Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: محموله ذرت‌های غیر استاندارد دپو شده در انبارهای بندر امام خمینی (ره) در حال خروج از کشور است.

عبدالمجید اجتهادی در بازدید از روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی (ره)  اظهار کرد: در این بازدید، از جمله محموله‌هایی که به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفت، ذرت‌های غیراستاندارد وارداتی در سال‌های ۹۲،۹۵ و ۹۶ بود که به دلیل مشکلات موجود در آن‌ها، مجوزهای لازم برای عرضه این محموله در بازار داخلی کشور صادر نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دستور وزیر اقتصاد برای تخلیه و بارگیری مجدد این محموله به شرط صادرات مجدد افزود: تاکنون از مجموع ۱۴۵ هزار تن ذرت غیر استاندارد دپو شده در انبارهای بندر امام خمینی (ره) ۱۲۰ هزار تن آن به خارج کشور صادر شده است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور ادامه داد: با تلاش خریدار این محموله، فرآیند بارگیری مابقی ذرت‌ها در حال انجام است تا پیش از عید نوروز، این محموله از کشور خارج شود.

اجتهادی بیان کرد: در صورت خروج کامل این محموله از کشور، بخش زیادی از ظرفیت انبارهای بندر امام خمینی(ره) برای نگهداری کالاهای اساسی جدید اختصاص پیدا خواهد کرد.

تشکیل کارگروه آسیب شناسی رسوب کالا در بنادر 

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی کشور در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت آسیب شناسی رسوب کالاهای وارداتی اشاره کرد و گفت: در این رابطه معاون اول رئیس جمهور، شخصا کارگروهی را مدیریت می‌کند تا روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی کشور که از طریق بنادر وارد می‌شوند، تسهیل شود.

وی بیان کرد: یکی از اهداف فعالیت این کارگروه، پیشگیری از رسوب کالاهای وارداتی در آینده است.

اواخر سال ۱۳۹۲ چند شرکت واردات ذرت، حدود ۲۲ هزار تن ذرت را از کشور برزیل به بندر امام خمینی (ره)  وارد کردند که ترخیص این کالای غذایی نیاز به تاییدیه سازمان استاندارد کشور داشت. برابر با آزمایش‌های انجام‌شده توسط کارشناسان سازمان استاندارد، مشخص شد که این ذرت‌ها به سم آفلاتوکسین آلوده هستند که برای انسان و حتی حیوانات بسیار مضر و خطرناک محسوب می‌شود بنابراین گمرک طبق وظایف قانونی خود از ورود این کالای غذایی به داخل کشور جلوگیری کرد. این ذرت‌های آلوده برای تعیین تکلیف به انبار گمرک بندر امام خمینی(ره) منتقل و سپس به انبارهای املاک تملیکی تحت نظارت قوه قضاییه تحویل داده شد.

همچنین در اواخر سال ۱۳۹۵ تا اوایل ۱۳۹۶ نیز ۱۲۰ هزار تن ذرت دیگر از کشور برزیل وارد گمرک بندر امام خمینی(ره) شد. برابر با مقررات رایج کشور، سازمان استاندارد در چند نوبت این محموله‌های وارداتی از کشور برزیل را مجددا مورد آزمایش و ارزیابی قرار داد که در نهایت نتیجه آن شناسایی دوباره سم افلاتوکسین به میزان ۱۲ پی پی ام در این محموله‌های وارداتی بود.

میزان استاندارد سم آفلاتوکسین مواد غذایی از جمله ذرت زیر پنج پی پی ام است و به دلیل میزان بالای سم در محموله‌های ذرت در راستای حفاظت از سلامت مردم اجازه ورود آن‌ها به داخل کشور داده نشد.

در این زمینه اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان اعلام کرد که بحث ذرت‌های دپوشده در انبارهای گمرک بندر امام خمینی (ره) به خاطر مشکل ایستایی آن در گمرکات نبوده بلکه بحث سلامت مردم در میان بوده است و اگر این ذرت‌ها آلودگی نداشت در کمترین زمان ممکن در همان سال‌ها ترخیص و وارد کشور می‌شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان بنادر بندر امام ذرت های آلوده سازمان جمع اوری و فروش اموال تملیکی بندر امام خمینی هزار تن ذرت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399