Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصاد گفت:برای جلوگیری و پیشگیری از زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید گلوگاه‌ها شناسایی و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محمدرضا یزدی رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در اولین جلسه کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری که در محل وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد اظهار داشت: از فرامین 8 ماده‌ای مبارزه با مفاسد اقتصادی یکی از موارد آن جلوگیری از تصرف و تغییر کاربری اراضی کشاورزی است که ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اقدام به ایجاد کارگروه فراقوه‌ای کرد که یکی از آنها کارگروه مبارزه با زمین‌خواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: برای جلوگیری و پیشگیری از زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی کشاورزی باید گلوگاه‌ها شناسایی و اقدامات پیشگیرانه در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: اقداماتی که در گذشته انجام شده است فراموش نمی‌شود و به پرونده‌های آنها نیز رسیدگی می‌شود و این تصور که هر تخلفی در صورت مرور زمان مشمول رسیدگی نمی‌شود درست نیست.

وی گفت: مقابله و مبارزه با زمین‌خواری در این دولت به صورت جدی و ویژه مورد توجه است و پرونده‌هایی که از این کارگروه به قوه قضائیه ارجاع می‌شود سیستم قضایی بدون اطاله وقت به آنها رسیدگی می‌کند.

یزدی تاکید کرد: سیستم قضایی آمادگی کامل خود را اعلام کرده که مصوبات کارگروه ملی مبارزه با زمین‌خواری را به طور جدی اجرا کند. دستگاه های نظارتی و امنیتی و اجرایی با جدیت مصوبات کارگروه مبارزه با زمین‌خواری را پیگیری می‌کنند و تصمیمات این جلسات ضمانت اجرایی دارد.

*لزوم فرهنگسازی درباره حفظ اراضی کشاورزی 

بنابراین گزارش، حجت‌الاسلام ربانی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در این مراسم اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود که این کارگروه برنامه‌های خود را زمانبندی کند و با برنامه‌ریزی قبلی مصوبات آن دنبال شود.

وی افزود: مقام معظم رهبری در جلوگیری از تغییر کاربری اراضی تاکید موکد دارند که امیدواریم این مشکل با فعالیت کارگروه ملی مبارزه با زمین‌خواری با برنامه‌ریزی صحیح آن به سرانجام برسد.

ربانی اظهار داشت:‌ لزوم فرهنگسازی در جلوگیری از تغییر کاربری اراضی نیز بسیار مهم است که امیدواریم کارگروه یاد شده به این موضوع توجه داشته باشد.

*هماهنگ شدن گشت دستگاه‌های مختلف برای جلوگیری از زمین‌خواری 

محمدعلی شجاعی رئیس سازمان امور اراضی کشور نیز اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بر مبارزه با زمین‌خواری همواره تاکید داشته است. همچنین رئیس جمهور نیز همواره بر جلوگیری از زمین‌خواری تاکید داشته است و بر موضوع رفع تصورها دستورات ویژه صادر کرده است.

وی افزود: برنامه جامع راهبردی برای مبارزه با زمین‌خواری در کشور تشکیل شده که در این ارتباط از ظرفیت‌های مردمی و تشکل‌ها نیز استفاده شده است؛ این برنامه‌ها به صورت عملیاتی و اجرایی هستند.

دبیر قرارگاه ملی مبارزه با زمین‌خواری گفت: در جلسات این کارگروه حتما مصوبات جلسه قبلی پیگیری خواهد شد و اجازه نمی‌دهیم که تنها مصوبات جلسه روی کاغذ باقی بماند کما آنکه مصوبات کارگروه فراقوه‌ای صدور اسناد اراضی کشاورزی نیز به همین شکل است.

شجاعی تصریح کرد: در کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری با هماهنگی و با استفاده از ظرفیت دستگاه‌های مختلف نظیر نیروی انتظامی، سازمان حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی در کنار سازمان امور اراضی فعالیت هماهنگ و منسجم خواهیم داشت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با زمین خواری تغییر کاربری اراضی کارگروه فراقوه ای مبارزه با مفاسد اراضی کشاورزی زمین خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۷۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود

سید محمد رضا هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به دستاوردئهای سفر دوم هیات دولت سیزدهم به استان سمنان بیان کرد: دستگاه های اجرایی را موظف کردیم که تک تک کارگروه های پیگیری مصوبات سفر استانی هیات دولت به استان سمنان را تشکیل و تمام مصوبات را تا اجرای کامل دنبال کنند.

وی با بیان اینکه مصوبات سفرهای استانداری و مدیران دستگاه های اجرایی به روستاهای استان نیز دیگر موضوعی است که باید پیگیری شود، تاکید کرد: ابلاغ پیگیری و به نتیجه رسیدن این مصوبات نیز صورت گرفته است.

استاندار سمنان ضمن اشاره به تداوم سیاست دیدارهای چهره به چهره مسئولان استانی با مردم در دورترین نقاط استان در سال جاری بیان کرد: حضور مسئولان و مدیران کل دستگاه های اجرایی از دورترین روستاهای بخش خارتوران تا مساجد بزرگترین شهرها امسال هم ادامه خواهد داشت چرا که عقیده داریم این اقدامات در کنار گره گشایی از مردم، امید افزایی را نیز صورت می دهد.

هاشمی با بیان اینکه روابط عمومی ها دیگر موضوعی است که بسیار برای ما تاکید دارد، گفت: مردم باید از طریق روابط عمومی ها و رسانه ها از عملکرد دستگاه های اجرایی استان سمنان آگاه شوند.

وی افزود: دستور ارزیابی عملکرد مدیران در زمینه ارتباط شان با روابط عمومی ها در سراسر استان سمنان داده شده تا مدیران همانطور که به مدیر مالی اداری اهمیت می دهند به مدیر روابط عمومی هم اهمیت دهند لذا باید مدیران دستگاه های اجرایی جایگاه روابط عمومی را بالا ببینند.

استاندار سمنان بیان کرد: روابط عمومی ها در خط مقدم تبیین عملکرد دولت و امید افزایی در سراسر استان سمنان هستند و از مدیران خواسته ایم که به این موضوع اهمیت بدهند و حتماً در ارزیابی هایمان به این موضوع نیز توجه خواهیم داشت.

هاشمی با بیان اینکه امیدآفرینی و جلب اعتماد مردم باید در برنامه کاری مسئولان قرار گیرد، تاکید کرد: اگر ما مردم را از عملکرد مان مطلع نسازیم گویا کاری انجام نداده ایم و این درست و قابل قبول نیست.

به گزارش مهر، سفر اول هیات دولت سیزدهم به استان سمنان آبان ۱۴۰۰ و سفر دوم فروردین ۱۴۰۳ صورت گرفت.

کد خبر 6092785

دیگر خبرها

  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • آزادسازی ۲هزار متر از زمین های کشاورزی در رامسر
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود