فقط به کسب امتیاز بیشتر در لیگ دسته اول بستگی ندارد، عنوان کرد: در کشورهای مختلف اگر در جایگاه اول جدول هم باشید، شما را با زیرساخت‌های نامناسب کنار می‌گذارند. امسال هشت تیم ایرانی درخواست صدور مجوز حرفه‌ای دادند و اگر مشکلات خود را حل می‌کردند، در لیگ قهرمانان آسیا جایگزین استقلال و پرسپولیس می‌شدند. آنها با خود گفتند ما آسیایی نیستیم و مشکلات را حل نمی‌کنیم. امیدوارم شرایطی که AFC ایجاد می‌کند، ما را به مسیر درست بازگرداند.

اگر سرخابی‌ها به آسیا می‌رفتند آبروریزی رخ می‌شد

عباسی در پاسخ به این پرسش که آیا تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای را می‌توان یک آبروریزی دانست یا خیر، اظهار داشت: خیر اینگونه نیست. این اتفاق ممکن است به‌خاطر برنامه‌های قبلی باشد. شاید چهار سال پیش مجوز باشگاهی تأیید شده که AFC دیده مشکلات حرفه‌ای‌سازی باشگاه هنوز پابرجاست. اگر استقلال و پرسپولیس به لیگ قهرمانان آسیا می‌رفتند و متوجه مشکلات این باشگاه‌ها می‌شدند، آبروریزی رخ می‌داد.

مشکلی نداشتیم که بابت آن تعلیق شویم

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کمیته صدور مجوز حرفه‌ای مشکلی نداشته که بابت آن تعلیق شود، به تسنیم گفت: خیر. ما محکم برای قضیه سرخابی‌ها ایستادیم. اگر در طول برگزاری لیگ قهرمانان آسیا متوجه می‌شدند که استقلال و پرسپولیس حداقل‌ها را هم رعایت می‌کردند، چه کسی می‌خواست پاسخگو باشد؟ شاید تعلیق به‌خاطر شرایط فعلی فدراسیون فوتبال و آشفتگی وضعیت کار در فدراسیون است.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کمیته صدور مجوز حرفه ای عباسی استقلال و پرسپولیس لیگ قهرمانان آسیا فدراسیون فوتبال کمیته بدوی باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی از ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی توسط دفتر ویژه نمایندگی سرمایه‌گذاران خارجی فراجا استان در پنج ماه گذشته خبر داد.

سیدحامد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی که سال گذشته با هدف سهولت در ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران در حوزه فراجا در خراسان رضوی افتتاح شد، اظهار کرد: به‌دلیل تعداد بالای سرمایه‌گذاران خارجی در خراسان رضوی، افتتاح این مرکز از آبان‌ ماه سال گذشته مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرار گرفت. در این دفتر، خدماتی از جمله صدور و تمدید مجوز اقامت و خروج و مراجعت کثیر سرمایه‌گذاران، مجوز اقامت و خروج کارشناسان سرمایه‌گذار و خروج قطعی و تمدید روادید کارشناسان سرمایه‌گذاری انجام می‌شود.

وی همچنین توضیح داد: مجوز اقامت سرمایه‌گذاران نسبت به ثبت سرمایه به‌صورت شش ماهه، یک ساله، سه ساله و پنج ساله با درج مهر ماده ۳۵ انجام می‌شود.

او با اشاره به عملکرد دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی خراسان رضوی از ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۲ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ گفت: در این مدت، به ۷۲۱ سرمایه‌گذار خدمات مختلفی ارائه شده است. در این مدت، صدور مجوز تمدید اقامت شش ماهه سرمایه‌گذاران ۹۳ مورد به میزان ۱۳ درصد از مجموع کل، صدور و تمدید مجوز اقامت یک ساله برای سرمایه‌گذاران ۲۹۴ مورد به میزان ۴۴ درصد، صدور و تمدید اقامت سه ساله برای سرمایه‌گذاران به تعداد ۶۰ مورد به میزان هشت درصد، صدور مجوز خروج و مراجعت کثیر کارشناس ۷۱ مورد به میزان ۱۰ درصد، تمدید روادید به تعداد ۷۹ مورد و به میزان ۱۱ درصد، صدور مجوز اقامت یک ساله و خروج و مراجعت کثیر کارشناس به تعداد ۹۹ مورد و به میزان ۱۴ درصد و صدور خروج قطعی سرمایه‌گذاران به تعداد ۲۵ مورد و به میزان سه درصد از مجموع کل بوده است. 

دفتر نمایندگی ویژه سرمایه‌گذاران خارجی فراجا خراسان رضوی سال گذشته در مراسمی با حضور رئیس سازمان اطلاعات فراجا افتتاح شد و اختیار ارائه خدمات موضوع آیین‌نامه ماده ۳۵ قانون تشویق و حمایت از سرمایه‌گذاری در حوزه نیروی انتظامی اعم از صدور مجوز اقامت، روادید و سایر خدمات قابل ارائه به سرمایه‌گذاران خارجی، خانواده سرمایه‌گذار و افراد تحت تکفل سرمایه‌گذار (پدر، مادر، خواهر، برادر)، مدیران، کارشناسان خارجی و بستگان درجه یک آن‌ها و خدمات مشابه برای فعالان اقتصادی در مشهد به این دفتر ویژه تفویض شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • تاریخچه آتش‌سوزی، پیوست ساخت‌وسازها باشد/بیمه در اسرع وقت کارشناسی را آغاز کند
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه