Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@15:02:46 GMT

تغییر الگوی کشت و مصرف بهینه آب در جنوب کرمان ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۰۹۴۸

تغییر الگوی کشت و مصرف بهینه آب در جنوب کرمان ضروری است

ذبیح الله اعظمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: بخش قابل توجهی از محصولات کشاورزی خارج از فصل در جنوب کرمان تولید می‌شود و در زمینه تولید بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور رکورد دار است در چنین شرایطی بررسی مشکلات و رفع موانع تولید در بخش کشاورزی اهمیت بالایی دارد.

وی گفت: کشاورزی در جنوب کرمان باید تجاری شود و بر پایه صادرات توسعه یابد و در همین راستا باید زمینه توسعه صنایع مربوطه نیز ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنان یکی از چالش‌های بخش کشاورزی در این منطقه بحث تأمین آب است و اگر در این زمینه توفیقی نداشته باشیم در آینده با مشکل تأمین محصولات کشاورزی مواجه می‌شویم و باید به وارد کننده تبدیل شویم.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد افزود: اصلاح الگوی کشت و جلوگیری از تولید محصولات آب بر و کم ارزش بسیار ضروری است و در همین راستا باید یک چارچوب اصلی در بخش کشاورزی تدوین شود.

وی گفت: تجاری سازی کشاورزی اهمیت بالایی دارد و در این راه دولت باید در کنار بخش خصوصی باشد در غیر این صورت توفیق نخواهیم داشت.

کد خبر 5444203

منبع: مهر

کلیدواژه: کشاورزی جهاد کشاورزی جنوب کرمان خشکسالی بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا درختکاری عکس استانها مشهد جهاد تبیین گردشگری شیوع کرونا همدان سفر استانی خراسان رضوی گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۰۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴

معاون اقتصادی استاندار کرمان گفت: استان کرمان با ارائه پنج محصول زنجیره ارزش راهبردی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران شرکت کرده است.

امیر حسن‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، با اشاره به حضور پنج شرکت بومی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، اظهار کرد: پنج محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در زمینه گیاهان دارویی، پسته، خرما، فرش و مس در این نمایشگاه ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه نوآوری و محصولات جدید، زنجیره ارزش خرما با تولید سرکه خرما و شکر خرما در نمایشگاه رونمایی شده است، افزود: در حوزه زنجیره ارزش ویژه تولید صنایع دستی، محصولات شرکت مس شهید باهنر برای نخستین‌بار به نمایش درآمده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: در حوزه گیاهان دارویی شرکت‌های فعال محصولات خود شامل دمنوش‌های مختلف و محصولات آرایشی و بهداشتی تولید شده از گیاهان دارویی دارای زنجیره ارزش کامل را عرضه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شرکت‌ها و بازرگانان از کشورهای مختلف دنیا، حضور داشته و مذاکره و امکان برقراری تعاملات تجاری با بزرگ‌ترین برندهای صنعتی ایران در حوزه‌های صنعتی مختلف وجود دارد، یادآور شد: عرضه محصولات معدنی، پتروشیمی و صنایع پایین دستی مس می‌تواند فرصت‌های سرمایه‌گذاری جدیدی را برای استان کرمان به ارمغان بیاورد.

به گزارش ایمنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت با حضور تاجران و بازرگانان خارجی از ۱۰۰ کشور و حدود ۸۰۰ شرکت ایرانی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا خواهد بود.

کد خبر 748694

دیگر خبرها

  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت