Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شاکری در ششمین کنگره سراسری جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی که به صورت مجازی برگزار شد، اظهار داشت: انتخابات شورای مرکزی رهپویان از مصادیق چرخش نخبگان، آموزش رسم میدان داری و مدیریت کار تشکیلاتی برای اعضای جدید آن محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری برنا، دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه عنصر نظم یکی از دلایل اثبات لزوم کار تشکیلاتی است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی، براساس اعتقاد به نظم و منسجم شدن بر گرد شعارها و آرمان هایش شکل گرفت ولی در حال حاضر بیشتر و دقیق تر و هوشمندانه تر از ابتدای انقلاب به کار تشکیلاتی و نظم در عرصه سیاسی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با با بیان اینکه در قبل از انقلاب تشکل های انقلابی، تنها یک میدان مبارزه یعنی مقابله با عنصری مثل پهلوی داشتند افزود: در حال حاضر با توجه به نزدکتر شدن انقلاب به آرمان هایش، کار تشکیلاتی ضرورت بیشتر پیدا می کند و صورت مسایل پیش روی آن نیز بسیار بیشتر از گذشته شده است.

شاکری افزود: اگر می خواهیم در عرصه بین الملل به تمدن اسلامی برسیم، باید تشکل های انقلابی بسیاری از نظامات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و بین الملی را بیاموزند و بر این موضوعات مسلط و سپس غلبه پیدا کنند.

دبیر کل جمعیت جانبازان تاکید کرد: تشکل های انقلابی باید با ارائه برنامه های در حوزه حکمرانی، جمهوری اسلامی را به نقطه ای برسانند که علاوه بر اداره مناسب جبهه مقاومت و محرومین در جهان، بر نظامات استکباری جهان و ائتلاف‌‌های خودساخته غربی نیز غلبه کند و در صورت غلبه بر این نظامات فساد است که جمهوری اسلامی به نقطه ظهور خواهد رسید.

وی در ادامه به فعالین سیاسی توصیه کرد که افق نگاه خودشان را از دهه های گذشته به سمت افق های جدید ببرنند، و بر اساس آن فعالیت سیاسی و انتخاباتی داشته باشد.

شاکری افزود: فعالین سیاسی و تشکل های انقلابی باید متناسب با افق های پیش رو، تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی برای کادرسازی در عرصه داخلی و بین المللی و حتی مطالعه ساختارهای کارآمد و تولید گفتمان‌های جدید را مورد توجه ویژه قرار بدهند

دبیر جمعیت جانبازان تصریح کرد: مقام معظم رهبری در طی بیست سال گذشته حدود شصت گفتمان را مطرح کردند، که تشکل های انقلابی علی رغم برخی فعالیت ها و موفقیت ها در تحقق گفتمان های رهبری نتوانسته اند موفقیت مناسبی کسب کرد و اینک جبهه تحول خواهان باید میدان دار و خط مقدم این گفتمان ها باشد و آرایش جدید به خود بگیرد.

شاکری افزود: تشکل های انقلابی نسبت به آنچه باید باشند و با میدان و نظام مسایل و چالش ها و گفتمان های که در داخل و حارج از ایران در مقابل او قرار گرفته؛ فاصله دارد و باید این فاصله را کاهش داد.

وی در پایان نیز تاکید کرد که تشکل های انقلابی با برنامه ها و طرح های جدید و عملیاتی از ظرفیت مناسبی که در دولت، مجلس و قوه قضاییه و اقتدار شکل گرفته استفاده کنند و جمهوری اسلامی را به سمت افق های بالاتر ببرند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات انقلاب اسلامی تمدن جهان نخبگان تشکل های انقلابی انقلاب اسلامی کار تشکیلاتی گفتمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • هنرمند انقلابی در راستای توحید الهی گام برمی دارد
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان