Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@21:42:56 GMT

درخواست عاجزانه از سرخابی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۵۹۲۴

درخواست عاجزانه از سرخابی‌ها

آدم باورش نمی‌شود فوتبال ایران با این سطح کیفی نازل، این همه سروصدا و قیل‌وقال داشته باشد. رسما دارند به جوسازی و شلوغ‌کاری اصالت می‌دهند و ابایی ندارند از این که با این کارها امتیاز بگیرند. این که داربی تهران است و حساسیت بالایی دارد، در لیگ برتر تیم‌هایی داریم که دستیار «شلوغ‌کن» روی نیمکت دارند.

به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: «لیگ برتر فوتبال ایران، بیانیه‌خیزترین فصل تاریخش را پشت سر می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخصوصا در مورد دو قطب سنتی فوتبال ایران یعنی پرسپولیس و استقلال، از اول فصل به‌ طور پیوسته شاهد صدور بیانیه‌های تند و تیز از سوی دو تیم بودیم. روندی که حالا و در فاصله یک هفته به داربی برگشت پایتخت، بدتر و تندتر هم شده است. بدون اغراق عرض کنیم که این روزها حتی یک ساعت هم بدون صدور بیانیه از سوی یکی از طرفین پشت سر گذاشته نمی‌شود. حالا یا بیانیه است یا در قالب مصاحبه‌های تند و خشمگینانه ظاهر می‌شود. شکر خدا چیزی هم که دو تیم زیاد دارند، مقام رسمی و مسئول و مربی و مدیر و پیشکسوت است. سرپرست اینها حرف می‌زند، مربی آنها جواب می‌دهد. دستیار اینها ادعا می‌کند، مدیرعامل آنها واکنش نشان می‌دهد. بیانیه‌های رسمی هم که به خشن‌ترین شکل ممکن در جریان هستند و رسما رنگ و بوی توهین و تهدید و تحقیر به خود گرفته‌اند.

انشا ۲۰، فنی چند؟

خدا را شکر نمره انشای مسئولان پرسپولیس و استقلال عالی است و آنها سعی می‌کنند از ادبیات توفانی و ممتاز در بیانیه‌های خود استفاده کنند اما پای عمل که به میان می‌آید کمیت آقایان می‌لنگد. کاش توانایی‌های فنی تیم‌های ایرانی هم به اندازه فصاحت و بلاغت آنها در انشانویسی بود. درست است که پرسپولیس و استقلال همین حالا هم بالای جدول هستند و برای قهرمانی می‌جنگند اما سخت است کارشناس منصفی بیابید که عملکرد فنی آنها را به‌ طور کامل مورد تایید قرار بدهد. این بالانشینی، بیشتر ناشی از ضعف اساسی لیگ امسال است، وگرنه آخرین کری‌خوانی بین‌المللی سرخابی‌ها این بود که کدام‌شان از الهلال کمتر گل خوردند! سطح کیفی خیلی از مسابقات امسال چندان چنگی به دل نزده و این مساله مخصوصا در داربی‌های تهران به اوج خود رسیده است. دو داربی آخر پایتخت که یکی در جام حذفی و دیگر در دور رفت این فصل برگزار شد، کلا با سه ضربه داخل چارچوب از سوی سرخابی‌ها همراه بوده و شاهد روییدن هیچ گلی در جریان بازی نبوده‌ایم.

بیچاره داور

این که روند صدور بیانیه‌ها و خشونت کلامی طی روزهای اخیر این‌ قدر شدت گرفته، قطعا به خاطر آن است که سرخابی‌ها از حالا داور داربی تهران را تحت تاثیر قرار بدهند. در آخرین پنج‌شنبه قرن، یکی از حساس‌ترین شهرآوردهای پایتخت برگزار خواهد شد. با توجه به فاصله نزدیک سرخابی‌ها در صدر جدول، این بازی می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در معادلات قهرمانی داشته باشد. به همین خاطر هم فضاسازی دو باشگاه برای تحت تاثیر قرار دادن داور شهرآورد آغاز شده است. استقلالی‌ها قطعه فیلمی مربوط به خطای پنالتی نادیده گرفته شده وحید امیری روی مهدی قائدی در داربی سال گذشته را منتشر کرده‌اند و پرسپولیسی‌ها هم روی سریال پنالتی‌های رکوردشکن استقلال در این فصل از مسابقات مانور داده‌اند. همه اینها به خاطر این است که داور بینوای داربی برگشت، اگر در یک موقعیت پنجاه - پنجاه قرار گرفت و نمی‌دانست چه تصمیمی بگیرد، تحت تاثیر این جنجال‌ها به نفع تیمی سوت بزند که عصبانی‌تر بوده و بیانیه‌های تندتری صادر کرده است!

اصلا آدم باورش نمی‌شود فوتبال ایران با این سطح کیفی نازل، این همه سروصدا و قیل‌وقال داشته باشد. رسما دارند به جوسازی و شلوغ‌کاری اصالت می‌دهند و ابایی ندارند از این که با این کارها امتیاز بگیرند. این که داربی تهران است و حساسیت بالایی دارد، در لیگ برتر تیم‌هایی داریم که دستیار «شلوغ‌کن» روی نیمکت دارند. همه هم آنها را می‌شناسند و ماموریت‌شان فقط این است که با داد و بیداد و خشم و اعتراض، روی داور مسابقه اثر بگذارند. هزینه‌اش مگر چقدر است؟ هیچ! نهایتا یک کارت زرد به دستیار یا بدنساز و مربی گلرها یا مسئول رسانه‌ای تیم داده می‌شود که هرگز قدرت بازدارندگی ندارد. در عوض با این داد و فریادها می‌شود در یک لحظه مهم روی داور مسابقه تاثیر گذاشت.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: داربی98 فوتبال ایران سرخابی ها بیانیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ژاله معماری، عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) در یک گفتگوی رادیویی درباره چالش‌های ورود باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی اظهار كرد: فرآیند خصوصی‌سازی موانع زیادی دارد و تنها مختص باشگاه‌ها نیست. در سایر كشورها نیز این چالش‌ها وجود دارد. متأسفانه در ایران خصوصی‌سازی به تعویق افتاده در حالی که چالش خصوصی‌سازی در همه صنایع وجود دارد.

معماری در این باره ادامه داد: امروز با توجه به فشارهای AFC و تعویق ایجاد شده در آن، خصوصی‌سازی باشگاه‌ها تنها راه ممكن بود. باید به بعد از این فكر كرد چرا كه در شرایط موجود خصوصی‌سازی بهترین راه‌حل بوده است. خصوصی‌سازی نسخه‌ای بوده كه با شرایط موجود حداكثر همخوانی را دارد.

هلدینگ خلیج‌فارس و بانک‌ها تخصص كافی برای مباحث مالی و ترازنامه‌ها را دارند. اما بقای تیم‌ها در بازی‌های آسیایی و توقعات هواداران، مورد نگرانی است و باید فكر خوبی برای آن موارد كرد تا كمترین آسیب وارد شود و فرآیند انتقال و افزایش سهم بازار انجام شود. امید می‌رود با تقویت فعالیت‌های اقتصادی این ۲ باشگاه شرایط خوبی را شاهد باشیم.

معماری با اشاره به انتقال‌های مشابه در سایر كشورها خاطرنشان كرد: خصوصی‌سازی بسیار حساس است و با توجه به جمعیت فوتبال دوست ایران باید مراقبت بیشتری از آن صورت گیرد تا به تدریج هلدینگ‌ها و بانک‌ها بتوانند سهام را وارد فرابورس كرده تا به سوددهی برسد و سهم هواداران بیشتر شود و به ۵۱ به ۴۹ برسیم. كسانی كه برای این نسخه تصمیم‌گیری كردند، به همه شرایط آن واقف بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشكده تربیت‌بدنی دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به پیش‌بینی موانع این مسیر گفت: دولت باید بخش خصوصی را حمایت كند و منابع درآمدی حق پخش و قانون کپی‌رایت نیز برای باشگاه‌ها فراهم شود. توجه بخش خصوصی در قسمت تربیت بازیكنان و خریدوفروش آنها قرار دارد و باید مراقب بود توسعه ورزش در اولویت‌های بعدی قرار نگیرد. البته در همه دنیا این‌گونه است و به همین دلیل دولت با حساسیت بالایی خصوصی‌سازی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • درخواست بایرن از هواداران: همه قرمزپوش باشید!‏
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • یک‌چهارم نهایی بعد از 20 سال بدون سرخابی‌ها!
  • ماجراجویی تراکتور و سپاهان بدون حضور سرخابی ها؛ جامی برای فرار از بحران و انتقاد
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • تکرار یک اتفاق بعد از ۱۹ سال با حذف سرخابی‌ها
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟