Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاظم نظری با تاکید بر استمرار نگاه حمایتی از هنرمندان برای تولید بی‌دغدغه آثار نمایشی و راه‌اندازی کارگروهی برای ایجاد اقتصاد مولد و متکی به خود تئاتر گفت: با مشارکت خانواده تئاتر قبل از رسیدن به ۱۰۰ روز شاهد تحقق عدالت فرهنگی و هنری در حوزه هنرهای نمایشی خواهیم بود.

به گزارش قدس آنلاین، کاظم نظری اظهار داشت: به‌جرات می‌توانم بگویم آقای دکتر سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که خود از هنرمندان تئاتر و دانش‌آموخته این هنر است توجه ویژه‌ای به تئاتر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با هم‌دلی و مشارکت خانواده نجیب و متعهد تئاتر کشور و کمک‌های معاونت امور هنری وزارتخانه می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. به زودی جلسه‌ای با اصحاب رسانه خواهیم داشت و برنامه‌ها و کارهایی مد نظر مدیریت تئاتر کشور است را با آنها در میان خواهیم گذاشت.

وی افزود: مطمئن باشید که نخستین خروجی و ثمره این اقدامات از نگرش حمایتی و گام برداشتن به سمت تئاتر مولد گرفته تا تحقق عدالت فرهنگی و هنری، به ۱۰۰ روز هم نخواهد رسید. چرا که به وضوح به نظر می‌رسد همگان بر این مساله اتفاق نظر داریم که هنر تئاتر و هنرمندان فرهیخته آن بیش از هر چیز بر افزایش سرعت عمل در برنامه‌ریزی اجرایی، توسعه اقدامات و لزوم نگاه حمایتی تاکید دارند.

نظری خاطرنشان کرد: با شناختی که از هنرمندان متعهد، فرهیحته و بزرگ تئاتر ایران داریم، مطمئنیم که دستیابی به آن برنامه‌ها میسر و شدنی خواهد بود. در آینده نه چندان دور دارای تئاتری می‌شویم که همه از آن دفاع می‌کنیم و لذت می‌بریم. به دوستان و اقوام پیشنهاد می‌کنیم که فلان تئاتر را در فلان تماشاخانه ببینیم.

مدیر کل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: امیدواریم که اهل رسانه، دغدغه‌مندان این حوزه و همچنین هنرمندان دلسوز تئاتر کشور با نقدهای خود و بازتاب دغدغه‌هایشان از اداره کل هنرهای نمایشی، مشوق ما و همکارانم برای تحقق هر چه سریع‌تر در مسیر اجرایی و عملیاتی شدن برنامه‌هامان باشند تا بتوانیم در قامت خادمان هنر و هنرمندان بزرگوار کشورمان کارنامه موفقی را به جای بگذاریم.

ادامه حمایت‌های دولتی؛ اما مهمتر آن است که تئاتر اقتصاد خود را داشته باشد

مدیرکل هنرهای نمایشی درباره استمرار و یا تغییر در روند نگاه حمایتی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از خانواده تئاتر کشور در دوران مدیریت وی تاکید کرد: در این مساله تردید وجود ندارد که به‌عنوان مدیر هنرهای نمایشی باید به‌دنبال کمک و مساعدت‌هایی برای همدلی با هنرمندان کشور باشیم تا آن‌ها بتوانند بدون دغدغه به رسالت و فریضه اصلی خود؛ یعنی تولید و اجرای آثار نمایشی و ارائه آن به مخاطبان بپردازند.

نظری افزود: البته مدت‌هاست به عنوان یک فعال تئاتری و دانشگاهی این مساله که تئاتر باید اقتصاد خود را داشته و بتواند فی‌نفسه برای خود درآمدزایی داشته باشد و کمتر خود را به دولت و کمک‌های مالی دولتی متکی بداند اندیشیده‌ام و این مهم دغدغه امروز من نیست.

وی با اشاره به آنکه با ‌همین رویکرد؛ برنامه‌های مختلف و متعددی برای اجرایی کردن دارم یادآور شد: ابتدا چند روزی فرصت و اجازه می‌خواهم تا درباره آنچه که تاکنون در اداره‌کل هنرهای نمایشی صورت‌گرفته و برنامه‌های حمایتی آن مطالعه و تحقیق کرده و اطلاعاتی را به دست بیاورم. در ادامه و قطع به‌یقین راه‌کارهایی را دنبال خواهیم کرد تا بتوانیم این کمک‌های حمایتی را به هنرمندان تئاتر و به‌ویژه هنرمندان استانی که با کمترین هزینه‌ها تلاش می‌کنند تا چراغ تئاتر استان خود و به تبع آن هنرهای نمایشی کشور را روشن نگه ‌دارند ارائه دهیم.

ایجاد کارگروهی برای تحقق تئاتر مولد

نظری خاطرنشان کرد: برای تحقق استقلال تئاتر از بدنه حمایت دولتی و حرکت با قدرت بر محور اقتصاد مولد خود و هنرمندانش؛ کارگروهی تخصصی را راه‌اندازی خواهیم کرد تا شاهد روی دادن اتفاقات خوبی برای هنرمندان کشور باشیم.

وی افزود: تئاتر ایران این ظرفیت را دارد تا هر چه بیشتر به جایگاه تولید آثار فاخر در تراز انقلاب و تراز ایران اسلامی برسد. تا به آن واسطه من، شما و خانواده‌مان بتوانیم در سبد مصرفی فرهنگی خود تئاتر را به‌عنوان هنری لاینفک از خوراک فرهنگی خانواده به حساب آوریم. اگر این اتفاق بیافتد، ایمان داشته باشید اقتصاد تئاتر رونق پیدا خواهد کرد. ان‌شاءالله در آینده نه‌چندان دور شاهد گام برداشتن جدی، عینی و عملیاتی برای تحقق اقتصاد مولد تئاتر کشور و کاستن از اتکای این هنر جریان‌ساز به حمایت‌های مالی دولت خواهیم بود.

تحقق عدالت فرهنگی و هنری از کلان‌ترین برنامه‌های مدیریت تئاتر کشور

نظری همچنین در پاسخ به محور دیگر این گفت‌وگو بر مدار مشخص شدن اولویت‌های وی در حوزه مدیریت تئاتر کشور، برداشتن گام‌های اجرایی در دوره‌های کوتاه، میان و بلند مدت؛ به عنوان مثال برای ۱۰۰ روز نخست سکانداری وی بر مسند اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ تاکید کرد: یکی از مهمترین این اهداف حرکت با جدیت، قدرت و تلاش بیشتر به سمت عدالت فرهنگی و هنری است. نکته‌ای که از زبان آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور دولت مردمی و دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از سیاست‌های کلان فرهنگی دولت سیزدهم بارها شنیده و تاکید شده است.

وی افزود: همچنین تقویت همه‌جانبه تئاتر شهرستان‌های کشور، راه‌اندازی پیگیرانه و مجدانه دفتر ادبیات نمایشی کشور برای تولید محتوای ارزشمند و تحقق دستیابی به تئاتر فاخر، تقویت و توسعه بن‌مایه نگاه حرفه‌ای به هنر تئاتر در کشور و برنامه‌های خُرد و کلان متعدد دیگری که شیوه اولویت‌بندی و توفیق در به انجام رساندن آنها، نیازمند هم‌دلی، هم‌اندیشی و اشتراک آرای اهل رسانه و هنرمندان تئاتر در سراسر کشور است.

به گفته مدیر کل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تنها در سایه این اتحاد و هم‌دلی‌ست که می‌توانیم به شکل اجرایی وعملیاتی برای توسعه تئاتر کشور مسئولانه و دلسوزانه گام برداریم.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ اداره کل هنرهای نمایشی عدالت فرهنگی و هنری هنرهای نمایشی تئاتر کشور تحقق عدالت برنامه ها برای تحقق ۱۰۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۹۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از حوزه برگزاری آزمون سراسری گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشگاه الزهرا (س) گفت: سازمان سنجش آموزش کشور تلاش می‌کند عدالت آموزشی و شایسته‌گزینی را در برگزاری آزمون‌های سراسری محقق کند و در این راستا تمهیدات لازم در سراسر کشور برای برگزاری آزمون امن و بانشاط اندیشیده شده است.
محمدعلی زلفی‌گل درباره تفاوت آزمون سراسری امسال با سال گذشته، گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال دو نوبت آزمون سراسری برگزار می‌شود و امسال با توجه به ماه مبارک رمضان و شرایط خاص دیگر، نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در تیرماه برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: برگزاری دو نوبت آزمون سراسری از نگرانی داوطلبان و خانواده‌هایشان می‌کاهد و در صورت تمایل داوطلبان نتیجه چهار نوبت آزمون سراسری در دو سال اخیر برای آنها محاسبه می‌شود و داوطلبان می‌توانند پس از تراز نمرات، بر اساس بهترین نتیجه کسب شده در یکی از نوبت‌های آزمون سراسری انتخاب رشته کنند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز در جریان این بازدید از اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در نیمه اول مردادماه و به صورت کارنامه خبر داد و گفت: چند روز پس از اعلام نتایج اولیه، فرایند انتخاب رشته آغاز خواهد شد و نمرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ (کنکور) در صورت شرکت داوطلبان همچنان برای انتخاب رشته در سال جاری معتبر است؛ بنابراین در مقطعی که باید انتخاب رشته انجام شود، به انتخاب خود داوطلب و اگر داوطلب انتخاب نکرد به انتخاب سازمان سنجش چهار نمره برای داوطلبان قابل استفاده است و در صورت گروه‌های آزمایشی یکسان در چهار نوبت آزمون، بهترین نمره کنکور در نمره کل آنها اعمال و برای انتخاب رشته داوطلب لحاظ می‌شود، ضمن اینکه نمرات خام نوبت اول آزمون در خرداد ماه منتشر خواهد شد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: البته نتایج هر درس در هر دوره برای داوطلبان در سطح کشور تراز می‌شود تا حق داوطلبان ضایع نشود؛ چرا که طبیعی است سؤالات و شرایط برگزاری آزمون سراسری در هر نوبت با نوبت بعدی متفاوت است و سازمان سنجش آموزش کشور با انجام این کار عدالت آموزشی در انتخاب رشته را لحاظ می‌کند.
عبدالرسول پورعباس با اشاره به تغییرات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ گفت: مطابق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص «سیاست‌ها و ضوابط کیفیت‌بخشی دانشگاه فرهنگیان» و «نظام‌نامه سنجش و پذیرش دانشجوی متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش»، آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم با دفترچه اختصاصی سؤالات جداگانه برگزار می‌شود؛ یعنی داوطلبان علاقه‌مند به پذیرش در این دوره‌ها پس از پاسخگویی به سؤالات آزمون اختصاصی در گروه آزمایشی انتخابی خود، بلافاصله باید به دفترچه سؤالات ویژه دانشگاه فرهنگیان که شامل سؤالات مواد آزمونی: هوش و استعداد معلمی با «ضریب ۳» و تعلیم و تربیت اسلامی با «ضریب ۲» است نیز پاسخ دهند.
 وی افزود: انتخاب رشته داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در اردیبهشت ماه و به صورت مجزا انجام خواهد شد و فرایند معرفی داوطلبان برای مرحله ارزیابی شایستگی معلمی و انجام این مرحله به نحوی انجام می‌شود که نتیجه نهایی پذیرش آنها تا نیمه اول مرداد ماه اعلام شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش خاطرنشان کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز در سلامت کامل برگزار شد. عوامل اجرایی و حفاظتی برای آرامش و امنیت داوطلبان آزمون سراسری و حفظ صیانت این آزمون ملی تمام تلاششان را کردند و به عنوان آخرین اقدام، برای اینکه خیال داوطلبان از بروز هرگونه تقلب و شبهه راحت باشد، علاوه بر نسل اول و دوم دستگاه‌های آشکار ساز نسل سوم این دستگاه‌ها در آزمون سال جاری در ۴۱۲ شهرستان و ۱۹۹۳ حوزه به کار گرفته شده است.
گفتنی است وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور امروز ضمن بازدید از جایگاه ویژه خانواده‌های داوطلبان، با آنان به گفتگو نشستند و والدین داوطلبان نیز از اقدام دانشگاه الزهرا برای ایجاد جایگاهی برای استراحت والدین داوطلبان در زمان برگزاری آزمون تقدیر و تشکر کردند.

دیگر خبرها

  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • تلاش سازمان سنجش برای تحقق عدالت آموزشی در کشور