Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@05:36:04 GMT

۱۴۰۰ ایرانی از مرز لهستان عبور کرده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۵۱۳۷

۱۴۰۰ ایرانی از مرز لهستان عبور کرده‌اند

قدردانی از تلاش‌های لهستان برای کمک به آوارگان جنگ اوکراین به ویژه اتباع ایرانی سفر وزیر خارجه لهستان به تهران/ ارسال یک فروند هواپیما حامل کمک‌های بشردوستانه برای آوارگان اوکراین جنگ را نه در اوکراین، نه در یمن و افغانستان و نه در هیچ جای جهان راه حل نمی‌دانیم تاکنون لهستان پذیرای  یک و نیم میلیون پناهجو از اوکراین بوده 

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از فارس، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «زبیگنیو رائو» وزیر امور خارجه لهستان امروز (جمعه) در گفت‌وگویی تلفنی درباره وضعیت روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین المللی از جمله بحران اوکراین و مذاکرات وین بحث و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدردانی از تلاش‌های لهستان برای کمک به آوارگان جنگ اوکراین به ویژه اتباع ایرانی

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگوی تلفنی از تلاش‌های دولت لهستان برای کمک به آوارگان و پناهجویان جنگ اوکراین به ویژه برای انتقال اتباع ایرانی تشکر و قدردانی کرد.

وزیر خارجه لهستان نیز در این گفت‌وگو با اشاره به سابقه تاریخی روابط دو کشور به ویژه میزبانی انساندوستانه مردم ایران از مهاجران لهستانی طی جنگ جهانی دوم، این روابط را برای هر دو طرف افتخار آمیز خواند و گفت:  تاکنون ۱۴۰۰ ایرانی از مرز اوکراین وارد لهستان شده‌اند و تلاش مقامات ما در جهت کمک به آنها پس از اتفاقات ناگوار در اوکراین و ترک لهستان همراه با خاطره خوب بوده است. 

سفر وزیر خارجه لهستان به تهران/ ارسال یک فروند هواپیما حامل کمک‌های بشردوستانه برای آوارگان اوکراین

امیرعبداللهیان نیز متقابلا وجود مجموعه‌ای از ذهنیت‌های مثبت بین مردم دو کشور را در روابط دیرینه دو دولت با اهمیت خواند و آمادگی کشورمان را برای برگزاری مراسم مشترک گرامیداشت هشتادمین سالگرد میزبانی ایرانیان از اتباع لهستانی همزمان با سفر وزیر خارجه لهستان به تهران اعلام کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به ارسال یک فروند هواپیما حامل کمک‌های بشردوستانه با همکاری هلال احمر و صلیب سرخ جهانی و اعلام آمادگی برای ارسال کمک‌های انساندوستانه به آوارگان اوکراین اظهار داشت: تیم‌های امدادی ایران با هماهنگی صلیب سرخ جهانی آماده هرگونه همکاری و ارائه کمک‌های بشردوستانه به پناهجویان در لهستان هستند. 

جنگ را نه در اوکراین، نه در یمن و افغانستان و نه در هیچ جای جهان راه حل نمی‌دانیم

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی موضع کشورمان را مبتنی بر خاتمه بحران اوکراین از مسیر راه حل سیاسی عنوان کرد و افزود: ما بر مبنای اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و بدون اعمال استاندارد دوگانه ، جنگ را نه در اوکراین، نه در یمن و افغانستان و نه در هیچ جای جهان راه حل نمی‌دانیم.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین روز پنجشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تشریح موضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین پرداخت و گفت: معتقدیم ضمن توجه به منشور ملل متحد، ریشه‌های اصلی بروز این بحران باید مورد توجه قرار گیرد، تا ثبات و امنیت‌ پایدار در این منطقه از طریق توقف جنگ و تمرکز بر راه حل سیاسی برقرار شود.

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پنجم اسفند ماه درباره تحولات اوکراین در توئیتی نوشته بود: بحران اوکراین ریشه در اقدامات تحریک آمیز ناتو دارد. ما توسل به جنگ را راه‌حل نمی‌دانیم. برقراری آتش بس و تمرکز بر راه‌حل سیاسی و دموکراتیک یک ضرورت است. رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین در گفت‌وگوی تلفنی با مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه گفت: از راه حل سیاسی در اوکراین و ابتکار سیاسی برای توقف جنگ و  تمرکز بر راه حل سیاسی حمایت می‌کنیم و آماده هرگونه کمکی برای پیشبرد این روند هستیم.امیرعبداللهیان اخیرا در گفت‌وگوی تلفنی همتای ایرلندی گفت که جنگ راه حل بحران اوکراین و هیچ بحران دیگری نیست و یادآور شد: البته نباید از ریشه بحران و اقدامات ناتو برای گسترش نظامی گری در منطقه غافل بود.

تاکنون لهستان پذیرای  یک و نیم میلیون پناهجو از اوکراین بوده 

زبیگنیو رائو موضوع کریدور انسانی برای خروج زنان و کودکان و ارائه کمک های غذایی و دارویی به آوارگان از اوکراین را یک ضرورت اساسی خواند و تاکید کرد: برخی از سازمان‌های بین‌المللی از جمله صلیب سرخ جهانی تلاش می‌کنند یک کریدور انسانی با رعایت مسائل نظارتی ایجاد و مستقر کنند و تاکنون لهستان پذیرای یک و نیم میلیون پناهجو از اوکراین بوده است و احتمالا این عدد به پنج میلیون نفر بالغ خواهد شد و به این جهت حمایت‌های بین‌المللی برای همسایگان اوکراین اهمیت حیاتی دارد.  

وزیر خارجه لهستان از اعزام یک تیم امدادی ایران به لهستان برای کمک به پناهجویان با هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ورشو و بخش همکاری‌های منطقه‌ای وزارت خارجه لهستان استقبال و ابراز امیدواری کرد جامعه بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه به اوکراین و همسایگانش را بیش از پیش افزایش دهد.

جلسه ستاد ویژه اوکراین وزارت امور خارجه عصر امروز (چهارشنبه) ۱۸ اسفند ماه به ریاست حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و با حضور مدیران بخش‌های ذیربط این وزارتخانه برگزار و در این نشست آخرین وضعیت بحران اوکراین و شرایط ایرانیان مقیم آن کشور، از جمله شهروندان ایرانی که به دلیل شدت بحران، مجبور به ترک اوکراین به سمت کشورهای همسایه شده‌اند، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه پیش از این در نشستی مجازی درباره وضعیت ایرانیان مقیم اوکراین بر ضرورت به کارگیری همه گزینه‌ها برای خروج ایمن ایرانیان از این کشور تأکید کرد و گفت: هیچ درخواستی از ایرانیان در هیچ شرایطی نباید بی‌پاسخ گذاشته شود. 

لازم به ذکر است تاکنون دو پرواز از تهران به ورشو اقدام به انتقال دانشجویان و اتباع ایرانی مقیم اوکراین به کشور کرده است.

وزرای خارجه ایران و لهستان ۲۸ آبان ماه نیز تلفنی گفت‌وگو کرده بودند. وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی همتای لهستانی هدف مشارکت فعال ایران در مذاکرات وین را لغو تحریم‌های غیرقانونی خواند و گفت: تمامی طرف‌ها به این درک مشترک رسیده‌اند که آمریکا مقصر اصلی و مسئول وضعیت فعلی است. امیرعبداللهیان در آن گفت‌وگو از وزیر امور خارجه لهستان برای سفر به تهران دعوت به عمل آورد.

منبع: فارس اخبار مرتبط ۰۱:۳۷:۳۷ ستاد ویژه اوکراین در وزارت خارجه تشکیل شد ۲۰:۴۳:۲۵ ​تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و روسیه درباره برجام و اوکراین ۰۱:۲۹:۴۶ استقرار دو سامانه پدافندی در لهستان ۱۰:۴۲:۱۲ رد پیشنهاد لهستان توسط آمریکا ۱۲:۲۴:۳۵ دانشجویان در اوکراین برای ادامه تحصیل، نگران نباشند ۰۳:۰۲:۵۰ خطیب زاده از ایرانیان خواست اوکراین را ترک کنند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران لهستان حسین امیرعبداللهیان حمله روسیه به اوکراین جنگ اوکراین ایرانیان مقیم اوکراین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کمک های بشردوستانه لهستان برای کمک وزیر خارجه لهستان گفت وگوی تلفنی راه حل نمی دانیم بحران اوکراین اتباع ایرانی راه حل سیاسی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از اسکای نیوز، «دیوید کامرون»، وزیرخارجه انگلیس قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی را رد کرد.

در این گزارش گفته شده که از آنجا که کامرون می خواهد روابط دیپلماتیک خود را با تهران حفظ کند، با قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی مخالفت کرده است.

این موضع گیری را وزیر امور خارجه انگلیس در حضور اعضای کمیته روابط بین الملل و دفاع پارلمان این کشور تشریح کرده است.

کامرون در عین حال در ادامه مواضع خصمانه و ضدایرانی خود، تحریم‌ها علیه ایران را قدرتمند و کافی عنوان کرده و گفت: «همه کارهایی که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم که می‌توانیم علیه آنها عمل کنیم، از طریق تحریم‌ها وجود دارد. ما سپاه را به طور کامل تحریم کرده‌ایم. وقتی از سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم، آیا اقدامات بیشتری انجام دهیم، پاسخ منفی است.»

کامرون ادامه داد: «در مورد ممنوعیت بیشتر علیه سپاه پاسدارن یک عیب وجود دارد، و آن این است که این اقدامات به طور موثر به روابط دیپلماتیک ما با ایران پایان می دهد. در حالی که روابط دیپلماتیک ما در حال حاضر نیز بسیار محدود است.»

وزیرخارجه انگلیس در ادامه درباره لزوم رابطه دیپلماتیک لندن با تهران گفت: «وقتی صحبت از تلاش برای توقف درگیری به میان می‌آید، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من خودم می‌خواهم آن گفتگو را داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم که آیا می توانید با این پیام به ایرانیان پیام دهید؟ من فکر می کنم که این به نفع بریتانیا نیست، این رویکرد ما را تقویت نمی کند و از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

پیش از این نیز یک منبع بلند پایه انگلیسی اعلام کرده بود که دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شخصاً یک پیام به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اسرائیل کاتز وزیر خارجه این رژیم تحویل داده است. بر اساس این گزارش، مفاد پیام مذکور به این نکته اشاره دارد که انگلیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار نمی‌دهد. در این گزارش تاکید شده بود که نتانیاهو و کاتز از کامرون در جریان نشست مشترک ماه گذشته در اراضی اشغالی خواسته بودند این اقدام را انجام دهد. بهانه آنها این بود که عملیات تنبیهی ایران ثابت کرده اتخاذ چنین اقدامی ضروری است!

با این وجود منبع انگلیسی مذکور تصریح کرد که کامرون تاکید کرده با این اقدام مخالف بوده و بهتر است لندن به مذاکرات خود با تهران ادامه دهد.

ماه گذشته نیز وزیر خارجه انگلیس از رژیم صهیونیستی خواسته بود به تنش ها در منطقه خاورمیانه دامن نزد و به تلافی جویی ضد ایران نپردازد و ایده حمله به ایران را کنار بگذارد.

وزیر خارجه انگلیس همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی همکاری با متحدانش، اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران را مورد بررسی قرار خواهد داد. کامرون به این رژیم توصیه کرد تمرکز خود را بر توافق آتش بس با حماس قرار دهد.

دیگر خبرها

  • پهپاد جدید ایران؛ «هیرو» یا «لانست»؟
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • فرار ناکام ده‌ها مرد اوکراینی از مرزها برای اجتناب از جنگ
  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • کامرون: ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس