Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر؛ حسن اسفندیار مدیر کل عملیات بین‌المللی و برنامه‌های بشردوستانه این جمعیت گفت: وزیر همبستگی اجتماعی مصر که در تدارک برگزاری نشست جهانی تغییرات اقلیمی ۲۰۲۲ در بندر شرم‌الشیخ این کشور است؛ با اشاره به تجربیات هلال‌احمر ایران برای مدافعه‌گری از آسیب‌دیدگان سوانح ناشی از گرم شدن زمین به دکتر پیرحسین کولیوند پیشنهاد کرد تجربیات هلال احمر در دو بخش پاسخگویی و پیشگیری از خشکسالی و سیل‌های با منشا تغییر اقلیم، تدوین و به عنوان راهکارهای عملی و منطقه‌ای در اختیار سران کشورهای جهان در نشست شرم‌الشیخ قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از عدم تحقق انتظارات فعالان محیط زیست و سران کشورهای بیشتر آسیب‌دیده از گرم شدن زمین در نشست جهانی COP۲۷ که آبان امسال در گلاسکو اسکاتلند برگزار شد؛ اکنون چشم جهان به بندر شرم شیخ در مصر است. میزبانان کنفرانس شرم‌الشیخ تلاش می‌کنند حضور نهادهای مردمی را بیشتر و تجربیات جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر را مدنظر قرار دهند. COP۲۷ قرار است از ۷ تا ۱۸ نوامبر ۲۰۲۲ مصادف با ۱۶ تا ۲۷ آبان ۱۴۰۱ برگزار شود.

مدیرکل عملیات بین‌الملل و برنامه‌های بشر دوستانه جمعیت هلال احمر توضیح داد: در ایران مسئولیت مواجه تغییرات اقلیمی و موضوعات زیست‌محیطی، سازمان محیط زیست است. اما هلال احمر به عنوان مسئول پاسخگویی به سوانح برای پیشگیری از سانحه احساس مسئولیت می‌کند و تاثیرات گرم شدن زمین همچون خشکسالی را بحران مستمر می‌داند که نیاز به تداوم امدادرسانی و مدافعه‌گری آسیب‌دیدگان از آن به خصوص در جنوب و جنوب شرقی ایران احساس می‌شود.

وی افزود: جمعیت هلال احمر ایران از سال ۲۰۱۰ اقدامات خود را با هدف کنترل سیل در مناطق دچار خشکسالی آغاز کرد و به تدریج با جذب کمک‌های بین‌المللی از طریق اعتبارات صندوق کمک‌های اضطراری فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و همچنین انتشار استمداد بین‌المللی، تلاش کرد اقدامات پایداری را برای پیشگیری از آسیب‌های ناشی از تغییرات اقلیم انجام دهد.

اسفندیار تاکیدکرد: هلال‌احمر برای تحقق اصل مدافعه‌گری از آسیب‌دیدکان که از اصول امدادرسانی و فعالیت داوطلبی است از ادارات و سازمان‌های مربوطه در کشور تقاضا دارد با همکاری و مشارکت برای پیشگیری و کنترل آسیب‌های اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و بهداشتی و درمانی ناشی از تغییرات اقلیمی در ایران، تعدد رو به افزایش عملیات‌های پاسخگویی به سوانح، همچون سیل‌های ویرانگر جنوب ایران را در یک بازه میان‌مدت کاهش دهند.

جمعیت هلال احمر ایران از جمعیت‌های فعال منطقه منا (خاورمیانه و شمال آفریقا) در مقابله با خشکسالی و عضو دفتر منطقه‌ای تغییرات اقلیم آسیا و اقیانوسیه فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب‌سرخ و هلال احمر، مستقر در سئول با هدف کاهش تاثیرات نامطلوب تغییرات اقلیمی بر زندگی مردم است.

برچسب‌ها تغییرات اقلیمی کمیته بین المللی صلیب سرخ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی کمیته بین المللی صلیب سرخ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران تغییرات اقلیمی کمیته بین المللی صلیب سرخ جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران هلال احمر ایران جمعیت هلال احمر تغییرات اقلیمی بین المللی صلیب سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۷۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور از راه‌اندازی بیش از ۷ هزار خانه هلال در استان‌ها خبر داد و گفت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به ۸ هزار خانه افزایش خواهد یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس احدپور  صبح امروز در نشست بررسی توسعه کمی و کیفی خانه‌های هلال در سطح استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این خانه‌ها در عرصه حل مشکلات جامعه هدف، اظهار داشت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به 8 هزار خانه افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 7 هزار خانه هلال در سه بخش روستایی، شهری و تخصصی راه‌اندازی شده که یکی از نقش‌های مهم آن هنگام وقوع حوادث رسیدگی سریع به آسیب‌دیدگان، دیده‌بانی و اطلاع‌رسانی است.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای مشارکت‌های مردمی، گفت: نقش محوری خانه‌های هلال استفاده از ظرفیت‌های موجود در همان مناطق است که در استان بوشهر شاهد این ظرفیت عالی هستیم و باید برنامه پاسخگویی و برنامه هدف‌گذاری مناسب در ادامه راه وجود داشته باشد که در زمان بحران بهترین پاسخگویی ارائه شود.

احدپور با بیان نقش موثر آموزش محور بودن خانه‌های هلال، تصریح کرد: توسعه توان امدادی و آموزشی خانه‌های هلال در سطح کشور به نوعی برنامه‌ریزی بلند مدت به‌شمار می‌آید ، ما امروز شاهد آن هستیم که مردم در زمان حضور حوادث پیشتاز هستند اما این توان و انسان‌دوستانه مردم نیاز به آموزش و مهارت‌آموزی امدادی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اثرگذاری و تأثیرات آموزش مدون را در خانه‌های هلال شاهد هستیم ، وقتی حادثه‌ای در این مناطق رخ می‌دهد همین افراد به عنوان گروه‌های امدادی پیشتاز و ارزیابان اولیه در پاسخ اضطراری به این حوادث حضور پیدا می‌کنند که این مهم در سطح کلان و بحران‌های بزرگتر نیز موثر خواهد بود.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور در پایان ضمن قدردانی از تعامل دستگاه‌ها با جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: آنچه اینجا شاهد هستیم قابل تقدیر است و با توجه به ظرفیت این استان مطمئناً شاهد درخشش‌های بیشتری خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • روحیه داوطلبی در هلال احمر برآمده از اراده انسانی است
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر استان اردبیل در مسیر رشد قرار دارد
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است