Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی رسانه‌ها گزارش داده‌اند که دیروز ۸۰ تن از پناهجویان افغانستان که در کمپ مهاجرتی ابوظبی مستقر بودند، به افغانستان انتقال داده شدند.

این منابع گفته‌اند که برخلاف گذشته، این خارج ساختن داوطلبانه نه بلکه اخراج اجباری بوده است.

اخیرا صدها تن از پناهجویان افغانستانی در کمپ ابوظبی به خاطر توقف روند انتقال‌شان به آمریکا، دست به اعتراض و تحصن زده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پناهجویان می‌گویند شش ماه پس از تخلیه از افغانستان هنوز در بلاتکلیفی به سر‌می‌برند.

گفته‌ می‌شود که بیش از ۱۰ ‌هزار پنا‌هجوی افغانستانی در کمپ ابوظبی هستند.

پس از تسلط طالبان بر کابل، روند تخلیه اضطراری همکاران محلی نیروهای خارجی، نظامیان و مقام‌های پیشین و سایر افراد در معرض خطر آغاز شد و تا ۱۷ روز ادامه یافت. در این عملیات که با هرج‌و‌مرج فراوان، رسوایی و صحنه‌های رقت‌انگیز زیادی همراه بود حدود ۱۳۰ هزار نفر از افغانستان به خارج از کشور منتقل شده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: افغانستان کمپ ابوظبی پناهجویان افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان

سفیر روسیه در کابل گفته است قرار است یک محموله کمکی این کشور که شامل‌ ۵۳۶ تُن آرد ویتامین‌دار می شود، به شمال افغانستان انتقال داده شود.

دیمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در کابل گفت انتقال این محموله آرد در چهارچوب تحقق سهم اصلی این کشور در نهاد سازمان جهانی غذا (WFP) طی سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ صورت گرفته است.

این کمک در حالی صورت می‌گیرد که با روی‌کارآمدن طالبان در افغانستان، اکثریت مردم از گسترش فقر در کشور به‌شدت ابراز نگرانی می‌کنند.

در همین حال، بانک جهانی به‌تازگی گفته است چشم‌انداز اقتصادی افغانستان هنوز نامشخص است و خطر رکود حداقل تا سال ۲۰۲۵ وجود دارد.

به گفته این بانک، فقدان رشد تولید ناخالص داخلی همراه با کاهش راه‌های تامین مالی خارجی برای مخارج خارج از بودجه، تصویری تاریک از چشم‌انداز اقتصادی کشور ترسیم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • تمدید کارت ویژه مهاجرین افغانستانی
  • خون شریک ۲ + فیلم
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان