Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه به کانال یک تلویزیون کشورش گفت: ما به آمریکا هشدار دادیم که وارد کردن سازماندهی شده تسلیحات از جانب تعدادی از کشورها به اوکراین تنها یک حرکت خطرناک نیست، بلکه اینها اقداماتی هستند که کاروان‌های مربوط به این تسلیحات را به اهداف مشروع (برای ارتش روسیه در اوکراین) تبدیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واشنگتن از بابت انتقال نسنجیده انواع سلاح‌هایی همچون سیستم‌های موشکی ضد هوایی قابل حمل به اوکراین هشدار دریافت کرده است.

سرگئی ریابکوف از سوی دیگر تاکید کرد، کشورهای غربی با ممانعت از ورود هواپیماهای روسی به حریم هوایی خود، قوانین را نقض می‌کنند. او به کانال یک روسیه گفت: اکنون وضعیت پیچیده‌تر شده و شامل اعمال محدودیت‌های کاملاً غیرقانونی بر پروازها، در واقع، هوانوردی ما در آسمان کشورهای غربی است؛ اجازه دهید آن را اینگونه بخوانیم.

معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: روسیه به آمریکا توصیه می‌کند که در تصمیمات خود در زمینه ثبات استراتژیک هوشیار و محتاط باشد. می‌خواهم با استفاده از این فرصت به آنها (آمریکا) از بابت دست زدن اقدامات عجولانه (در زمینه ثبات استراتژیک) هشدار دهم.

این سیاستمدار روس در ادامه تاکید کرد، کشورش آماده است همکاری با آمریکا را در زمینه مسائل امنیتی، از جمله معاهده کنترل تسلیحاتی موسوم به استارت جدید، در صورتی که واشنگتن هم مایل به انجام این کار باشد از سر بگیرد.

وی افزود: اگر آمریکایی‌ها هم حاضر باشند، ما مطمئناً خواهیم توانست گفت‌وگوها را از این بابت از سر بگیریم و برای آن خود را آماده کرده‌ایم، همچنین آماده همکاری در چارچوب معاهده استارت جدید که تا حدی نیز متوقف شده است، هستیم. همه چیز به واشنگتن بستگی دارد.

به گفته این دیپلمات، مسکو به‌رغم تنش‌ها به تماس‌های خود با واشنگتن ادامه داده است. او تاکید کرد، با این حال، پیشنهادات در مورد مساله تضمین‌های امنیتی که توسط روسیه در اواخر سال ۲۰۲۱ به آمریکا و ناتو ارائه شد، اکنون به ندرت معتبر هستند.

وی افزود: من نمی‌گویم پیشنهادهایی از این دست که شما به آن اشاره کردید همچنان به قوت خود باقی می‌مانند، زیرا تنظیمات کاملاً تغییر کرده‌اند، وضعیت اکنون کاملاً متفاوت است و مساله اصلی تضمین دستیابی به اهداف تعیین شده توسط رهبری ما در قبال "عملیات نظامی ویژه" در اوکراین است، این اهداف مکررا بیان شده‌اند و به خوبی شناخته شده هستند.

سرگئی ریابکوف در ادامه این مصاحبه خاطر نشان کرد، روسیه از نحوه توسعه گفت‌وگو با چین راضی است و پکن همچنان شریک قابل اعتماد مسکو است.

این سیاستمدار روسیه به کانال یک روسیه تصریح کرد: ما از نحوه گفت‌وگو و تعامل عملی با جمهوری خلق چین در دوره کنونی کاملاً راضی هستیم. این کشور نزدیکترین همسایه، دوست، شریک استراتژیک و شریک قابل اعتماد ماست.

به گفته این معاون وزیر امور خارجه روسیه، "منابع منحصر به فرد و ویژه" در روابط روسیه و چین انباشته شده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند

آلمان، یکی از کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که قصد دارد با ارسال سامانه راداری پیشرفته بیشتری به اوکراین، سیستم پدافند هوایی آن را تقویت کند، این در حالی است که ناظران بین‌المللی و برخی سیاستمداران اروپایی نسبت به مداخله هرچه بیشتر نظامی کشورهای ناتو در این جنگ ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن بشدت هشدار می‌دهند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هفته نامه نیوزویک، آلمان برای تقویت توانایی پدافند هوایی اوکراین که با حملات مکرر موشکی و پهپادی روسیه مواجه است، سامانه (هشدار) راداری «‌TRML-۴D‌» را به آن کشور ارسال می‌کند.

بنابراین گزارش، مدیرعامل شرکت آلمانی «‌هِنزهلدت» (HENSOLDT) دراین باره به نیوزویک گفت که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری میلادی برای تقویت سامانه پدافند هوایی اوکراین بعنوان بخشی از کمک های ۱۰۰ میلیون یورویی (۱۰۷ میلیون دلاری) برلین به کی یف، شش دستگاه رادار TRML-۴D به آن کشور ارسال کند.

وی گفت که این رادارها توانایی شناسایی و رهگیری پهپادها، موشک ها و هواپیماهایی که در سطح پایین پرواز می کنند از جمله بالگردها را تا شعاع ۱۶۰ مایلی را دارند.

نیوزویک در ادامه افزود: بنابر آمارهای دولتی، آلمان تاکنون هشت دستگاه از این نوع رادارها را به اوکراین ارسال کرده و علاوه بر آن یک دستگاه دیگر نیز در مورخ ۲۹ آوریل در قالب بخشی از کمک های نظامی برلین به کی‌یف فرستاده است، این درحالی است که دولت این کشور اعلام کرده که به زودی سامانه پدافند هوایی پاتریوت دیگری را به اوکراین خواهد فرستاد.
طبق این گزارش، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان با وجود کمک های کشورش به اوکراین از دادن موشک های تاروس به این کشور خودداری می کند این درحالی است که دولت اوکراین به شدت نیازمند آنها است. شولتس معتقد است که تحویل تاروس به اوکراین موجب می شود کشورش به نوعی بیشتر درگیر این جنگ شود.
سامانه راداری آلمانی TRML-۴D که یک سامانه هشدار پدافندی هوایی است قادر است هر شئی پرنده‌ای از کف (صفر) تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری را در میدان دیدی به شعاع ۴۰ تا ۲۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ادعای اوکراین : ۱۵ پهپاد «شاهد» ساخت ایران را منهدم کردیم سرنگونی 4 جنگنده اوکراینی توسط روسیه اوکراین : ۱۵ پهپاد « شاهد » ساخت ایران را منهدم کردیم

دیگر خبرها

  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • مخالفت آمریکا با استفاده اوکراین از سلاح‌های آمریکایی در خاک روسیه 
  • ببینید | نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • تسلیحات نظامی اهدایی آمریکا و اروپا به اوکراین در مسکو ! | ویدئو
  • چراغ سبز انگلیس برای حمله به خاک روسیه؛ وعده کامرون به زلنسکی!
  • فیلم/ نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است