Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن خدادادیان از آغاز نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در کرمانشاه خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: هرساله با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال از ابتدای اسفند ماه اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی نظیر آجیل فروشی ها، شیرینی فروشی ها، قصابی ها، میوه فروشی ها و فروشگاه های بزرگ با حضور ۱۰۰ بازرس مورد نظارت قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از تشکیل پنج تیم کارشناس بهداشت محیط به منظور بازرسی از اماکن حساس خبر داد و افزود: سه تیم در هرمنطقه، یک تیم تحت عنوان ستاد و یک تیم برای انجام آزمایشات آب به ویژه در روستاها، دهستان ها، مراکز تفریحی و اماکن بین راهی تشکیل شده است.

خدادادیان خاطرنشان کرد: علاوه بر ماهیدشت که معبر اصلی در منطقه غرب است و مهمانان فراوانی به آن سمت می روند، شهرهای کوزران، هلشی، قلعه به عنوان مراکز بخش ها به صورت ویژه بازدید می شوند.

وی از تشکیل گشتهای مشترک بازرسی با دیگر دستگاه های نظارتی خبر داد و افزود: گشت مشترک با  اتحادیه نانوایی ها،  همچنین گشت مشترک با تعزیرات حکومتی و بازرسی اتاق اصناف برای بازدید از مراکز عمده تهیه و توزیع موادغذایی تشکیل شده است که با حضور نمایندگان تعزیرات حکومتی پرونده های تخلف در محل تشکیل و نسبت به جمع آوری یا معدوم سازی محصولات فاسد یا تاریخ مصرف گذشته اقدام می شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: نظارت‌ها درمکان های دارای جواز کسب  به صورت قانونی انجام می شود اما برای برخورد با دست فروشان و دوره گردان توصیه می شود مردم به هیچ عنوان نسبت به خرید اقدام نکنند.

خدادادیان خاطرنشان کرد: دست فروشان به ویژه در بازارها آجیل های کپک زده آغشته به سم آفلاتوکسین را به مردم عرضه می کنند که در بلند مدت آثار خود را نشان می دهد البته در صورت کپک زدگی شدید در کوتاه مدت هم مسمومیت رخ می دهد که بسیار خطرناک است.

وی با بیان اینکه مشاهده کپک بر روی آجیل و خشکبار یا عرضه این اقلام با قیمتی بسیار ناچیز دال بر وجود آلودگی است، افزود: در حال حاضر آجیل خوب با نرخ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان به فروش می رسد پس با مشاهده آجیل ۳۰ هزار تومانی باید از آلودگی آن مطمئن شد.

خدادادیان تصریح کرد: مردم برای مقابله با دست فروشان باید از خرید بپرهیزند زیرا بازار شلوغ است و ما اهرم های چندانی برای جمع آوری همه دست فروشان نداریم.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به صورت رسمی از بیستم اسفند ماه آغاز شده و تا نیمه فروردین ادامه دارد.

خدادادیان با بیان اینکه شیفت بندی ها تعیین شده، تصریح کرد: هفت تیم کارشناسی کار نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بر عهده خواهند داشت.

وی با اعلام اینکه در این ایام گشت‌ها از هشت صبح تا ساعت ۲۰ فعال هستند، افزود: با توجه به اینکه امسال مجوز سفر در صورت تزریق سه دوز واکسن اجازه داده شده، پیش بینی می شود شاهد افزایش شمار مسافران نوروزی باشیم.

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: نظارت بر هتل‌ها و مراکز اقامتی به اتفاق صنف هتلداران، میراث فرهنگی و اداره تعزیرات حکومتی آغاز شده و این نظارت‌ها در ایام عید هم ادامه خواهد داشت.

خدادادیان خاطرنشان کرد: بسیاری از خانه های مسافر به ویژه در منطقه طاقبستان بدون مجوز فعالیت می کنند در حالی که از شاخص های لازم از نظر رعایت موازین بهداشتی و دریافت مجوز از اداره اماکن برخوردار نیستند.

وی از نظارت بر سوغات سراها به ویژه در مسیر بیستون خبر داد و افزود: قرار شد غرفه های نمایشگاهی در طاقبستان برپا شود که نظارت ویژه بر این غرفه ها را هم در دستور کار داریم.

خدادادیان از طرح مباحثی  در ستاد خدمات سفر نظیر تامین امنیت، برقراری روشنایی معابر، رفع دست اندازها و چاله چوله های خیابان ها، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی خبر داد.

وی افزود: سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت رایگان آماده دریافت گزارش تخلفات بهداشتی است که در اسرع وقت اقدامات لازم انجام شود.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهداشت محیط دست فروشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: در جلسه امروز مقرر شد سازمان برنامه و بودجه نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت داشته تا نقشه‌های تهیه شده برای همه دستگاه‌های اجرایی قابل بهره‌برداری باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در توضیح جلسه این کمیسیون در خصوص نظارت بر حسن اجرای قانون جامع حدنگار گفت: این جلسه در ادامه نشست‌های قبلی کمیسیون برای پیگیری سند دار کردن اراضی ملی و جلوگیری از خرد کردن زمین‌ها با حضور مسئولین ارشد سازمان ثبت و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد.

وی توضیح داد: موضوع تهیه نقشه و اتصال کامل سامانه‌های تثبیت و بارگذاری اطلاعات مورد بحث قرار گرفت و سازمان ثبت گزارش جامعی نسبت به حدنگاری منابع طبیعی و اراضی شهری و روستایی ارائه کرد و موانع پیشرفت کار مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: در ادامه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح مراحل مختلف نقشه برداری و تهیه ارتوفتوهای مورد نیاز سامانه حدنگار را تشریح کرد و سازمان برنامه بودجه نیز در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات حدنگاری و نحوه نظارت بر آن را توضیح داد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بیان کرد: در این جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه با توجه به نقش قانونی خود نظارت جدی‌ بر نحوه نقشه برداری سازمان ثبت از 5 مرحله پوششی انجام دهد تا نقشه‌های تهیه شده حتما قابل بهره‌برداری برای همه دستگاه‌های اجرایی باشد . همینطور مقرر شد نقشه‌های حدنگاری در دست تهیه بر اساس تأیید سازمان نقشه برداری انجام شود تا این نقشه‌ها با مقیاس مورد نیاز برای یک مرتبه صورت گیرد و از هرگونه پرداخت بودجه موازی در این زمینه پرهیز شود. 

خضریان افزود. همچنین گزارش دستگاه‌های مستنکف از اجرای برنامه جامع حدنگاری به صورت فصلی به کمیسیون ارایه شده و دستگاه‌های دولتی نیاز خود به هرگونه نقشه مرتبط به اراضی خود را از طریق کارگروه تعامل پذیری دولت اعلام کنند. سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان نقشه برداری موظف هستند در اسرع وقت نقشه‌ها را در اختیار آنها قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • به تعویق افتادن زمان برگزاری ویژه برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • اگر می‌خواهید لاغر شوید این ۵ صبحانه کم کالری معجزه می‌کند