Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه سال نو، «نیسان آبی» سریال نیسان آبی، با فروش ۶۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی، دست‌گیر زندانیان مالی (حوادث جاده‌ای) شد تا خنده را بر لبان خانواده‌ این افراد بنشاند.

به گزارش خبرگزاری برنا، خودروی سریال «نیسان آبی» با هدف ترویج کمک به زندانیان مالی (حوادث جاده‌ای) هفته گذشته، به مزایده گذاشته شد و در این مزایده، ۸۶ پیشنهاد برای خرید این خودرو ارائه شد که در نهایت این نیسان آبی خاطره انگیز و خاص،  به قیمت ۶۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به نفع زندانیان تصادفات جاده‌ای به فروش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نیسان آبی» با قیمت پایه ۲۰۰ میلیون تومان به مزایده گذاشته شده بود و در مجموع ۱۲۹ هزار و ۸۴۲ نفر از صفحه این مزایده در سایت «ایسام» بازدید کردند. مزایده «نیسان آبی» از ۸ صبح  یازدهم اسفند آغاز و در ساعت ۲۰ هجدهم اسفند ماه به پایان رسید.

این برای اولین بار است که یکی از وسایل مورد استفاده در سریال‌های ایرانی به مزایده گذاشته می‌شود و هزینه آن صرف کارهای خیر و عام المنفعه می‌شود.

هزینه حاصل از این مزایده با همراهی ستاد دیه به زندانیان مالی (حوادث جاده‌ای) اختصاص پیدا خواهد کرد. در آستانه سال نو، چند تن از رانندگانی که به دلیل عدم تمکن مالی در پرداخت دیه ناشی از تصادف، راهی زندان شده بودند، در کنار خانواده‌های خود خواهند بود.

فیلیمو در راستای انجام مسئولیت اجتماعی و ترویج کمک به زندانیان مالی (حوادث جاده‌ای)، تصمیم به فروش نیسان آبی و انجام این مزایده گرفته بود.

در ششمین شب از ویژه برنامه نوروز در راه است صورت گرفت

خاطره بازی معلمان نمونه تهران و محمدرضا حیاتی از دوران تدریس

در ششمین شب از برنامه نوروز در راه است معلمان نمونه تهران در کنار محمدرضا حیاتی به ذکر خاطراتی از دوران معلمی خود پرداختند.

به گزارش روابط عمومی برنامه نوروز در راه است، ویژه برنامه استقبال از بهار شبکه پنج سیما در ششمین شب خود، میزبان معلمان و فرهنگیان شهر تهران بود.

در این برنامه همچنین محمدرضا حیاتی، گوینده خبر باسابقه کشورمان پس از مدتها به آنتن تلویزیون بازگشت و در کنار معلمان نمونه شهر تهران خانم سوسن اژدری و آقایان بهزاد زنجانی نژاد و غلامرضا شمسایی و همچنین مجید اخشابی خواننده خوب ایران لحظات شاد و مفرحی برای بینندگان شبکه فراهم کردند.

آقای حیاتی که سالها پیش و همزمان با شغل گویندگی خبر به شغل شریف معلمی اشتغال داشته و معلم زبان انگلیسی بوده است در این برنامه در مقایسه سختی گویندگی خبر و معلمی گفت: معلمی بسیار سخت است به حدی که من نتوانستم آن را ادامه دهم و نزدیک به 3 سال در شغل شریف معلمی به تدریس مشغول بودم.

وی به ذکر خاطرات دوران نوجوانی خود در مدرسه پرداخت و گفت: همیشه در درس ادبیات و انشا و زبان انگلیسی نمره 20 می گرفتم به حدی که ازین ماجرا خسته می شدم و خاطرم هست روزی به عمد برخی سوالات را غلط پاسخ دادم تا نمره کمتر از 20 بگیرم.

سوسن اژدری که برگزیده آراء مردمی شد معلم زبان انگلیسی منطقه 15 تهران است که به صورت جهادی هم به سیستان و بلوچستان سفر و تدریس می کند و هم به کودکان کار به صورت رایگان آموزش می دهد.

وی تدریس به کودکان نیازمند را کاملا امری قلبی توصیف و با اشاره به همکاری پدران و مادران در امر آموزش مجازی در ایام کرونا از آنها تقدیر و تشکر کرد.

بهزاد زنجانی نژاد دیگر معلم مهمان برنامه که همه دروس اختصاصی اعم از ریاضی و شیمی را تدریس می کند دومین نفر در نظرسنجی مردم قرار گرفت و گفت: در 19 استان کشور به صورت مجازی تدریس داشتم و دانش آموزان تهران و اصفهان بازیگوش ترین دانش آموزانم بوده اند.

غلامرضا شمسایی هم که دبیر فیزیک است و در رتبه سوم آراء مردمی قرار گرفت، پیش از معلمی مهندس مکانیک بوده و در کارخانه ای مشغول به کار بوده و از آنجا که به شدت به انتقال دانش خود به دیگران علاقه داشته، از شغل خود استعفا می دهد و به حرفه معلمی مشغول می شود.

در بخش دیگری از این برنامه معلمان به ذکر خاطرات شیرین خود از دوران معلمی پرداختند و مجید اخشابی و گروه آوازی تهران نیز با اجرای موسیقی زنده لحظات خوشی برای بینندگان رقم زدند.

انتهای پیام //

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مزایده خودرو نیسان دیه زندان نوروز بازی روابط عمومی استقبال از بهار شهر تهران تلویزیون مجید اخشابی ایران اشتغال معلم مدرسه ادبیات سیستان و بلوچستان کودکان آموزش مجازی شیمی دانش آموزان اصفهان فیزیک مکانیک موسیقی تصادفات جاده ای خانواده دیه سال نو نیسان نیسان آبی زندانیان مالی حوادث جاده ای نیسان آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۱۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد

اجرای این پروژه از سال ۸۹ کلید خورد و با وجود اینکه قرار بود طی ۳۶ ماه تکمیل و به بهره ‌برداری برسد، اما بعد از یک سال نیمه کاره رها شد  و سال‌ها است که مردم چشم انتظار احداث این پروژه در مرکز استان هستند.

این طرح قرار بود در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰۰ مترمربع واقع در میدان بسیج شهرکرد و در ۲۶ طبقه احداث شود که واحدهای تجاری، خدماتی، درمانی، اداری، رفاهی و تفریحی از بخش‌های پیش‌بینی شده در این پروژه بود.

بسیاری از کارشناسان در این رابطه مدعی بودند که احداث پروژه‌ برج‌های دوقلو با جانمایی نامناسب در شهر و صرف هزینه‌های گزاف  ثمره ای ندارد و  باعث بروز ترافیک‌های سنگین در این محل  می شود اما گوش شنوایی برای شنیدن این انتقادات وجود نداشت  که این موضوع انتقادات بسیاری را به دنبال داشت.

درنهایت طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده  این پروژه به دلیل عدم کار کارشناسی به بن‌بست رسید و شهرداری شهرکرد را با بدهی‌های بسیاری مواجهه کرد .

ورود استاندار به ماجرا

بلاتکلیفی برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شهرکرد  انقدر برای شهروندان آزار دهنده می شود که این موضوع منجر به اعتراض استاندار چهارمحال و بختیاری شده است تا آن جا که وی در دیدار با مدیران شهری با تاکید بر اینکه باید با تلاش فراوان شهرکرد را به یک شهر آباد و توسعه‌یافته تبدیل کنیم تاکید کرده است: شهرکرد به‌ عنوان مرکز استان باید الگوی سایر شهرها در بحث مدیریت شهری باشد.

غلامعلی حیدری بیان می کند: باید شاهد تحول در حوزه مبلمان شهری، فضای سبز، نماد ورودی و خروجی شهر، اجرای پروژه‌های عمرانی و احداث بوستان باشیم.

 وی در این دیدار به مدیران شهری تاکید می کند که برج‌های دوقلوی شهرکرد هر چه سریعتر توسط مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر تعیین تکلیف شود تا از حالت بلاتکلیفی فعلی خارج شود.

اشتباه غیر قابل تکرار

فرماندار شهرکرد نیز در جمع فعالان اقتصادی به ماجرای برج های دوقلو ورود کرده و می افزاید: در تصویب هر طرح نباید عجولانه رفتار کرد و بررسی‌های زیادی پیرامون جوانب آن  صورت پذیرد.

بهادر عبدالغنی تاکید می کند: در طرح های شهری باید به گونه ای عمل شود که  موارد مشابه برج‌های دوقلو را دیگر شاهد نباشیم که سرمایه زیادی را سال ها رسوب کند و برای زندگی مردم نیز تاثیری نداشته باشد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: متاسفانه سازه برج در قسمت ضلع جنوب شرق با دیوار حائل گره نخورده است و این مشکل باید قبل از هر اقدامی برطرف شود، همچنین آهن‌آلات بکار گرفته شده در سازه این برج در معرض زنگ‌زدگی و خوردگی است و باید هر چه سریعتر برای واگذاری این برج به سرمایه‌گذار اقدام لازم صورت بگیرد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: باید تلاش کنیم از نخبگان استان استفاده کنیم و اتاق فکر داشته باشیم تا مشکلات در زمینه اقتصادی مرتفع شود و عارضه‌یابی و پتانسیل‌یابی در شهرستان شهرکرد انجام شود.

انتقاد بهارستانی ها

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز  در دیدار نوروزی با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد گریزی به ماجرای برج های دوقلو می زند و  تاکید می کند: تعیین تکلیف فناوران ۲ شهرکرد، کمربندی ۱۵ خرداد، میدان میوه و تره‌بار، پارک ملت شهرکرد و بویژه تسریع در پیگیری تعیین تکلیف برج‌های دوقلو شهرکرد و همچنین حرکت به سمت اصلاح مبلمان شهری و زیباسازی فضای شهری به‌طور خاص باید در دستور کار مدیریت شهری مرکز استان باشد.

احمد راستینه هفشجانی تمرکز بر کاهش مشکلات ترافیک شهری و تسریع در روند پیگیری اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح در شهرکرد را ضروری خوانده و می افزاید: با توجه به انجام مطالعات و امضای تفاهم‌نامه‌هایی با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، می‌توان نسبت به اجرای این طرح‌ها اقدام کرد.

وی تصریح می کند: مجموعه مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری باید برای اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی با هدف تسریع در روند توسعه شهر و دستیابی به درآمدهای پایدار اقدام لازم را در دستور کار قرار دهند.

مزایده راه حل مسئله

بلاتکلیفی در اجرای این پروژه و انتقاد مسئولان استانی و شهری سبب می شود موضوع مزایده آن سال گذشته  مطرح گردد.

شهردار شهرکرد کافی نبودن فضا برای پارک خودروها، تحمیل بار ترافیکی در محل و نبود بودجه را مهمترین علت تکمیل نشدن این طرح عنوان کرده بود.

واحدیان  قیمت پایه این مزایده را  ۹۷۵ میلیارد تومان اعلام کرده بود تا سرمایه حاصل از آن صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهر و پروژه‌های شاخص شهری مانند آزادسازی کمربندی یا تقاطع غیر هم‌سطح شود.

وی خاطرنشان می کند: افراد زیادی از داخل و خارج استان آمادگی خود را اعلام و اطلاعات دقیق‌تری را دریافت کردند اما در مرحله اول فروش کسی به طور قطعی برای خرید آن اقدام نکرد؛ البته در مراحل آتی این موضوع به طور کامل مشخص شده و برج‌ها به فروش خواهند رسید.

از این رو  طبق شواهد و قرائن از قضا  در مدت زمان تعیین شده اتفاق خاصی رخ نداده و مجدداً تمدید مزایده صورت گرفته است، تمدیدی که باید دید آیا سودی برای برج‌ها داشته یا تنها وقت تلف کردن بوده است.

اما واحدیان در آخرین اظهار نظر درباره این پروژه می گوید: فرآیند یک ساله‌ای طی شد تا تصمیم قاطع برای برج‌های دو قلو گرفته شود، زیرا پروژه‌ای بود که باید تحلیلی روی آن انجام و از جوانب مختلف مباحث کاربری، اجتماعی، ترافیکی، اقتصادی بررسی می‌شد البته فروش برج با کاربری مسکونی پیشنهاد و بعد از طی کردن فرآیندی در کارگروه‌های مختلف مصوب شد.

وی ادامه می دهد: اواخر سال گذشته برج‌های دو قلوی شهرکرد به مزایده گذاشته شد، اطلاع رسانی عمومی صورت گرفت، در مرحله اول بسیاری از افراد مراجعه و اسناد را دریافت کردند اما در مزایده شرکت نکردند، به همین دلیل مجدداً تمدید مزایده انجام شد و اکنون در دوره تمدید مزایده قرار دارد.

واحدیان تصریح کرد: به احتمال زیاد طی چند روز آینده تمدید آن به اتمام می‌رسد، بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی که تمکن مالی داشته اطلاعاتی از ما مبنی بر ورود بر امر سرمایه‌گذاری گرفته‌اند، اما تاکنون در مزایده شرکت نکرده‌اند.

به گفته شهردار شهرکرد البته در قانون ابتدا بحث مزایده مطرح است، یعنی اگر کسی در مزایده شرکت نکرد می‌توان شرایط جدید را مجدداً به شورا ارسال و اگر به تصویب رسید با شرایط جدید به مزایده گذاشته شود، در حقیقت اگر مزایده برنده‌ای نداشته باشد مجدداً دوره بعد باید با شرایط دیگر به مزایده گذاشته شود.

وی ابراز امیدواری کرد: امید است این پروژه هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد، زیرا این کار موجب فتح بابی به منظور ورود سرمایه‌گذار برای پروژه‌های دیگر خواهد شد.

احتمال تغییر شرایط مزایده

رئیس شورای شهر شهرکرد نیز در باره آخرین وضعیت این برج ها تصریح می کند: فروش برج های  دوقلو با موافقت اعضای شورای اسلامی شهرکرد مصوب شده و  کارشناسان‌ ارزش این پروژه را نزدیک به یک هزار میلیارد تومان اعلام کرده‌اند.

مصطفی حیدری ادامه می دهد: برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شامل عرصه، اعیان، هزینه‌های صدور پروانه، آماده‌سازی زمین و تغییر کاربری برخی طبقات به مزایده گذاشته و به فروش می‌رسد.
وی می افزاید: اکنون این برج‌ها به صورت نقدی به مزایده گذاشته شده اگر برنده نداشته باشد شرایط تغییر خواهد کرد، البته اگر این گونه باشد باید شرایطی گذاشته شود که استقبال بیشتر شود.

حیدری ادامه می دهد: مزایده‌ای که گذاشته شده نشان می‌دهد مشتری وجود دارد، حدودا ۱۲ نفر مراجعه کرده‌اند و خواهان دریافت اسناد و مدارک مزایده بودند که امید است مزایده برگزار و هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف برج‌های دو قلو پس از سال‌ها چشم انتظاری، محقق شود.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • سه مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور شوش - اهواز
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • رکوردشکنی عجیب و غریب سریال گناه فرشته!
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد