Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکیان داشتن صداقت در گفتار و رفتار را ضروری دانست و در خصوص در خصوص حواشی ایجاد شده درخصوص اتوبان تبریز - سهند ، گفت: دولت ۴۰ درصد هزینه پروژه اتوبان تبریز- سهند را پرداخت کرده است و بقیه از طرف سرمایه گذاری صورت گرفته است و باید از طریق پرداخت عوارض تامین می‌شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مسعود پزشکیان در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  اگر بخش خصوصی برای احداث این مسیر پیشگام نمی‌شد، این پروژه سالها بعد نیز به اتمام نمی‌رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در تمام بزرگراه‌های مشارکتی، سهم سرمایه‌گذار از طریق پرداخت عوارض تامین می‌شود  و این پروژه نیز مستثنی نیست.

وی پرداخت سهم بخش خصوصی از سوی دولت را یکی از راهکارها رفع مشکل دریافت عوارض در این مسیر عنوان کرد و گفت: قبول دارم به دلیل مشکلات اقتصادی، پرداخت عوارض برای اغلب ساکنان شهر جدید سهند سنگین است و تنها راهِ رایگان شدن این مسیر یا کاهش میزان عوارض، پرداخت سهم بخش خصوصی از سوی دولت است.

وی خاطر نشان کرد: باید به این نکته توجه کرد که احداث و توسعه‌ی راه‌های مواسلاتی ، یکی از مهمترین ارکان توسعه است و با افتتاح این اتوبان، ارزش واحدهای شهر سهند افزایش یافته و این واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد.

پزشکیان گفت: احداث این اتوبان در سال ۸۷ شروع شده بود و در سفر رییس جمهور وقت  به استان مصوب شدکه این پروژه را دوساله تمام کنند !! اما نشد و در حد شعار ماند

وی متذکر شد: در شرایط کنونی تنها راه اجرای پروژه‌های مهم در کشور، حمایت از سرمایه‌گذران بخش خصوصی و نیز سرمایه گذراران خارجی است اما در این بین نباید با رفتار و گفتارمان سرمایه گذار را فراری دهیم.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گروه سیاسی خبرگزاری برنا مسعود پزشکیان بخش خصوصی دولت مشکلات رییس جمهور تبریز بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در دیدار با جامعه روحانیت لرستان با ابراز خرسندی از دیدار با جامعه روحانیت استان، اساتید و رؤسای حوزه‌های علمیه و نمایندگان روحانیت در دستگاه‌های اجرایی و خاصه نماینده معظم ولی‌فقیه در استان به ظرفیت جامعه روحانیت، ظرفیت‌های مادی و طبیعی استان و قابلیت مردم اشاره کرد و اظهار داشت: پیشنهادها ارائه شده توسط روحانیت معظم در این جلسه را مخلصانه می‌پذیرم.

وی تصریح کرد: اولین مسئله داشتن مبانی فکری است که اشراف بر اقدام دارد و اگر مبانی فکری ما مشخص نباشد اقدام ما ناصحیح است .

استاندار لرستان، افزود: دیدگاه بنده رسیدن به یک حکمرانی قدرت محور مبتنی بر اراده مردم است، من معتقدم اگر بتوانیم شناخت لازم و چیدمان خوبی داشته باشیم قابلیت ایجاد و با چیدمان صحیح قابلیت‌ها، قدرت تولید می‌شود.

شفقت، تصریح کرد: توسعه کشاورزی، بهره‌برداری از معادن و گسترش صنعت گردشگری از جمله ظرفیت‌های مهم لرستان است که باید موردتوجه قرار گیرد و لازم است از فرهنگ گردشگری با رویکرد قرآنی محافظت شود.

وی گفت: اگر قرار است به جایگاه تمدن اسلامی و امت اسلامی که زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است برسیم نیاز به یک بازنگری اساسی در ساختار اداره کشور داریم تا رشد همه‌جانبه فراهم شود و جامعه روحانیت با اندیشه‌ورزی، مقدمات رسیدن به دولت اسلامی را فراهم کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه دبیرخانه تأمین مالی برای حمایت از سرمایه‌گذاران در تهران تشکیل شده است، گفت: تاکنون با ده‌ها سرمایه‌گذار تماس گرفته‌ایم تا در بخش‌های دولتی و عمومی در لرستان سرمایه‌گذاری کنند.

شفقت، تصریح کرد: باید پیشرفت را به‌عنوان یک مسئله جدی در نظر بگیریم و از روحانیت محترم انتظار می‌رود ازآنجاکه هدف اصلی تربیت و کمال انسان است و بخشی از این مهم بر عهده آموزش‌وپرورش و سایر بخش‌های دولتی است اما مردم هنوز به روحانیت وفادار هستند و باید از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد و با گسترش مسجد محوری طرحی ارائه دهیم تا متناسب با رشد فن آوری به رشد معنوی انسان افزوده شود.

وی افزود: اولین و بالاترین قدرت تولیدی، نیروی انسانی است که مغفول مانده و لازم است به این منظور تعلیم‌وتربیت را دریابیم؛ زیرا نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد.

کد خبر 6093634

دیگر خبرها

  • ادامه رایزنی شورای شهر بیرجند درباره برج ۴۶ طبقه ارتش
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد