Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@18:56:55 GMT

تصاویر | ۱۰ شهر نوآور برتر جهان 

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۳۵۴۱

تصاویر | ۱۰ شهر نوآور برتر جهان 

به گزارش همشهری آنلاین، امروزه شرکت‌های نوپا و غول‌های تجارت در سراسر دنیا عزم خود را جزم کرده‌اند تا در ارائه ایده‌های خلاق برای بهبود زندگی در سراسر کره خاکی به رقابت با یکدیگر بپردازند. این مراکز بزرگ و کوچک در تلاش هستند از فناوری به بهترین شکل ممکن برای حل بحران‌های پیش روی بشر و به ویژه در زمینه کارآفرینی بهره گیرند و از این طریق، رفاه را برای آنان به ارمغان آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه نام حدود ۵۰۰ شهر دنیا در لیست نقاط نوآور به ثبت رسیده است، با این حال بعضی شهرها در مقایسه با سایرین در زمینه خلاقیت و طرح ایده‌های نوین موفق‌تر عمل کرده‌اند. نکته جالب توجه این‌که از ۱۰ شهر موفق جهان در زمینه نوآوری، پنج مورد در ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

نیویورک، ایالات متحده آمریکا : نیویورک آمریکا که در دنیای اقتصاد به بیگ اپل نیز شهرت دارد، بیش از هفت هزار شرکت نوپا را در خود جا داده است و به واسطه همین امر نیز یکی از مهم‌ترین شهرهای جهان در زمینه نوآوری و تکنولوژی به شمار می‌رود. بیگ اپل طی سال‌های اخیر، با رشد تکنولوژیک قابل توجهی مواجه شده است و در پرورش متخصصان فناوری، تولید رباتیک، امنیت سایبری، علوم زندگی و سلامت بسیار موفق عمل کرده است.

توکیو، ژاپن : پایتخت ژاپن که به مدت چند سال در لیست نوآورترین شهرهای جهان آمده است، یکی از بهترین نقاط دنیا برای شرکت‌های نوپا به حساب می‌آید. انجام گسترده تحقیقات رباتیک و بهره‌مندی از فناوری پرینتر سه بعدی از مهم‌ترین ویژگی‌های توکیو به‌شمار می‌رود که آن را به یکی از قطب‌های مهم نوآوری جهان تبدیل کرده است.

لندن، انگلستان : لندن، پایتخت بریتانیا از شرکت‌های فناوری بی‌شماری برخوردار است و به واسطه همین ویژگی، هر ساله سیل عظیمی از سرمایه‌گذاران و افراد خلاق را از نقاط مختلف دنیا به سمت خود جذب می‌کند. پایتخت انگلستان یک مرکز پیشرو برای کمپانی‌های فناوری به‌شمار می‌رود که میزبان نماینده‌هایی از شرکت‌های بزرگی نظیر فیسبوک، اپل، اینتل و گوگل است.

لس‌آنجلس، ایالات متحده آمریکا : لس‌آنجلس، میزبان منطقه‌ای به نام ساحل سیلیکون است که یک مرکز فناوری بزرگ به‌شمار می‌رود و بیش از ۵۰۰ شرکت نوپا و غول‌های صنعتی بزرگی نظیر گوگل، سیلزفورس (یک شرکت رایانش ابری) و اسنپ‌چت (یک اپلیکیشن ارسال و دریافت تصاویر مخصوص تلفن همراه از شرکت اسنپ‌اینک) را در خود جای داده است. شرکت‌های فناوری لس‌آنجلس، بخش مهمی از اقتصاد مهم شهر را از آن خود کرده است و همه روزه، سیری صعودی را در این زمینه تجربه می‌کند.

سنگاپور:سنگاپور یکی از دو شهر اصلی آسیایی به حساب می‌آید که در لیست ۱۰ شهر موفق نوآوری جهان قرار گرفته است. این شهر، یکی از قطب‌های محبوب جهان برای شرکت‌های فناوری بزرگ به حساب می‌آید که قصد ورود به بازار آسیا را دارند. سنگاپور شهرکی به مساحت دو هکتار را در خود جا داده است که تنها برای انجام امور تحقیقاتی و ساخت خودروهای بدون راننده مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شهرک خودکفا، چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، ایستگاه‌های اتوبوس، پیاده‌راه‌های متعدد و بیش از ۱۰ کمپانی را در بر گرفته است که انجام آزمایش‌های فناوری پیشرفته را به عهده دارند.

پاریس، فرانسه : پایتخت فرانسه در زمینه بهره‌وری از خدمات تکنولوژی، به سرعت در حال پیشی گرفتن از رقبای اروپایی خود است و پیش‌بینی می‌شود به زودی، رقیب بزرگ خود یعنی لندن را نیز مغلوب کند. برنامه‌های تکنولوژیک پاریس در راستای ترغیب کمپانی‌های مطرح جهان به سرمایه‌گذاری در این شهر پیاده می‌شود و تاکنون با جذب کارآفرینان بسیاری به شهر، پیشرفت‌های مدرن زیادی را تجربه کرده است.

شیکاگو، ایالات متحده آمریکا: شیکاگو، بزرگ‌ترین شهر ایالت ایلینوی در آمریکا، از رویکردی منحصربه‌فرد برای جذب و حفظ استعدادهای برتر جهان پیروی می‌کند. مدیران این شهر به جای متمرکز کردن کمپانی‌های فناوری جدید، به توزیع آن‌ها در نقاط مختلف شهر می‌پردازند تا از این طریق، پیشرفت را برای تمام نقاط به ارمغان آورند. در نتیجه این امر، نوعی اکوسیستم پایدار شکل گرفته است که به جذب کمپانی‌های بزرگ و شرکت‌های نوپای جدید منجر می‌شود و فرصت‌های زیادی را پیش روی شیکاگو قرار می‌دهد.

بوستون، ایالات متحده آمریکا : بوستون به عنوان یکی از پنج شهر آمریکایی برتر دنیا در زمینه نوآوری، از بخش‌های فناوری متعددی برخوردار است که با سرعتی باور نکردنی در حال توسعه هستند. بوستون نه تنها در صنعت رباتیک بسیار موفق عمل کرده است، بلکه یکی از شهرهای جهان با بیشترین قدرت جذب کمپانی‌های فناوری و متخصص در تجزیه و تحلیل محتوای وب به‌شمار می‌رود.

سان‌فرانسیسکو، ایالات متحده آمریکا:منطقه خلیجی سان‌فرانسیسکو از چشم‌اندازی کاملاً تکنولوژیک برخوردار است؛ چرا که غول‌های بزرگ فناوری زیادی نظیر گوگل، فیسبوک و اپل را در خود جا داده است.

تورنتو، کانادا: تورنتو به عنوان بزرگ‌ترین شهر کانادا، مرکز اصلی هوش مصنوعی این کشور محسوب می‌شود که میزبان بخش‌های فناوری بزرگی در زمینه مراقبت سلامت است و به واسطه همین، سرمایه‌های زیادی را به خود جذب می‌کند. مشارکت قدرتمند میان بخش‌های خصوصی و دولتی به پیشبرد برنامه‌های فناوری و موفقیت شهر منجر شده و در جذب استعدادهای درخشان جهان، نقش مهمی ایفا کرده است.

منبع:ایمنا

کد خبر 663334 برچسب‌ها کلانشهر ژاپن ایالات متحده آمریکا شهر فرانسه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کلانشهر ژاپن ایالات متحده آمریکا شهر فرانسه ایالات متحده آمریکا شمار می رود ترین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۳۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۰ اردیبهشت
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد