Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@06:40:19 GMT

راهبرد اصلی انقلاب اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۳۹۲۳

راهبرد اصلی انقلاب اسلامی ایجاد تمدن نوین اسلامی است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی، راهبرد اصلی انقلاب اسلامی را ایجاد تمدن نوین اسلامی دانست، گفت: باید تلاش کنیم تا این فرهنگ متعالی در جامعه جا بیافتد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم در همایش انتظار و تمدن نوین اسلامی در تبریز وی با بیان اینکه هدف از انقلاب اسلامی تشکیل نظام اسلامی و به تبع آن شکل گیری دولت اسلامی و تمدن بین‌المللی و نوین اسلامی است، اظهار کرد: تمدن مهدویت می‌تواند یک جامعه را سامان ببخشد و برکات مهدوی برای آن جامعه حاکم سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، فرهنگ مهدویت را از فلسفه‌های بزرگ دنیا برشمرد و خاطرنشان کرد: تحقق تمدن نوین اسلامی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، دستیابی به علوم انسانی اسلامی، اسلامی شدن دانشگاه‌ها و روزآمد شدن حوزه‌های علمیه نیازمند وحدت و انسجام ملی میان نخبگان است.

وی، مهدویت و تمدن نوین اسلامی را از ابتکارات رهبر معظم انقلاب اسلامی برشمرد و گفت: رهبر معظم انقلاب مهمترین اولویت نظام اسلامی را تحقق اهداف متعالی مهدویت و تمدن نوین اسلامی می‌داند که این امر باعث عزت و عظمت جوامع اسلامی می‌شود.

گفتنی است؛ در آستانه سالروز ولادت باسعادت حضرت ولی عصر (عج)، همایش انتظار و تمدن نوین اسلامی در تبریز برگزار شد.

این همایش در هشت محور اصلی با هدف ترویج فرهنگ انتظار در جامعه اسلامی و فرهنگ سازی هرچه بهتر معنا و مفهوم انتظار در جوامع امروزی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، چالش‌های آینده پژوهی انتظار، بحران‌های پیش روی انتظار، فرهنگ آینده سازی و انتظار، خانواده مهدوی و استراتژی راهبردی در دوران غیبت، وظیفه گرایی و مسئولیت در زمان انتظار، رسالت‌ها و راهبردهای فرهنگی انتظار، فرصت‌ها و تهدیدهای انتظار و زمینه سازی انتظار در مجموعه فقهی ولایت فقیه محورهای این همایش بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی مهدويت تمدن نوین اسلامی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد