Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان موفق شده اند تا دریابند که برای بهبود سوختگی از طریق قرار دادن زیر آب سرد به چه زمانی نیاز است.

تحقیقات انجام شده توسط متخصصان برجسته پوست نشان داد که ۲۰ دقیقه بهترین زمان برای قرار دادن سوختگی در زیر آب لوله کشی است، زیرا به کاهش عمق سوختگی تا ۵۶ درصد کمک می‌کند که روش اندازه گیری آسیب به پوست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایشات پروفسور هیو رایت جراح دست و مشاور بیمارستان عمومی لیدز که این مطالعه را رهبری کرده شامل ۳۰ قطعه بافت از بیمارانی که تحت بازسازی سینه قرار گرفتنه بودند شده است. این بافت‌های سینه با همان شدتی که پوست دست در تماس با اجاق گاز سوخته بود، سوزانده شد؛ این آزمایش منجر به سوختگی‌هایی با ضخامت متوسط شد که در آن آسیب فقط به لایه بالایی پوست نفوذ می‌کند و این شایع‌ترین نوع سوختگی است.

سپس این بافت‌ها به مدت ۲۰ دقیقه در زیر آب با دمای ۱۶ درجه سانتیگراد - دمای متوسط ​​آب لوله کشی - قرار داده شد و با پوست سوخته‌ای که خنک نشده بود مقایسه شد.

هنگامی که پوست آسیب می‌بیند، سیستم ایمنی پروتئین‌هایی به نام سیتوکین‌ها را آزاد می‌کند که از زخم در برابر عفونت محافظت می‌کند، اما اغلب سیتوکین‌های زیادی در پاسخ به سوختگی آزاد می‌شوند که منجر به التهاب طولانی مدت در ناحیه آسیب دیده و افزایش آسیب بافتی می‌شود.

به گزارش روزنامه "دیلی میل"، مطالعه پروفسور رایت نشان می‌دهد که خنک کردن زخم باعث توقف آزاد شدن سیتوکین‌ها می‌شود و این آسیب بافت‌ها را محدود می‌کند.

رایت گفت؛ این یافته‌ها که در انجمن جراحان پلاستیک و ترمیمی انگلیس در ماه دسامبر ارائه شد، نشان می‌دهد که اگر تعداد بیشتری از قربانیان سوختگی به مدت ۲۰ دقیقه در معرض آب سرد قرار بگیرند، نتایج دقیق‌تر خواهد بود.

منبع: سبق نیوز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درمان سوختگی آب سرد سوختگی شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ 8 اسفند 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیئ‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ 10 بهمن 1402 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت‌های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقا و سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • برگزاری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • ترمیم سریع سوختگی با بانداژ ساخته‌شده از سیب، ذرت و سویا!
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت