Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر ابوالفضل باقری فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص موضوع کاهش تعهدات افرادی که با استفاده از ظرفیت ۳۰ درصدی مناطق محروم که به صورت بومی در رشته های علوم پزشکی پذیرفته شده اند، گفت: این موضوع مصوبه مجلس شورای اسلامی است.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که بر اساس این ظرفیت در مناطق محروم پذیرفته شده اند تعهد داده اند که این افراد سه برابر مدت تحصیل در منطقه محروم باید بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما واقعیت این است که یک دانشجوی پزشکی ۷ سال تحصیل می کند و ۲۱ سال در منطقه محروم بماند، عملا این فرد فرسوده می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: این مسئله باعث شده است کسانی که اکنون قبول شده اند هم به هر دلیل به این تعهد تمکین نمی کنند. در یک بخش قانون آمده است که پس از گذراندن نیمی از تعهدات می توان برای تخصص اقدام کرد. بنابراین این میزان تعهد هم موجب عدم ارتقاء افراد می شود و هم اینکه زمان تعهد طولانی است.

وی اظهار داشت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه در تلاش هستند که بتوانند زمان تعهدات را تقلیل دهند و یکسری تسهیلاتی بدهند. اگر این قانون همچنان ادامه داشته باشد در آینده نزدیک کسی این سهمیه را انتخاب نمی کند.

باقری فرد اضافه کرد: موضوع چند جانبه است و باید همه جوانب آن را در نظر گرفت، بخصوص که ممکن است تا اندازه ای از عدالت آموزشی دور باشد ولی باید تمهیدات و تسهیلاتی دیده شود که هم افرادی که سهمیه منطقه محروم را انتخاب می کنند کمتر با مشکل مواجه شوند و هم از عدالت آموزشی دور نباشد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: با توجه به اینکه موضوع سهمیه مناطق محروم قانون مجلس است، باید از سوی مجلس تغییر کند.

کد خبر 5444615

منبع: مهر

کلیدواژه: مناطق محروم دانشگاه های علوم پزشکی آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی سهمیه کنکور وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی آموزش حضوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی عتبات عالیات ازدواج دانشجویی دانشگاه ها معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت حکم انتصاب پیمان صالحی مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر قهرمانی امروز پنج‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در مرکز بخش «میربگ» برپا می‌شود.

وی گفت: بیمارستان صحرایی شهدای عملیات حاج عمران به مناسبت هفته سلامت با حضور متخصصان و پزشکانی در رشته‌های قلب، چشم‌پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، اعصاب و روانپزشکی، زنان و زایمان، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی و با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت شهرستان بخشداری «میربگ» و هلال‌احمر در روز جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه برپا می‌شود.

فرماندار دلفان، ادامه داد: همچنین خدماتی مانند رادیولوژی، بینایی‌سنجی، تغذیه روان‌شناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت، داروخانه ارائه می‌شود.

کد خبر 6088434

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی