Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت: شاید قانون به صورت کامل به موضوع مشارکت مردمی در مسائل مرتبط با ایمن سازی و مدیریت بحران نپرداخته و تکالیف مجریان را به طور دقیق مشخص نکرده است. مهدی عباسی رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران درخصوص توان علمی و کارشناسی موجود در مدیریت شهری پایتخت برای مقابله با چالش فرونشست زمین به میزان گفت: توان مدیریت شهری از نظر کارشناسی مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از نظر اجرایی تا اندازه‌ای نیازمند اقدامات جدی تری هستیم. البته این به آن معنا نیست که من بخواهم توپ را به زمین شهرداری بیندازم. درواقع توپ در زمین نهاد خاصی نیست. همه ما در این موضوع مسوولیت داریم و بنابراین خیلی نمی‌توان فرقی میان شورای شهر با شهرداری  قائل شد.
وی درباره چرایی عدم تمایل مردم برای مشارکت در فرایند ایمن سازی‌های شهر تهران اظهار کرد: درباره علت این وضعیت عوامل مختلفی دخیل است. شاید مردم آگاهی لازم و کافی درباره مسائلی نظیر مدیریت بحران را نداشته باشند. مورد دیگر به عوامل اقتصادی بر می‌گردد. همچنین باید به مباحث حقوقی و مالکیتی اشاره کنم.   بیشتر بخوانید: آنچه برای ساختمان پلاسکو پیش آمد حادثه بود نه بحران   رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران افزود: در کنار این‌ها باید مباحث قانونی مربوط به این موضوع را هم ببینیم. چون شاید قانون به صورت کامل به موضوع مشارکت مردمی در مسائل مرتبط با ایمن سازی و مدیریت بحران نپرداخته و تکالیف مجریان را به طور دقیق مشخص نکرده است.
عباسی در پاسخ به اینکه آیا مدیریت شهری برای آگاهی رسانی عمومی در زمینه لزوم همراهی شهروندان در فرایند ایمن سازی فضا‌های شهری تهران امکان نقش آفرینی کردن دارد بیان کرد: مدیریت شهری در آگاهی رسانی عمومی در این زمینه می‌تواند نقش موثری داشته باشد. علاوه بر این اقدام‌های حوزه اجرایی هم باز بر عهده مسوولان شهرداری و شورای شهر قرار دارد و از این جنبه هم فرصت و امکان نقش آفرینی و اثرگذاری در این زمینه فراهم است.   انتهای پیام/ برچسب ها: مهدی عباسی شورای شهر تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مهدی عباسی شورای شهر تهران مدیریت بحران مدیریت شهری شهر تهران شورای شهر ایمن سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از ۶۵۰ هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علیرضا فلاحی در مراسم تودیع و معارفه معاون پشتیبانی بنیاد مسکن خراسان رضوی با اشاره به اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در دوره جدید ریاست بنیاد مسکن، تسهیلات و سهمیه وام‌های سالانه طرح ویژه‌ای که از سال 1384 به تعداد 200 هزار واحد بود، برای اولین بار به 350 هزار واحد افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: ما با ارتباطات خوبی که با مجموعه وزارت راه و شهرسازی داریم توانستیم برای اولین بار بحث الحاق زمین‌های محدوده شهرها به روستاها را شکل دهیم، از همین رو با توجه به تعهداتی که دولت سیزدهم دارد و قانون 4 میلیون واحد مسکونی که قرار است در 4 سال اتفاق بیفتد، در حال حاضر یک میلیون قطعه زمین در حال آماده‌سازی است که کار بیش از 650 هزار قطعه انجام شده و مابقی آن ظرف چند ماه آینده اتفاق می‌افتد.

فلاحی با بیان اینکه بنیاد مسکن همچون گذشته همواره در کنار مردم است تا مشکل مسکن آنان را حل کند، افزود: ماموریت دیگر ما بحث مسکن محرومین است، از همین رو با توجه به اینکه سازمان ملی زمین بخشنامه ای در سنوات گذشته ابلاغ کرده و محدودیت برای بنیاد ایجاد شده بود، آن دستورالعمل منحل و مقرر شد زمین 50 هزار واحد مسکن برای محرومین را تامین کنیم و امسال این سهمیه نزدیک به 17 هزار واحد است که در دستور کار قرار گرفته است.

افزایش میانگین ساخت سالانه مسکن شهری از 3 هزار به 30 هزار واحد

معاون پشتیبانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:مسئله مهم دیگر بنیاد مسکن را بحث مسکن شهری ذکر کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه ما درآمد هزینه هستیم، در کنار سیاست‌های کاری خود باید مسکن شهری را فعال کنیم، در واقع میانگین سالانه مسکن شهری تعداد 3 هزار واحد بود که امسال با تفاهم نامه‌های انجام شده قرار است این میزان به 30 هزار واحد برسد، از همین رو اقداماتی در حوزه مسکن شهری در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ما بیش از 70 درصد از واحدهای مسکونی روستاها را با کمک همکارانمان در کشور و اداره ثبت سند دار کردیم و در یک برنامه مشخص شده که توسط حوزه معاونت عمران روستایی اتفاق می‌افتد، مشکل سند واحدهای باقیمانده نیز بر طرف خواهد شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • تخلیه ناشی از آبگرفتگی‌ منازل و معابر شهری اصفهان با ۱۰۰ تیم عملیاتی
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • وضعیت عجیب در پایتخت؛ شکل‌گیری محل جدید برای کاسبی مردم! +تصویر