Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گفت: این ستاد در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های خرد و کلان برای محرومیت زدایی پیش بینی کرده است.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) سالهاست علاوه بر اقدامات مستمر اعم از معیشتی، اجتماعی، اشتغالزایی و غیره در راستای محرومیت زدایی، زمان بروز حوادث و بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله، در نقاط مختلف کشور، در خط مقدم حضور داشته و کمک رسانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دو سال قبل نیز با شیوع ویروس کرونا که دنیا را احاطه کرد: در شرایط سختی که کشورمان با تحریم و مشکلات زیادی برای ورود واکسن از کشورهای دیگر مواجه بود با ورود در تولید واکسن قدمی دیگر در جهت اهداف همیشگی ستاد برداشت و در شهرک دارویی برکت موفق به تولید واکسن کرونا شد. واکسنی که طبق تحقیقات و اثبات، با اثربخشی بالا در مثابل سویه های مختلف این ویروس مورد اعتماد جمعی قرار گرفت.

«عارف نوروزی» سرپرست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در گفت ‌وگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: با امکاناتی که در شهرک دارویی برکت فراهم کردیم، کشور قدرت مقابله با انواع بیماری‌های ویروسی را دارد و این بشارت مهمی برای کشور است.

داروهای های تِک تولیدی ستاد، تا پایان شهریور آینده به بهره برداری رسیده و وارد بازار مصرف می شود
نوروزی در تشریح نوع واکسن هایی که در حوزه دارویی برکت تولید می شود، اظهار کرد: علاوه بر تولید واکسن کرونا که برای همه سویه‌ها تولید شده و برای آخرین سویه «اُمیکرون» هم به زودی برای مصرف وارد بازار وارد می شود، واکسن های «پانتاوالان، واکسن مقابله با سرطان رحم، اچ پی وی» و بقیه واکسن هایی که امروزه در دنیا رایج است همه را در مجموعه گروه صنایع داروسازی شفا می توانیم تولید کنیم و در این مورد هیچ مشکلی نداریم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با اشاره به اقدامات دیگری که در حوزه دارو توسط ستاد انجام می شود، تصریح کرد: یکی از مهمترین این اقدامات که در مجموعه ستاد دنبال می کنیم، تولید دارو با تکنولوژی بالا یا «های تِک» است که از اردیبهشت تا پایان شهریور به بهره‌ برداری رسیده و داروها به بازار مصرف وارد می‌شود.

نوروزی اضافه کرد: علاوه بر اقدامات در حوزه امنیت دارویی در زمینه امنیت غذایی نیز اقدامات مهمی توسط ستاد انجام شده و مجموع سرمایه گذاری‌هایی که با مردم انجام می دهیم به ویژه سرمایه گذاری های خرد، عمدتا" در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی مردم در زمینه پرورش دام و طیور، اقدامات زراعی و فعالیت‌های گلخانه ای است که در این راستا تسهیلات ارزان قیمت و کم بهره به آنها ارائه می‌شود تا کشور به خودکفایی مناسب در صنایع غذایی برسد.

با پدیده های نامناسب اجتماعی در کشور مواجه هستیم که به کمک و حمایت نیاز دارند
وی با اشاره به سرمایه گذاری در حوزه های خرد و کلان با رویکرد محرومیت زدایی تصریح کرد: در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه های اقتصاد خرد و کلان پیش بینی کردیم که در سال ۱۴۰۱ در حوزه های «ساختمان، بهسازی، کشاورزی، دارویی، نفت و انرژی و تولید مسکن برای محرومین، دیجیتال، نانو و فعالیت های دانش بنیان و حمایت از نخبگان جوان اجرا خواهد شد.

نوروزی در خصوص اقدامات ستاد در حوزه اشتغال کولبران با بیان اینکه متاسفانه با سلسله پدیده‌های نامناسب اجتماعی مواجه هستیم که احتیاج به حمایت و کمک دارند تا از فعالیت آسیب رسان و مشکل آفرین برای خود و کشورخارج شوند، اظهار کرد: یکی از این مسائل ایجاد اشتغال برای کولبران است که دو سال است توسط ستاد اجرایی فرمان امام شروع شده و به سرعت در حال گسترش است.

وی با اشاره به اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در بخش های مختلف با رویکرد توجه به مناطق محروم گفت: مجموع سرمایه گذاری پیش بینی شده برای سال آینده ۴۶ هزار میلیارد تومان است که در کشور اجرا خواهد شد.

/بازار

برچسب ها: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ، محرومیت زدایی ، عارف نوروزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Qx0

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام محرومیت زدایی عارف نوروزی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ۴۶ هزار میلیارد محرومیت زدایی سرمایه گذاری پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی

مدیرعامل آبفای خوزستان از پیشرفت ۴۳ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی انتقال و شبکه آبرسانی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، صابر علیدادی  در خصوص آخرین وضعیت پیشرفت طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی استان بیان کرد: اکنون 23 طرح در 766 روستا و 21 شهرستان استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی جهاد آبرسانی در حال اجرا بوده و نظارت دقیقی بر این موضوع اعمال می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم و توجه شخص رئیس جمهور به موضوع تامین آب شرب روستاها افزود: تاکنون بیش از 800 کیلومتر خط انتقال و شبکه آبرسانی در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی در خوزستان اجرا شده است.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: همچنین احداث سه باب ایستگاه پمپاژ و پنج باب مخازن ذخیره بتنی به ظرفیت بیش از 12 هزار مترمکعب، حفاری و تجهیز 6 حلقه چاه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در جهاد آبرسانی استان است.

وی اظهار کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت نیرو در دولت مردمی، آبرسانی به روستاهای فاقد آب آشامیدنی است که برای انجام این طرح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در دستور کار قرار گرفته تا با تلاش یکدیگر تحول مثبتی در آبرسانی به روستاهای کشور ایجاد شود.

علیدادی با اشاره به اجرای آبرسانی به 180 روستای استان در قالب طرح‌های محرومیت‌زدایی توضیح داد: این اقدام با کمک قرارگاه کربلا و بسیج سازندگی به عنوان معین در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی استان انجام شده است.

وی تصریح کرد: طرح جهاد آبرسانی در روستاهای استان به عنوان یکی از برنامه های بسیار مهم دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا مشکلات مردم در این زمینه برطرف شود.

بر اساس این گزارش طرح‌های محرومیت زدایی جهاد آبرسانی استان در 21 شهرستان، شادگان، اهواز، آبادان، شوشتر، هندیجان، رامشیر، امیدیه، خرمشهر، ماهشهر، اندیکا، اندیمشک، هفتکل، حمیدیه، شوش، کرخه، مسجدسلیمان، سوسنگرد، هویزه، بستان، بهبهان و ایذه در حال اجرا است.

بر اساس اعلام وزارت نیرو، 16 هزار روستا در مناطق محروم و کم‌برخوردار در طرح موسوم به "جهاد آبرسانی" به عنوان بزرگترین عملیات آبرسانی کشور قرار گرفته‌اند 

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • چگونه سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی در حوزه پسماند شکل گرفت؟
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • پیش‌بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در دو حوزه انتخابیه زنجان
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی