Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:21:48 GMT

تکنیک‌های موفقیت و کارآفرینی دانش آموزان

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۶۴۳۸

تکنیک‌های موفقیت و کارآفرینی دانش آموزان

به گزارش خبرنگار مهر، صادق پاسبان صبح شنبه در سومین جلسه طرح ایران گشت با اشاره به اهمیت فعالیت مفید در دنیای مجازی بیان کرد: متأسفانه در حال حاضر خلأ بین دانشجویان و صنعت وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند و مدیرعامل شرکت دانش بنیان دانشجو یار با بیان اینکه در حال حاضر افراد انتظار دارند بعد از فارغ‌التحصیلی وارد بازار کار شود، اظهار کرد: در اکثر مواقع مهارت‌هایی که دانشجو در دانشگاه برای ورود به بازار کار می‌آموزد، برای رسیدن به هدفش کفایت نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در راستای پوشش این خلأ مجموعه‌ای در حوزه آی تی راه اندازی کرده‌ایم، گفت: در این مجموعه با ارائه آموزش‌های مهارت محور، راه دانشجویان را برای ورود به بازار کار تسهیل می‌شود.

پاسبان با اشاره به اهمیت دنیای دیجیتال، بیان کرد: در حال حاضر در قرنی زندگی می‌کنیم که تکنولوژی و کامپیوتر شکل کسب و کارها را تغییر داده است.

وی با بیان اینکه انقلاب IT در حال شکل‌گیری بوده که اینترنت را از سطح کامپیوتر فراتر می‌برد، گفت: با این انقلاب تمام اشیا اطراف می‌توانند به اینترنت جهانی متصل شوند.

پاسبان با بیان اینکه برخی شرکت‌ها تلاش دارند دنیا را از فضای دو بعدی اینترنت به دنیایی سه بعدی تغییر دهند، گفت: متأسفانه جای تکنولوژی لازم در آموزش‌های آکادمی مدارس و دانشگاه‌ها خالی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند از تولید محتوای آموزشی برای ورود به بازار کسب و کار خبر داد و افزود: متأسفانه خانواده‌ها اشتغال را تنها در دستگاه‌های دولتی می‌دانند که نگرشی اشتباه است.

پاسبان با بیان اینکه دانش‌آموز بعد از فارغ‌التحصیلی با دولتی اشباع شده از اشتغال مواجه می‌شود و نمی‌تواند استخدام شود، افزود: در چنین شرایطی برای یک نفر نیرو در استخدامی‌های دستگاه‌های دولتی، صدها متقاضی شرکت می‌کنند.

وی ادامه داد: این در حالی است که دانش‌آموز برای ورود به بازار کار می‌تواند از گزینه‌هایی مانند کارگری، خویش‌فرما، کارفرما، کارمند و سرمایه گذاری هم استفاده کند.

وی با بیان اینکه در بسیاری از مواقع با کارمندی یا کارفرمایی نمی‌توان درآمد خوبی داشت اما می‌توان با سرمایه گذاری اندکی، طی یک سال درآمد بالایی کسب کرد، افزود: یک فرد برای ورود به بازار کار باید همزمان در دو جنبه فردی و کسب و کاری رشد کند.

پاسبان با اشاره به اهمیت تهیه و تولید وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌های موبایل با استفاده از برنامه نویسی بیان کرد: مهارت‌های اعتماد به نفس؛ خودباوری، عزت نفس و مهارت‌های ارتباطی در محیط کسب و کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی کسب مهارت‌های تیمی را یکی از مهم‌ترین موارد لازم برای ورود به بازار کسب و کار دانست، اظهار کرد: همچنین مهارت‌های سخنرانی، فروش و بازاریابی، زبان انگلیسی از دیگر مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کسب و کار است.

پاسبان با بیان اینکه باید در گام اول اشتغال تکنیک‌های هدف گذاری را بیاموزیم، افزود: ارتقا مهارت‌های فردی، برنامه‌ریزی و مدیریت کارهای های روزانه لازمه رسیدن به هدف است.

وی افراد باید شغل را بر اساس علاقه خودشان انتخاب کنند، گفت: انتخاب شغل بر اساس علاقه خانواده و جامعه اثربخش نخواهد بود.

پاسبان مطالعه روتین روزانه را راه موفقیت دانش آموزان دانست، گفت: این امر باعث دریافت ایده‌های نو برای ورود به بازار کسب و کار می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه کسب و کارهای مجازی و اینترنتی به مکان و زمان خاصی محدود نمی‌شود، افزود: همچنین کسب و کار اینترنتی می‌تواند ۲۴ ساعته بوده و فرد می‌تواند در دیگر شهرها و کشورها هم شعبه بزند.

کد خبر 5444741

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی بیرجند دانشگاه بیرجند بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا خطبه های نماز جمعه سفر استانی گردشگری عکس استانها جهاد تبیین ایلام اردوهای راهیان نور شیوع کرونا مشهد تبریز برای ورود به بازار کسب و کار برای ورود به بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد

در جلسه هم‌اندیشی هیئت امنای بازار اصفهان با شهردار و فرماندار اصفهان بازاریان ۲۰ درخواست خود را از دستگاه‌های اجرایی مطرح کردند و مقرر شد از امروز اطلاع‌رسانی‌های لازم برای‏‬ ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ها به بازار اصفهان انجام شود و این طرح ازهفدهم اردیبهشت سال جاری عملیاتی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نخستین جلسه هم‌اندیشی هیئت امنای بازار اصفهان با شهردار و فرماندار اصفهان امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در تالار شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد.

شورای بازار به رفع مشکلات بازاریان کمک خواهد کرد

مصطفی نباتی نژاد رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه اظهار کرد: رؤیای ما آن است که بازار مانند یک مجتمع تجاری خصوصی عمل کند و کلیه امور جاری بازار از جمله دخل و خرج، نظافت و امنیت توسط خود بازاریان انجام شود اما تا آن زمان شهرداری اصفهان به آن‌ها کمک خواهد کرد.

وی تاکید کرد: اگر بازار شورا داشته باشد، می‌تواند موضوعات خود را پیش ببرد و مشکلات خود را رفع کند؛ علاوه بر آن دستگاه‌های اجرایی نیز برای پیگیری برنامه‌های بازار می‌توانند به شورا مراجعه کنند.

بودجه مرمت بازار در سال جاری ۵ برابر سنوات گذشته شد

محمدعلی ایزدخواستی مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان در این جلسه اظهار کرد: در ۳۰ سال گذشته موضوع رسیدگی و حضور در بازار به صورت بسیار جدی مطرح بوده است؛ اما امسال این موضوع به صورت ویژه‌تری در دستور کار قرار گرفت به طوری که با همکاری میراث فرهنگی ۱۰ جبهه فعال شد و امسال بودجه مرمت بازار به بیش از ۵ برابر بودجه سنواتی گذشته رسید.

وی با اشاره به بازارهای پراکنده‌ای که در سطح شهر وجود دارد، از آغاز فعالیت در خصوص مرمت بازار از ابتدای تابستان سال جاری خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های حفاظتی و تصویر برداری مهندسی در دستور کار است تا هرآنچه در بازار اصفهان وجود دارد، ثبت شود.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به زحمات کارکنان سازمان نوسازی و بهسازی ابراز کرد: تلاش همکاران ما در شب‌ها و روی بام‌ها بوده و در چشم نیست.

فرهنگسرای بازار راه‌اندازی می‌شود

میثم بکتاشیان مدیر احیای بافت‌های تاریخی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده شهرداری اصفهان در ادامه اظهار کرد: پیرامون نکات فرهنگی بازار مشورت‌های زیادی انجام شده است و در مباحث فرهنگی همکاری لازم را انجام خواهیم داد؛.

مدیر احیای بافت‌های تاریخی و بازآفرینی بافت‌های فرسوده شهرداری اصفهان یادآور شد: به زودی طبق پیگیری ها در خصوص تأمین مکان فرهنگسرای بازار اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

هر بازاری یک آتش نشان / ‏‬بازار یکی از نقاط قرمز آتش نشانی اصفهان است

محمدمهدی مقدس‌زاده سرپرست سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان نیز یکی از خطرناک‌ترین نقاط قرمز آتش نشانی را بازار اصفهان دانست و اظهار کرد: بازار اصفهان به خاطر وسعت، قدمت و ثبت جهانی برای ما دغدغه است.

وی افزود: انبارها و موادی که در بازار اصفهان وجود دارد، موجب این دغدغه مندی شده تا برنامه‌های ویژه ایمنی را برای آن در نظر بگیریم اما باید فراموش نکنیم که روزها به دلیل شلوغی بازار امکان تردد ماشین‌های آتش نشانی در بازار وجود ندارد به ویژه اینکه شاهد سد معبر هم باشیم.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی شهرداری اصفهان عنوان کرد: لازم است در بازار سیستم‌های اعلام حریق نصب شود تا اطفای حریق در ثانیه‌های ابتدایی حریق انجام شود.

وی با تاکید بر قدمت بازار و لزوم نوسازی آن، گفت: هر بازاری می‌تواند یک آتش نشان باشد بنابراین لازم است بازاریان آموزش‌های لازم را برای مقابله با هر نوع حریق ببینند.

مرگ خاموش در انتظار اقتصاد اصفهان است

عباسعلی عباسی، رئیس هیئت امنای بازار اصفهان نیز با بیان اینکه دغدغه ما نه‌تنها بازار اصفهان، بلکه شهر اصفهان است، اظهار کرد: در حال حاضر شاهد هستیم که مرگ خاموش اقتصاد در اصفهان رخ می‌دهد؛ اصفهان در مقابل قم مانند خمینی شهر در برابر اصفهان شده است.

وی ادامه داد: ابتدا آب اصفهان را بردند و حالا پول اصفهان را می‌برند؛ شهری که در پرداخت مالیات دومین است، اما به‌لحاظ برخورداری از امکانات در رده هفتم یا هشتم قرار گرفته است و این حق اصفهان به عنوان شهر دارالمومنین نیست.

رئیس هیئت امنای بازار اصفهان اضافه کرد: حق اصفهان نیست که در تهران نسبت به آن کم‌توجهی شود؛ چه اتفاقی قرار است در اصفهان بیفتد؟ از مسئولان شهری تقاضا داریم به این امر ورود پیدا کنند و اجازه ندهند پول از اصفهان برده شود، مرگ خاموش در انتظار اقتصاد اصفهان است.

وی با بیان اینکه بازار یک رکن اقتصادی است و هنرمندان صنایع دستی و فرهنگی و اجتماعی و مذهبی در آن فعال هستند، به ۲۰ مورد از مشکلات بازار که در صحن شورا مطرح شد اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات بازار اصفهان اتباع هستند؛ اگر قرار است اتباع در کشور ما کار کنند باید ساماندهی شوند؛ این طور نباشد که وقتی نیروی کار کم است از اتباع استفاده کنیم تا جایی که بازار ما را اشغال کنند.

عباسی ادامه داد: امروز بازار اصفهان به گونه‌ای در آمده که وقتی وارد آن می‌شویم احساس می‌کنیم که به بازار کشور همسایه ورود کرده‌ایم؛ پروانه کسب از آن بازاریان است اما اتباع در آن فعالیت می‌کنند و لذا از مدیریت شهری تقاضا داریم سفره اتباع را در بازار جمع کنند.

۲۰ درخواست هیئت امنای بازار اصفهان از دستگاه‌های اجرایی / ‏‬ ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ها به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت

اعضای حاضر از نیروهای نظامی و امنیتی گرفته تا مسئولان شهری و بازاریان در این جلسه بر همکاری برای رفع مشکلات بازار اصفهان و بازاریان تاکید و اعلام آمادگی کردند.

در این جلسه همچنین مقرر شد از هفدهم اردیبهشت برای جلوگیری از ورود موتورسیکلت‌ها به بازار اصفهان ممنوعیت به عمل آید؛ در این خصوص قرار است از امروز بنرها و تبلیغاتی برای آمادگی شهروندان و موتورسیکلت‌سواران در مبادی ورودی بازار نصب و اطلاع‌رسانی‌های لازم انجام شود.

به گزارش ایمنا، هیئت امنای بازار اصفهان به دستگاه‌های اجرایی و شهرداری اصفهان ۲۰ درخواست ارائه دادند.

تأمین مکانی برای دفتر هیئت امنای بازار، تسریع در آغاز طرح ممنوعیت ورود موتور سیکلت به بازار، تأمین پارکینگ در همه نواحی بازار و استفاده از ظرفیت پارکینگ‌های خصوصی و زمین‌های بلا استفاده به گونه‌ای که در اطراف بازار در ابتدای طرح هزینه‌ای برای پارکینگ اخذ نگردد، اطلاع رسانی وسیع و توزیع بروشور و بنر و ارسال پیامک و برگزاری رویدادهای فرهنگ شهروندی جهت اطلاع بازاریان، آغاز گام اول طرح مبارزه با سد معبر شامل اطلاع رسانی وسیع و خط کشی محدوده‌ای که کسبه مجاز به اشغال معابر عمومی هستند، تشکیل کارگروه تسهیل امور بازار با حضور نمایندگانی از میراث فرهنگی و شهرداری و ادارات خدماتی نظیر اداره گاز و گاهاً اداره آب، رفع قوانین متناقض صدور مجوز بین میراث و شهرداری که باعث سردرگمی کسبه شده است، جمع آوری کاسبان غیر ایرانی و بدون پروانه که مغازه‌ها را با قیمت‌های بالا کرایه کرده اند و موجب افزایش اجاره بها در بازار و همچنین ورود جنس قاچاق به بازار شده‌اند، جمع آوری تابلوها و تبلیغات ناهمگون و نازیبا از سطح بازار و ساماندهی سیما و منظر بازار و سیم‌های برق غیر استاندارد که خطر ایجاد حریق را افزایش داده است، جمع آوری نخاله‌های ساختمانی که طی چندین سال روی پشت بام بازار انباشته شده و موجب آسیب به سقف‌ها شده است، بازدید دوره‌ای ناودان‌ها که در هنگام بارندگی سقف بازار دچار آسیب نشود، از جمله مواردی بود که بازاریان بر آن تاکید کردند.

کد خبر 749097

دیگر خبرها

  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • مهارت و تکنیک‌های لوکاس برگوال، بازیکن 17 ساله سوئدی / فیلم
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال