Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:18:25 GMT

کسب درآمد از تماشای آگهی

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۶۸۲۸۹

کسب درآمد از تماشای آگهی

در عرصه تبلیغات سالانه ایده‌های مختلفی به مرحلهٔ اجرا می‌رسند. هدف مهمی که این ایده‌ها همراه خود دارند به جریان درآوردن پول در چرخهٔ اقتصاد است. بین این ایده‌ها معمولاً یکی از طرفین تبلیغ کمتر دیده می‌شود. هدف اپلیکیشن توجیب ایجاد یک توازن است که کسب‌وکار و مشتری یک بازی دو سر برد را تجربه کنند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام توجیب، ناب‌ترین ایده‌ها توسط مجموعهٔ توجیب پیاده‌سازی شده‌اند تا کاربرهایی که از این برنامه دیدن می‌کنند در یک سود خوب سهیم شوند، کاربرانی که درصد مشخصی از آنها مشتریان بالقوه محصولات یک فروشگاه آن‌لاین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک کسب‌وکار می‌تواند در توجیب اقدام به ایجاد فروشگاه آنلاین کند. نکتهٔ جالب توجه این است که هیچ هزینه‌ای برای این کار از طرف فروشندگان پرداخت نمی‌شود و توجیب به‌عنوان یار همراه کسب‌ و کارها مبلغ مشخصی را به‌عنوان هدیه به فروشندگان محصول اعطا می‌کند.

تبلیغات هدفمند با برنامه توجیب

مبلغی که مستقیماً از طریق آن امکان قرار دادن آگهی‌های متعدد توسط فروشنده میسر است. تبلیغات کسب‌ و کار پیشِ روی هزاران کاربر قرار می‌گیرد. در جریان این تبلیغات پول به حساب کاربران توجیب منتقل می‌شود که از این طریق کاربرهایی که با هدف کسب درآمد از دیدن آگهی در توجیب از محصولات و تبلیغات بازدید کرده‌اند به هدف خود می‌رسند و می‌توانند از بین هزاران محصول متفاوت در بازار بزرگ توجیب خرید خود را انجام دهند. به‌واسطهٔ خریدهای صورت‌گرفته و همیاری قدم به قدم توجیب، فروشندگان امکان رشد و ارتقای کسب‌وکارهای خود را خواهند داشت. از دیگر اهداف مجموعهٔ توجیب می‌توان توجه این برنامه به کسب‌وکارهای خرد را که امکان عبور از هزینه‌های کلان تبلیغاتی را ندارند، برشمرد، در چنین شرایطی ایجاد فروشگاه آن‌لاین رایگان، کمک‌ هزینهٔ تبلیغات، امکان توضیح پیرامون محصول و مواردی از این قبیل خود عامل محرک توسعهٔ یک کسب‌وکار، دیده شدن و بالارفتن آمار فروش محصولات فروشنده است.

یکی دیگر از مزایای توجیب فراهم آوردن امکان تبلیغات هدفمند است به این صورت که اگر شما فروشنده لوازم بهداشتی هستید این قابلیت را خواهید داشت که تبلیغ خود را صرفاً به نمایش بانوان برسانید. اگر یک بازه سنّی را برای نشان دادن تبلیغ خود در نظر دارید تبلیغ دقیقاً برای همان بازه‌ای که شما انتخاب می‌کنید اعمال و نمایش داده خواهد شد که باعث کاهش هزینه‌ها در امر تبلیغ می‌شود، همچنین سبب می‌شود مستقیم با بازار هدف خود در ارتباط باشید. نکته قابل توجه این است که شما امکان نمایش دادن تبلیغ برای یک موقعیت جغرافیایی خاص را خواهید داشت.

درون توجیب نکته‌ای که برای ما در ابتدا حائز اهمیت بوده امنیت اطلاعات کاربران است که مناسب‌ترین ساز و کارهای امنیتی رعایت می‌شود و داده کاربران محافظت خواهد شد.

همچنین مزیت دیگر اپلیکیشن توجیب آموزش فروشندگان و آسان کردن روند ارسال بستهٔ پستی به خریدار است تا به محض آماده شدن بسته برای ارسال، کالا توسط توجیب جمع‌آوری گردد تا در مدت زمان کوتاهی به دست خریدار برسد، صفر تا صد این روند تنها با ۲ درصد کارمزد تا سقف  ۱۰۰ هزار تومان به‌ازای هر محصول خواهد بود که این میزان در مقایسه با دیگر رقبا مقدار ناچیزی است.

ویژگی امکان انتشار عکس و بازاریابی محتوایی همانند اینستاگرام فروشنده را قادر می‌سازد در زمینهٔ بازاریابی محصول خود مؤثر عمل کند.
همراه توجیب باشید و این اپلیکیشن را از طریق پیوند زیر دریافت کنید.

دریافت توجیب

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۸۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست

   عصر ایران؛ هومان دوراندیش - ممنوعیت پخش سریال "حشاشین" در ایران، مبتنی بر این دو "دلیل" بوده: تحریف تاریخ اسلام، ضد ایرانی بودن سریال. البته در توجیه این ممنوعیت به "رویکرد سیاسی مغرضانه" هم اشاره شده که به نظر می‌رسد این رویکرد ادعایی، از نظر ممنوع‌کنندگان پخش این سریال در ایران، انگیزۀ تحریف تاریخ اسلام در این سریال و جهت‌گیری ضد ایرانی آن بوده.

   (‌مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا گفته است: سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است.) 

  خلاصه اینکه از نظر مقامات ساترا (سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی)، مشتی مغرض در مصر نشسته‌اند و سریالی ساخته‌اند برای تحریف تاریخ اسلام و ضدیت با ایران و ایرانی.

  دقیقا معلوم نیست تحریف تاریخ اسلام  چه معیارهایی دارد. دربارۀ سریال مختارنامه نیز برخی از نظر اهل سنت چنین نظری داشتند و البته نحوۀ شخصیت‌پردازی عبدالله بن زبیر (با بازی رضا کیانیان) را مغرضانه می‌دانستند.

  طبیعتا در درون هر دینی، بین پیروان مذاهب مختلف، اختلاف نظرهایی دربارۀ وقایع و شخصیت‌های تاریخی وجود دارد. خارج از ادیان نیز چنین اختلافاتی طبیعی است. مثلا هر فیلمی که دربارۀ ژاندارک یا لوتر و کالون ساخته شود، احتمالا مناقشاتی را بین مورخان و چه بسا کاتولیک‌ها و پروتستان‌ها پدید آورد.

  اما آیا چنین مناقشاتی دلالت دارد بر اینکه ما حق نداریم سریال حشاشین را ببینیم؟ و اگر این سریال را ببینیم ایمان خودمان را به شخصیت حسن صبّاح از دست می‌دهیم؟ اساسا مگر کسی در جامعۀ ایران شیفتگی خاصی نسبت به حسن صباح دارد که نگران باشیم کسانی در مصر از او چه تصویری ترسیم کرده‌اند؟

 حسن صباح که جزو مقدسات نیست. بر فرض که سازندگان سریال حشاشین از او به بدی یاد کرده باشند. می‌توان سریال را دید و نقاط ضعف یا حتی حرف اصلی‌اش را نقد کرد. اینکه عده‌ای برای مردم تصمیم بگیرند حق ندارید این سریال را تماشا کنید، از عجایب است؛ چون این سریال نه پورنوگرافیک است، نه علیه مقدسات شیعی است و نه حتی متعرض شخصیت‌های برجستۀ مذهب تشیع شده است؛ یعنی افرادی نظیر سلمان و ابوذر و مالک اشتر، را که نزد شیعیان ایران از احترام ویژه‌ای برخوردارند. 

اگر هم این سریال ضد ایرانی باشد، قاعدتا چنگی به دل مردم ایران نمی‌زند و حتی ممکن است جمعی از آریایی‌های غیور به صفحات مجازی سازندگان سریال هجوم ببرند و آن‌ها را تنبیه کنند!

ولی واقعیت این است که سریال حشاشین، حسن صباح را شخصیتی در دل تاریخ و تمدن اسلامی ترسیم کرده است. علاوه بر این، فارغ از اینکه سازندگان سریال چه نیتی داشته‌اند، حسن صباح عملا شخصیتی جذاب و دلنشین از آب درآمده است.

   از این حیث سریال حشاشین تا حدی شبیه سریال امام علی (ع) شده که معاویه و عمرو عاص‌ را جوری ترسیم کرده بود که بیننده از آن‌ها بیزار نمی‌شد. در همان زمانی که سریال امام علی (ع) پخش می‌شد، بسیاری به داوود میرباقری ایراد گرفتند که چرا معاویه و عمرو عاص در سریالت جذاب‌تر از سلمان و ابوذر شده‌اند.

  تازه اگر بپذیریم حسن صباح در "حشاشین"، به عنوان یک ایرانی، شخصیتی منفی و منفور است، خواجه نظام‌الملک هم به عنوان یکی از شخصیت‌های اصلی سریال، یک ایرانی است که در برابر او قرار دارد. اگر حسن صباح تروریست ترسیم شده، خواجه نظام‌الملک هم به درستی سیاست‌مداری قلمداد شده که بر ضرورت تدبیر و خرد سیاسی پا می‌فشارد. مبدع ترور هم در تاریخ اسلام، حسن صباح نبوده. در همان قرن اول هجری، افراد گوناگونی در تقابل‌های سیاسی در جهان اسلام ترور شدند.

  نکتۀ مهم دیگر اینکه، حسن صباح در اواسط قرن پنجم هجری در خانواده‌ای به دنیا آمد که شیعۀ دوازده‌امامی بودند ولی بعدها به مذهب اسماعیلی گروید. یعنی او امام موسای کاظم و ائمۀ بعدی شیعیان را به عنوان امام قبول نداشت.

  دربارۀ چنین فردی، قاعدتا در ایران نمی‌توان فیلم و سریال مثبتی ساخت. این هم از عجایب است که خودمان حاضر نیستیم یک فیلم یا سریال در تجلیل از حسن صباح بسازیم، ولی به دیگران هم می‌گوییم چیزی در انتقاد از او نسازید!

  در آغاز دهۀ 1390 که فیلم آرگو ساخته شد، برخی از مقامات سینمایی کشور گفتند این فیلم ضد ایرانی است. ولی آرگو را بسیاری از مردم دیدند و چون فیلم مهمی نبود، آب از آب تکان نخورد. یعنی فیلم، دست کم در ایران، تاثیرگذاری چندانی پیدا نکرد و امروز حتی کمتر کسی به خاطر دارد فیلمی به نام آرگو، روزی در این کشور اهمیت سیاسی پیدا کرده بود.

در سریال حشاشین، شخصیتی که حقیقتا نزد ایرانیان محبوب است، حکیم عمر خیام است که تصویری مثبت و دلنشین نیز از او ترسیم شده. همین نکته نیز یکی از دلایل ضد ایرانی نبودن سریال حشاشین است.

  این هم از عجایب است که ما در کشور خودمان احتمالا دربارۀ خیام هم نمی‌توانیم فیلم یا سریالی توام با تجلیل و تحسین بسازیم. اگر هم بتوانیم، دست کم مصری‌ها زودتر از ما دست به کار شده‌اند و خیام را در یک اثر هنری، به نیکی و دلنشین ترسیم کرده‌اند.

به هر حال حتی اگر ممنوعیت پخش سریال حشاشین در پلتفرم‌های رسمی قابل توجیه باشد، منتفی شدن امکان دانلود این سریال در فضای مجازی به هیچ وجه قابل توجیه نیست. ساترا تصمیم گرفته "حشاشین" از فیلیمو و پلتفرم‌های مشابه پخش نشود؟ قبول. ولی اینکه کاری کرده‌اند که هیچ کس نتواند این سریال را دانلود و تماشا کند، شگفت‌آور است.

اگر الان یک استاد تاریخ بخواهد این سریال را دانلود و تماشا کند، چه کار باید بکند؟ باید بگوید ساترا صلاح دیده من به عنوان یک ایرانی مسلمان شیعه، این سریال را نبینم تا مبادا گمراه شوم؟ آیا این توهین‌آمیز نیست؟ و مگر حسن صباح مصداق "راه" است که بدبینی احتمالی به او پس از تماشای این سریال، مصداق "بیراهه" و "گمراهی" باشد؟

   (اشتباه نشود. این یادداشت در دفاع از تمام محتوای سریال نیست. در دفاع از حق تماشای چنین سریالی است.)

 

   

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

دیگر خبرها

  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست
  • تماشای رودخانه فصلی در سربیشه جان یک نفر را گرفت
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • فیلم| اقدام عجیب دو جوان؛ نصب تلویزیون بزرگ در صندوق عقب ۲۰۶ و تماشای فوتبال وسط خیابان!
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند