Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- بازبینی در فرایندهای تایید صلاحیت حرفه‌ای و کوتاه کردن زمان بررسی و اعلام نتایج تایید صلاحیت حرفه‌ای داوطلبان تصدی سمت مدیریت در نهادهای مالی از جمله اقدامات اصلاحی شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مادر(هلدینگ) مدیریت نظارت برنهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار بوده است.

مدیر نظارت برنهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار  درباره عملکرده یکساله این واحد نظارتی در حوزه نهادهای مالی خدمات‌دهنده در سال جاری، اظهار کرد: افزایش میزان دارایی قابل مدیریت با تعداد تحلیل‌گر و مدیر سبد کمتر در خصوص فعالیت سبدگردانی، تصریح به حضور تمام‌وقت مدیر سبد و تحلیل‌گر در شرکت انجام دهنده فعالیت سبدگردانی و اعلام ممنوعیت فعالیت اشخاص یاد شده در دیگر شرکت‌ها از جمله اقدامات یادشده بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا نوحی ادامه داد: اصلاح شرایط موسسین یا متقاضیان سهامداری نهادهای مالی شرکت های سبدگردان، مشاور سرمایه‌گذاری، پردازش اطلاعات مالی، رتبه‌بندی و گروه خدمات بازار سرمایه، تعمیم فضای تجاری به شرایط فضاهای قابل اجاره توسط سبدگردان، مشاور سرمایه‌گذاری و پردازش اطلاعات مالی در راستای تسهیل در شرایط تاسیس این نهادها از جمله سایر اقدامات بوده است.

او با در نظر قرار گرفتن اقدامات این واحد در راستای مقررات اصلاحی شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مادر(هلدینگ) عنوان کرد: فراهم شدن امکان انتشار اوراق بدهی با موضوع خرید سهام در شرکت‌های سرمایه‌گذاری و مادر (هلدینگ) و قرار گرفتن این موضوع، بازبینی در فرایندهای تایید صلاحیت حرفه‌ای و کوتاه کردن زمان بررسی و اعلام نتایج تایید صلاحیت حرفه‌ای داوطلبان تصدی سمت مدیریت در نهادهای مالی و بازبینی سامانه مربوط به تایید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهادهای مالی به منظور اطمینان از صحت ارسال پیامک به داوطلبان و تسریع در بررسی صلاحیت عمومی متقاضیان جزء اقدامات شایسته ای بود که در این حوزه انجام شد.

مدیریت نظارت برنهادهای مالی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مقررات اصلاحی صندوق‌های سرمایه‌گذاری تصریح کرد: تسهیل در راه‌اندازی و تمدید فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری از طریق حذف الزامات جذب حداقل تعداد سرمایه‌گذار در زمان پذیره‌نویسی یا تمدید فعالیت صندوق‌ها، اصلاح ابلاغیه شماره ۱۲۰۲۰۱۰۷ و فراهم شدن امکان تصدی سمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت با ساختار قابل معامله و مبتنی بر صدور و ابطال توسط مدیران صندوق‌ها از جمله موارد یادشده هستند.

به گفته این مقام مسئول، اصلاح نصاب‌های صندوق‌های FOF به گونه‌ای که این صندوق‌ها مجاز به سرمایه‌گذاری در هر صندوق تا ۲۵ درصد ارزش دارایی خود شدند و تا ۵۰ درصد دارایی نیز قابل سرمایه‌گذاری در صندوق‌های در اوراق بهادار با درآمد ثابت شد، لغو محدودیت عدم صدور واحدهای صندوق‌های مبتنی بر صدور و ابطال از طریق شعب بانک‌ها از دیگر موارد انجام شده در حوزه مقررات اصلاحی صندوق‌های سرمایه‌گذاری بوده است.

نوحی تعیین چارچوب برای صاحبان امضای مجاز معرف شده از طرف مدیران صندوق‌ها را از دیگر اقدامات اصلاحی صورت گرفته در حوزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری برشمرد و افزود: اقدام به منظور پیشگیری از تعارض منافع مدیر صندوق ناشی از سرمایه‌گذاری قابل توجه در سهام یک ناشر از طریق ممنوعیت صندوق‌ها (به استثنای صندوق‌های پروژ، جسورانه و خصوصی) در پذیرش سمت عضو هیئت مدیره در ناشران، فراهم شدن امکان احتساب کارمزد مبتنی بر عملکرد در صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی، الزام مدیران صندوق‌ها به پیاده‌سازی زیرساخت‌های لازم به منظور الکترونیکی شدن دریافت تاییدیه از متولی صندوق نیز از جمله سایر فعالیت‌های انجام شده است.

او با اشاره به اصلاح دستورالعمل نحوه انتخاب و فعالیت متولی در صندوق‌های سرمایه‌گذاری اذعان کرد: با این اقدام، امکان تاسیس صندوق‌های مبتنی بر صدور و ابطال با عمر نامحدود، سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی در واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت مجاز خواهد شد. همچنین در راستای صندوق‌های سرمایه‌گذاری، دستورالعمل تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار با درآمد ثابت، مختلط در سهام و در اوراق بهادار مبتنی بر کالا نیز در دستور کار این مدیریت قرار گرفت.

اعطای مجوز ۷۸ نهاد مالی جدید طی ۱۱ ماه سال ۱۴۰۰

این مدیر ارشد سازمان بورس با مروری بر تعداد مجوزهای صادر شده از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن ماه، بیان کرد: طی ۱۱ ماه سال ۱۴۰۰، در حوزه مادر (هلدینگ) ۷ مجوز جدید صادر شده است و تعدا مادر (هلدینگ) از ۹۸ به ۱۰۵ رسید. شرکت‌های سرمایه‌گذاری با افزایش ۸ نهاد مالی جدید از ۹۳ شرکت به ۱۰۱ شرکت رسیدند. همچنین، شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری با افزایش ۱۱ شرکت از ۱۹ به ۳۰شرکت رسیدند.

او ادامه داد: طی مدت یادشده، در حوزه شرکت‌های سبدگردان ۱۸ مجوز جدید اعطا شد و تعداد این نهادهای مالی از ۳۸ شرکت به ۵۶ شرکت رسید. بیشترین اعطای مجوز مربوط به صندوق‌های جدید بوده است. به بیانی دیگر، صندوق‌های سرمایه‌گذاری با ۴۲ مجوز جدید از ۲۷۱ شرکت به ۳۱۳ شرکت رسیدند. در مجوع از ابتدای سال جاری تا انتهای بهمن ماه، ۷۸ مجوز جدید صادر شد و تعداد نهادهای مالی از ۶۳۶ نهاد به ۷۱۴ نهاد رسید.

از توسعه تبادل الکترونیکی تا تدوین راهنمای اصول مدیریت ریسک؛ برنامه‌های آتی مدیریت نظارت برنهادهای مالی

مدیریت نظارت برنهادهای مالی در ارتباط با برنامه‌های سال آینده این واحد، گفت: توسعه تبادل الکترونیکی به‌منظور بررسی اصالت مدارک تحصیلی و تجربی داوطلبان متقاضی عضویت در هیئت مدیره نهادهای مالی، تدوین دستورالعمل حاکمیت شرکتی و کنترل‌های داخلی نهادهای مالی، تدوین راهنمای اصول مدیریت ریسک در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، تدوین رویه حسابداری صندوق‌های خصوصی و صندوق در صندوق، همکار اصلی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در ثبت اطلاعات دارندگان واحدهای سرمایه گذاری صندوق‌های سرمایه‌گذاری، بررسی تجمیع برخی از مجوزهای نهادهای مالی خدمات دهنده و تسهیل شرایط صدور مجوز آنها، تکمیل سامانه نظارتی شرکتهای ارائه دهنده خدمات سبدگردانی، تکمیل فرایند الکترونیک کردن ارائه درخواست و صدور مجوز نهادهای مالی و سایر موارد از جمله برنامه‌های مهم نظارت برنهادهای مالی است.

سنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوراق بهادار با درآمد ثابت صندوق های سرمایه گذاری شرکت های سرمایه گذاری تایید صلاحیت حرفه ای سرمایه گذاری سرمایه گذاری نهادهای مالی مجوز جدید انجام شد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»

رادیو صبا با برنامه‌ای جدید تحت عنوان «دخل و خرج» با موضوع مدیریت مالی بهتر مخاطبانش را همراه می‌کند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» عنوان یکی از برنامه‌های جدید این شبکه رادیویی است که در فضایی متفاوت مخاطبان را دعوت به مدیریت مالی می‌کند.

امیر اکبری، تهیه‌کننده و مجری این برنامه در توضیح «دخل و خرج» خاطرنشان کرد: امروزه با افزایش تورم و تغییر شرایط اقتصادی به خصوص افزایش هزینه‌های اقتصادی نمی‌توانیم براساس آنچه خواسته‌ ما هست و مد نظر داریم، خرج کنیم به همین دلیل ممکن است با مسائل مالی مواجه شویم که برای برطرف کردنشان نیاز داریم روش‌های مدیریت هزینه زندگی را بشناسیم.

وی ادامه داد: پول، عامل مهمی است که می‌تواند در خوشبخت بودن یا نبودن انسان‌ها موثر باشد و همه افراد به دنبال افزایش پول خود هستند تا بتوانند کارهایی را که دلشان می‌خواهد، انجام بدهند تا در نهایت احساس رضایت و خوشبختی کنند. ما در این برنامه به دنبال این نیستیم که به مردم بگوییم خرج نکنید و پس‌انداز کنید، این برنامه راهکارهای ساده‌ای برای ترک عادت‌های بد اقتصادی ارائه می‌کند تا با درآمدی که داریم زندگی خوبی داشته باشیم.

این برنامه‌ساز یادآور شد: در این برنامه مردم را به مشارکت‌های اقتصادی دعوت می‌کنیم و به آنها راهکارهایی پیشنهاد می‌کنیم تا با سرمایه‌های اندکی که دارند کسب و کار راه بیندازند و به دنبال کسب درآمد باشند.

به گزارش ایسنا، «دخل و خرج» در هر قسمت یک موضوع اقتصادی را بیان می‌کند و از نگاه‌های متفاوت به نقد و بررسی آن می‌پردازد و در پایان نظر کارشناسان اقتصادی و روانشناسی را پخش می‌کند.

«دخل و خرج» شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۸ به تهیه‌کنندگی و اجرای امیر اکبری از رادیوصبا پخش می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • سناتور آمریکایی: اقدامات اسرائیل در غزه قطعا نسل‌کشی است / حمایت مالی آمریکا متوقف شود
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف